dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Justi0022 napisał(a):Debe, a może Twój kumpel, który kiedyś robił Szpili błotne sesje, sesje na drzewie poratuje Cię jakimiś nowymi zjęciami ? :lol: no wlasnie zdjecia niespodzianka zostaly SKASOWANE zapomnial ze ich nie zgral :evil: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 beng beng (czyli mord na wlasnym psie) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 nio troche jej sie podpompowala klata faktycznie ale to w ostatnich dniach jej troche przybylo Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 mloda doppeczka stara ;) doopeczka qrcze zmienil mi sie pies troche Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):nio troche jej sie podpompowala klata faktycznie ale to w ostatnich dniach jej troche przybylonio nie mów żeleci na koksach :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nio troche jej sie podpompowala klata faktycznie ale to w ostatnich dniach jej troche przybylonio nie mów żeleci na koksach :wink: heheh ona sama jeden wielki koksik jest ;) Quote
agabass Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='dbsst']beng beng (czyli mord na wlasnym psie) no nie ciekawe czy strzelający ma całą ręke [quote name='anetta']Widzicie to?? ta klate? :o Ale zmiana :o nieźle przypakował laseczka Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nio troche jej sie podpompowala klata faktycznie ale to w ostatnich dniach jej troche przybylonio nie mów żeleci na koksach :wink: heheh ona sama jeden wielki koksik jest ;)oj Szpila z turbodoładowaniem :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hehehe nio Szpila to jak po speedzie zapytaj Agi ;) ona miala szczescie ja poznac i jej milosc do pileczki ;) heheh Aga wiesz co strzelajacy ma obie rece ale serca nie ma zostalo przez Szpile polkniete ostatnio TZ mi oznajmil ze w nowym mieszkaniu Szpila bedzie miec swoj pokoj :stupid: zwariowal no wlasnie kilka osob ostatnio powiedzialo ze jej sie klata rozrosla i ze znerzniala ja myslalam ze bredza ale jak zobaczylam zdjecia to doszlam do wniosku ze jednak racje maja ;) Quote
agabass Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):hehehe nio Szpila to jak po speedzie zapytaj Agi ;) ona miala szczescie ja poznac i jej milosc do pileczki ;) heheh Aga wiesz co strzelajacy ma obie rece ale serca nie ma zostalo przez Szpile polkniete ostatnio TZ mi oznajmil ze w nowym mieszkaniu Szpila bedzie miec swoj pokoj :stupid: zwariowal no wlasnie kilka osob ostatnio powiedzialo ze jej sie klata rozrosla i ze znerzniala ja myslalam ze bredza ale jak zobaczylam zdjecia to doszlam do wniosku ze jednak racje maja ;) pewnie będzie miał własnego kompa i mebelki i będZIE MUSIAŁA WRACAĆ PRZED 22 DO DOMU no jaki kochany tatulek jak to myśli o córci aby się z rodzicami w pokoju nie meczyła :lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hehehe ja nie wiem czy moj Kochany jakiegos udaru cieplnego nie dostal on na poczatku tak nienawidzil "tego psa" Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe nio Szpila to jak po speedzie zapytaj Agi ;) ona miala szczescie ja poznac i jej milosc do pileczki ;) heheh Aga wiesz co strzelajacy ma obie rece ale serca nie ma zostalo przez Szpile polkniete ostatnio TZ mi oznajmil ze w nowym mieszkaniu Szpila bedzie miec swoj pokoj :stupid: zwariowal no wlasnie kilka osob ostatnio powiedzialo ze jej sie klata rozrosla i ze znerzniala ja myslalam ze bredza ale jak zobaczylam zdjecia to doszlam do wniosku ze jednak racje maja ;) pewnie będzie miał własnego kompa i mebelki i będZIE MUSIAŁA WRACAĆ PRZED 22 DO DOMU no jaki kochany tatulek jak to myśli o córci aby się z rodzicami w pokoju nie meczyła :lol:a spytaj Tatulka czy będzie mogła kolegów przyjmować :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hmmm jak bedziemy mieszkac na parterze z ogrodkiem (i takich teraz szuka) to Szpila bedzie miala swojego wlasniego kolege bo TZ zgodzil sie na drugiego psa :o Quote
agabass Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):hmmm jak bedziemy mieszkac na parterze z ogrodkiem (i takich teraz szuka) to Szpila bedzie miala swojego wlasniego kolege bo TZ zgodzil sie na drugiego psa :o a nowe budownictwo czy stare bo podam ci zaraz link do strony gdzie są mieszkania z ogródkami tylko że w nowym budownictwie na fortach wiesz gdzie chcesz? Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 juz myslelismy o tym :D nawet tam bylismy ;) Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):juz myslelismy o tym :D nawet tam bylismy ;)i co , i co bo Ozzy juz leci się pakować :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):juz myslelismy o tym :D nawet tam bylismy ;)i co , i co bo Ozzy juz leci się pakować :wink: hihihi ale narazie mamy na oku kolonas z 100m ogrodkiem :o tylko agencja nie wie czy jeszcze jest czy juz jest sprzedane :evil: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):juz myslelismy o tym :D nawet tam bylismy ;)i co , i co bo Ozzy juz leci się pakować :wink: hihihi ale narazie mamy na oku kolonas z 100m ogrodkiem :o tylko agencja nie wie czy jeszcze jest czy juz jest sprzedane :evil:która to agencja taka niedoinformowana :2gunfire: Quote
Maga100 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a): :o mowisz moga konkurowac z ASTMANEM (o nie nie mialam peplac po topikach :oops: ) :evil: tu też myślałaś, że nie zauważę? :evil: Tylko Szpilka cię ratuje, więcej tych zdjęć!!! Quote
daga10011 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):juz myslelismy o tym :D nawet tam bylismy ;)i co , i co bo Ozzy juz leci się pakować :wink: hihihi ale narazie mamy na oku kolonas z 100m ogrodkiem :o tylko agencja nie wie czy jeszcze jest czy juz jest sprzedane :evil: ohoho,ile newsow...to zycze,zeby agencja sie szybko doinformowala :D :P .A Szpilkowa ma klate ogromna :o :o :o Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jest Szpila!!! Ale klaciasta..nie pogadasz... :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 daga10011 napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):juz myslelismy o tym :D nawet tam bylismy ;)i co , i co bo Ozzy juz leci się pakować :wink: hihihi ale narazie mamy na oku kolonas z 100m ogrodkiem :o tylko agencja nie wie czy jeszcze jest czy juz jest sprzedane :evil: ohoho,ile newsow...to zycze,zeby agencja sie szybko doinformowala :D :P .A Szpilkowa ma klate ogromna :o :o :o hehehe dziekuje :oops: i za agenccje i za klate ale jakbys poznala Szpile to zobaczylabys ze ona jest kruszynka Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ja nic nie chcę mówić, ale Szpila to tutaj ma takiw zrok, jakby miała zaraz wójcia dziabnąć w nosa :lol: Quote
Recommended Posts