Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 wrzucam RR żeby następnego topiku nie zamknęli /bo gdzie będziemy pić :o ,przepraszam prowadzić konwersację/ :wink: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 dbsst napisał(a):jaki zawstydzony :D hihihihiihizastydzony jakością fotencji :oops: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jaki zawstydzony :D hihihihiihizastydzony jakością fotencji :oops: hihi nio cos Ty raczej zawstydzony bo mysli o...........................;) Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jaki zawstydzony :D hihihihiihizastydzony jakością fotencji :oops: hihi nio cos Ty raczej zawstydzony bo mysli o...........................;)no o czy powiedz p czym :angel: :angel: :angel: ja scem wiedzieć :angel: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jaki zawstydzony :D hihihihiihizastydzony jakością fotencji :oops: hihi nio cos Ty raczej zawstydzony bo mysli o...........................;)no o czy powiedz p czym :angel: :angel: :angel: ja scem wiedzieć :angel: no sama nie wiem ;) Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dziękujemy Evelinko i my już będziemy grzeczne :wink: Dzięki dzięki wielkie. Ale mam teraz wyrzuty sumienie, co mi do głowy z tym piciem przyszło :wink: 8) ale na szczęście wszyćko sie dobrze końcowało uffffff dbsst zrzuciłas juz foty?? :evil: :D :D Quote
agabass Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 jestem zabita i się nie złoszczę bo nie wiedziałam nic o więzieniu jakie mi urządziłyście hihihihihi zdarza się :lol: dbsst jak tam Szpila i jej uczulenie mam nadzieję, że wszystko spoko Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 debe własnie robie na obiadek coś co lubisz!!!!! Wpadasz na jednego :eating: :D :D Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 sayma napisał(a):debe własnie robie na obiadek coś co lubisz!!!!! Wpadasz na jednego :eating: :D :Dto ja tysz wpadne :wink: Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):debe własnie robie na obiadek coś co lubisz!!!!! Wpadasz na jednego :eating: :D :Dto ja tysz wpadne :wink: a zapraszam, zapraszam to lece dosmażyc jeszzce troszeczkie :P :D żeby było co pałaszować (bo z bieżacą porcją już sobie poradziłam :oops: ) Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 agabass napisał(a):no to ja też suię wpraszam a zapraszam serdecznie no dobra cała góra smakowitości usmażona i czeka :wink: :D :D tylko jeden warunek trzeba lubić czosnek :roll: :D Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 no taaa a u mnie wszystko juz wystygło :roll: :D i kto teraz zje takie zimniutkieee?? :wink: Quote
Agga Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']wrzucam RR żeby następnego topiku nie zamknęli /bo gdzie będziemy pić :o ,przepraszam prowadzić konwersację/ :wink: to jaki juz zamkneli...cos mnie ominęło? Quote
agabass Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']wrzucam RR żeby następnego topiku nie zamknęli /bo gdzie będziemy pić :o ,przepraszam prowadzić konwersację/ :wink: to jaki juz zamkneli...cos mnie ominęło? mój pod moją nieobecność ale już jest ok Quote
Evelina Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 sayma napisał(a):agabass napisał(a):no to ja też suię wpraszam a zapraszam serdecznie no dobra cała góra smakowitości usmażona i czeka :wink: :D :D tylko jeden warunek trzeba lubić czosnek :roll: :DTo ja sie nadaje, wlasnie sie go najadlam. Chuchnac ? :roll: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):debe własnie robie na obiadek coś co lubisz!!!!! Wpadasz na jednego :eating: :D :Dto ja tysz wpadne :wink: a zapraszam, zapraszam to lece dosmażyc jeszzce troszeczkie :P :D żeby było co pałaszować (bo z bieżacą porcją już sobie poradziłam :oops: )kurcze no i zabłądziłam :evil: następnym razem proszę z dostawą do domciu :wink: Quote
daga10011 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 wszedzie gadaja-a ja musze nadrabiac :evil: Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Dbsst , już po baletach :evil: to czemu cię nie ma na dogo :-? A ciekawe kto się opiekował Szpilkowina jak pańci nie było :o Pewno bidulka sama w domku siedziala i płaczała :wink: .Oj dbsst :nono: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):debe własnie robie na obiadek coś co lubisz!!!!! Wpadasz na jednego :eating: :D :Dto ja tysz wpadne :wink: a zapraszam, zapraszam to lece dosmażyc jeszzce troszeczkie :P :D żeby było co pałaszować (bo z bieżacą porcją już sobie poradziłam :oops: )kurcze no i zabłądziłam :evil: następnym razem proszę z dostawą do domciu :wink: ihihihhi dobra a Szpilakówna zostanie posłańcem :) i będzie miała zajęcie jak pańcia na balety pójdzie i modeline sama zostawi :wink: :D Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 dbsst napisał(a):Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :D Quote
Recommended Posts