dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):oj gaduly,gaduly :lol: .A list gonczy-ale sie usmialam :lol: :lol: :lol:nie śmiać , nigdy nie wiadomo z kim ma sie do czynienia :evil: :wink: no ba na pozor mily sasiad moze byc psychopatycznym morderca Quote
zaba14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']oj gaduly,gaduly :lol: .A list gonczy-ale sie usmialam :lol: :lol: :lol:nie śmiać , nigdy nie wiadomo z kim ma sie do czynienia :evil: :wink: no ba na pozor mily sasiad moze byc psychopatycznym morderca moze by tak zdjecia? :lol: zaniedlugo zobaczymy szpile za kratami razem z jej pania :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 [quote name='zaba14'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']oj gaduly,gaduly :lol: .A list gonczy-ale sie usmialam :lol: :lol: :lol:nie śmiać , nigdy nie wiadomo z kim ma sie do czynienia :evil: :wink: no ba na pozor mily sasiad moze byc psychopatycznym morderca moze by tak zdjecia? :lol: zaniedlugo zobaczymy szpile za kratami razem z jej pania:lol: :lol: cholercia cos tak przeczuwalam ze jak mod wpadnie to wiezieniem straszyc bedzie ;) Quote
daga10011 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ty lepiej uwazaj debe,za kratkami juz taka grozna nie bedziesz :shocked!: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 zaba14 napisał(a):ah ta babska intuicja :lol: do dobra to jeszcze zmniejsze te foty a myslalam ze mi sie uda 8) :oops: 8) skad Wy wiecie ze gdzies sie duze foty przemycilo 8) heheh spoko Daga ja mam swoich ludzi jestem jak Don Debescionn ;) Quote
zaba14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Jest rozna odmiana intuicji m.in. moda :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 [quote name='zaba14']Jest rozna odmiana intuicji m.in. moda :lol: no dobła poprawie sie psia kostka a ja naprawde myslalam ze nikt tego nie zauwazy :oops: 8) Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='zaba14']Jest rozna odmiana intuicji m.in. moda :lol: no dobła poprawie sie psia kostka a ja naprawde myslalam ze nikt tego nie zauwazy :oops: 8)systkie widziały :lol: :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):poprawilam sie :D bravo.. ale pytanie gdzie kolejne fotki ?? Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 zaba14 napisał(a):dbsst napisał(a):poprawilam sie :D bravo.. ale pytanie gdzie kolejne fotki ?? wlasnie staram sie hstorie wymyslec ale nie idzie mi to fotki sa z ostatniej imprezy dwie one i jeden on ;) Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: debe gdzie ty pijemy ? :drinking: :drinking: :drinking: :drinking::drinking: :drinking: :drinking: :drinking::drinking: :drinking: :drinking: :drinking: bo jas już zaczynam i nie wykręcaj się że do roboty Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):zaba14 napisał(a):dbsst napisał(a):poprawilam sie :D bravo.. ale pytanie gdzie kolejne fotki ?? wlasnie staram sie hstorie wymyslec ale nie idzie mi to fotki sa z ostatniej imprezy dwie one i jeden on ;)hmm czyli Szpila , Ty i TZ :wink: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no to coś chlapnij ssobie to pójdzie :chlup: :sg168: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 hehehe no wlasnie zgadza sie tylko Szpila ;) Aga jak pijemy to pijemy :drinking: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 a ja już kończę i do sklepu już nie pójdę ale chyba mam jescze gdzieś ukrytego browara i cholerka rolka mi w myszce padła :cry: ale jak pić to poć wasze zdrowie :drinking: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):a ja już kończę i do sklepu już nie pójdę ale chyba mam jescze gdzieś ukrytego browara i cholerka rolka mi w myszce padła :cry: ale jak pić to poć wasze zdrowie :drinking:Zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 i tym optymistycznym akcentem Agabass wprowadzila nas w imprezowe foty :D to kawaler qtory sobie dziewczyny do domy sprowadzil :D nasz kochany Raki :D to pierwsza damesa osiedla Doreczka :D calusny dog :D a to ruda lafirynda a to cala trojca qtora miala chyba zabawki nasaczone jakims trunkiem bo sie conajmniej dziwnie zachowywali tego dnia :D nie dalo im sie zrobic foty a co pewien czas tak sobie pozowali ;) jak nie koffac tych tenorow Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ach ta twoja lafirynda i jej terroryści :cunao: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 wow super towarzycho :wink: ale pozuja bosko :lol: Szpilek to faftycznie przy nich mikro :wink: /filigranowa/ Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 hehehe systko poroslo a Szpila zapomniala ze trzeba rosnac i tak juz zostalo ze same duze towarzycho ma ;) :lol: a ta fote darze olbrzymim sentymentem jak na nia patrze to czuje ten stan :D Wszystkie foty z imprezy sa autorstwa Meggi:D Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 heheh ja ciagle mowie ze Szpila jest mala ale nikt mnie nie slucha Quote
Recommended Posts