Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='dbsst']a to na dobranoc :cunao: PS. Tu więcej gadania niż fotek... Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hm takie czasy Werona ze czlowikowi gadulec sie wlaczy i o Bożym swiecie zapomina (myslicie ze lyknie ;) :lol: ) Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):hm takie czasy Werona ze czlowikowi gadulec sie wlaczy i o Bożym swiecie zapomina (myslicie ze lyknie ;) :lol: ) :lol: :lol: :lol: :nono: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 no dobla powiem prawde apataru nie mialam :oops: Quote
Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):no dobla powiem prawde apataru nie mialam :oops: aha 8) ale to nei wymówka na wielkie gadanie ;) 8) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Weron_ciau napisał(a):dbsst napisał(a):no dobla powiem prawde apataru nie mialam :oops: aha 8) ale to nei wymówka na wielkie gadanie ;) 8) psia kostka Werona wrocila i juz na bacznosc stac musze ;) :lol: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Weron_ciau napisał(a):dbsst napisał(a):no dobla powiem prawde apataru nie mialam :oops: aha 8) ale to nei wymówka na wielkie gadanie ;) 8) psia kostka Werona wrocila i juz na bacznosc stac musze ;) :lol: :lol: no bo kurde szukam zdjec zeby po ogladac to musze 3 strony wstecz leciec ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hehe ale teraz i tak malo tu gadamy :D czekamy na Asher az nas dogoni :D (mam nadzieje ze to nastapi i ze dzielna czytelniczka nie poddala sie ;) ) Quote
Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):hehe ale teraz i tak malo tu gadamy :D czekamy na Asher az nas dogoni :D (mam nadzieje ze to nastapi i ze dzielna czytelniczka nie poddala sie ;) ) rozumiem czyta cały topic? czy jak?! Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Weron_ciau napisał(a):dbsst napisał(a):hehe ale teraz i tak malo tu gadamy :D czekamy na Asher az nas dogoni :D (mam nadzieje ze to nastapi i ze dzielna czytelniczka nie poddala sie ;) ) rozumiem czyta cały topic? czy jak?! zaczela :D (ale jak juz sie poddala to w zupelnosci to rozumiem ;) ) Quote
agabass Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 ach ta Szpila Szpilosława co nas tutaj tak zabawia Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 agabass napisał(a):ach ta Szpila Szpilosława co nas tutaj tak zabawia hehehehe jak spacerek sie udal :D Quote
Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Weron_ciau napisał(a):dbsst napisał(a):hehe ale teraz i tak malo tu gadamy :D czekamy na Asher az nas dogoni :D (mam nadzieje ze to nastapi i ze dzielna czytelniczka nie poddala sie ;) ) rozumiem czyta cały topic? czy jak?! zaczela :D (ale jak juz sie poddala to w zupelnosci to rozumiem ;) ) aha to sie kobita poświęca ;) Quote
Miga Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 To ja już się rozrywac nie będę jak misis Szpilkierka będzie tak pokutować. Ta mina, te oczy :cry: nie, nie..... nie mogę jej tego zrobić. Pogadam jednak z Al-kaidą. Może oni tez równie debeściarskie boxery mają ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 a teraz troche staroci z zeszlegi roku kiedy moje dziecko mialo niecaly roCek a nawet blizej pol roCku niz calego roCku ;) prosze jaka niewinna jakie qrociutkie falafelki sama slodycz :D albo to z wujeczkiem Marcinem czyz oni nie sa stworzeni do pozowania razem ;) o prosze jaka maskoteczka i jeszcze slodkie buziaczki :D Quote
Miga Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Czy ja wiem czy ona taka zadowolona w tych objęciach. Trochę zawstydzona :P Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 mala zamyslona duza zamyslona mala Szpilka duza Szpilka (z ta duza to przesadzilam troche STARSZA Szpilka) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Miga napisał(a):Czy ja wiem czy ona taka zadowolona w tych objęciach. Trochę zawstydzona :P hehe mozna powiedziec ze to jest jej pierwszy chlopak i wtedy jeszcze nie wiedziala jak sie zachowac ;) Quote
agabass Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 ach co za powalające spojrzenie od małego urocza uwodzicielka Quote
Miga Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A teraz pewnie wprawiona w tych bojach na całego ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Miga napisał(a):A teraz pewnie wprawiona w tych bojach na całego ;) hehehe no ba chlopow ma teraz tylu ze ho ho ;) hahaha slodki uwodzicielski wzrok miala od urodzenia ;) :lol: Quote
Justi0022 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Debe, a może Twój kumpel, który kiedyś robił Szpili błotne sesje, sesje na drzewie poratuje Cię jakimiś nowymi zjęciami ? :lol: Quote
Recommended Posts