dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 heheheh |ma nadzieje ze Justa pozwoli mi przekopiowac historie :D Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 wysłałam do Lazy to co nie poszło do czyśćca :evilbat: ,reszta poszła bo mi się poczta nie chciała zmieścic :evilbat: Quote
Justa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):heheheh |ma nadzieje ze Justa pozwoli mi przekopiowac historie :D I wszyscy polecą do Spzilkowej Galerii i od Galuni uciekną :( Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Justa napisał(a):dbsst napisał(a):heheheh |ma nadzieje ze Justa pozwoli mi przekopiowac historie :D I wszyscy polecą do Spzilkowej Galerii i od Galuni uciekną :(a ja już byłam u Galci :angel: :angel: :angel: Quote
Justa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :angel: :angel: :angel: Nie no, debeściara Szpila jest na większości fot, więc wlepiaj jak chcesz ;) Dziekuję za spacerek!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Justi0022 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Justa napisał(a): I wszyscy polecą do Spzilkowej Galerii i od Galuni uciekną :( Nie uciekną, nie uciekną :wink: Quote
Agga Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='LAZY']Debe Ty sie ostatnio obijasz! Odkad zmieniła adres ni dostaje maili od Ciebie..a tak fajnie skrzynkę mi zapełnaiły:p paulina.mitek@wp.pl Tutaj prosze słac... :lol: za to ja ci wysyłąm co dostaje od szalonej i z dziwnymi zapęami dbsst... :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Justa napisał(a)::angel: :angel: :angel: Nie no, debeściara Szpila jest na większości fot, więc wlepiaj jak chcesz ;) Dziekuję za spacerek!!!! :angel: :angel: :angel: to ja dziekuje bylo extra :D i dzieki ze mnie odprowadzilas :D :buzi: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 za zezwoleniem Justy kopijuje historie do mnie zeby Evelina nie zamknela mi topiku ;) 8) [quote name='Justa']Idziemy na spacerek ze Szpilą i baskami :angel: Tam gdzie jedzenie, tam i psy 8) :lol: Galcik dzikusek tez gdzies na boczku dostał :fadein: Kochana, Ty lepiej uważaj, bo to MOJA dbsst :evilbat: ! Gomez torpeda :o i Szpila torpeda :lol: Dośc brutalne buziaczki :o Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 [quote name='Justa']Szpila, Gomez idziemy! Ciocia dbsst pogłasia :D Szpila rewelacyjnie bawiła się sama :o Wykonując dziwne ewolucje :o Wpadała też w dzikie pędy :o I za nic w świecie - nie chciała oddac kaczuchy :lol: Gomez spał na stojąco 8) Albo kręcił się wokół zasapanej Szpili :D A Hipcia kręciła się wokół niego 8) W końcu jednak dawała sobie spokój :lol: 8) Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 [quote name='Justa']I biegała z Galinkiem :D Gomez z góry patrzył na te wszystkie wygłupy... W końcu on powazny pies jest 8) No, nareszcie zabrała tej pokemoniastej kaczuche :evilbat: Matulko kochana! :o No wariatka! Nie ma co :o Może jakoś jej podwędze tą kaczuchę... :evilbat: :roll: Moje drogie panie, trzeba jakiś odwet albo co :evilbat: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 [quote name='Justa']Galcia poszła na pierwszy ogień 8) Szpila jednak... no własnie, nie trzeba tego komentować :lol: :wink: Mimo szczerych chęci przechwycenia robala przez Gal Szpila była faworytką! Poddamy się? :roll: NIGDY! :evilbat: Nawet Gomezowi zechciało sie oderwać od ziemi 8) Pełne poświęcenie :D I wtem... tak TAAAAAAAAAAK UDAŁO SIĘ!!!! Wygraliśmyyyy!!!! :angel: 8) Na nic było szukanie... Bo robal był NASZ 8) Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 [quote name='Justa']Wtem... Poruszenie... :o Chyba dwoi mi sie w oczach :roll: albo i troi!!!! :o :o :o To chyba ten upał... Poleżę w cieniu... W dobrym towarzystwie 8) Powinno przejść... Aga, a może jakąś aspirynkę masz? :roll: Szpilka moja droga... Tobie to już nawet aspirynka nie pomoże!!! :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 juz mowilam w Galowej galerii-ale co tam-tu tez powiem 8) :P suuperasne foty-zazdroszcze spacerku :P Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 i ja uwazam ze foty extra ;) a spacerek kosiorek z tym ze krotki :( Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 no i szkoda że nas tam nie było :( :cry: :cry: :cry: dbsst Ewelina nam zamknęła Gomeza za pijaństwo :cry: :cry: :cry: Quote
Guest bernulka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ale super!!! Fotaskie też superowskie!!! Jaki fajnie mieliście ;) :iloveyou: paździoszki Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no i szkoda że nas tam nie było :( na zlocie odbijemy :D Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Przeczytałaś że nam Evelina Gomesika za pijaństwo zamknęła :cry: :cry: :cry: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Przeczytałaś że nam Evelina Gomesika za pijaństwo zamknęła :cry: :cry: :cry: tak i tym razem mi sie to nie podoba :cry: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Evelinko , to nasza wina .My ylko piłyśmy za wene twórczą Agi :( :modla: pliiiiisssssssssssss Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Evelinko , to nasza wina .My ylko piłyśmy za wene twórczą Agi :( :modla: pliiiiisssssssssssss bardzoooooooooooooooooooooooo pliiiiiiiiisssssssssssssss Quote
daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Przeczytałaś że nam Evelina Gomesika za pijaństwo zamknęła :cry: :cry: :cry: tak i tym razem mi sie to nie podoba :cry: a jak mnie zamkneli to ci sie podobalo????????? :evil: Evelina-twarda sztuka z Ciebie-ale odblokuj dziewczyne-ona nie jest gadula :oops: :lol: Quote
Maga100 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 daga10011 napisał(a):jak i tym razem mi sie to nie podoba :cry: a jak mnie zamkneli to ci sie podobalo????????? :evil: hahaha, no i wpadka Dbsst! :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 daga10011 napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Przeczytałaś że nam Evelina Gomesika za pijaństwo zamknęła :cry: :cry: :cry: tak i tym razem mi sie to nie podoba :cry: a jak mnie zamkneli to ci sie podobalo????????? :evil: Evelina-twarda sztuka z Ciebie-ale odblokuj dziewczyne-ona nie jest gadula :oops: :lol:prosimy 8) My nawet swoje fotki mozemy yam wstawić skoro Age wena opuściła :wink: Quote
Recommended Posts