daga10011 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 tak przy srodzie???????? :o :o :o Dbst pewnie znowu ma orgietke w domu 8) :lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 TZ jutro wyjeżdża więc może mają wieczorek pożegnalny :wink: Quote
sayma Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):TZ jutro wyjeżdża więc może mają wieczorek pożegnalny :wink: no jak wieczorek pożegnalny to chyba nie można przeszkadzać :oops: :D :D bo tu chyba nawet orgiretka nie pomoże :evilbat: :D :D Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):TZ jutro wyjeżdża więc może mają wieczorek pożegnalny :wink: no jak wieczorek pożegnalny to chyba nie można przeszkadzać :oops: :D :D bo tu chyba nawet orgiretka nie pomoże :evilbat: :D :Dale za to jutro szaleństwo do nocy :lol: Quote
sayma Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):TZ jutro wyjeżdża więc może mają wieczorek pożegnalny :wink: no jak wieczorek pożegnalny to chyba nie można przeszkadzać :oops: :D :D bo tu chyba nawet orgiretka nie pomoże :evilbat: :D :Dale za to jutro szaleństwo do nocy :lol: ciiiii bo jak przeczyta to jeszcze nie wyjedzie i dopiero bedzie hihihih :wink: :D :D Quote
agabass Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 o dziewczyny o orgietkach się Wam marzy no nieźle nieźle no to na co czekacie do wyra i zmęczyć swych TZ'ów, a nie przed kompami walczycie jeszcze :lol: Quote
daga10011 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 z jednym TZ to nie orgietka przeca :lol: .Zreszta moj nigdzie nie wyjezdza :evil: i ma szlaban za ...wiadomo za co :evil: Quote
agabass Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 ale namiastka a od czego masz wyobraźnię :lol: Quote
dbsst Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 alllle sie dzialo :D no ale moze ja juz pojde :lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 dbsst napisał(a):alllle sie dzialo :D no ale moze ja juz pojde :lol:no wracaj , nie odchodż :lol: Quote
dbsst Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):alllle sie dzialo :D no ale moze ja juz pojde :lol:no wracaj , nie odchodż :lol: hehehehehe nie moge obowiazki mnie wzywaja musze leciec ;) Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):alllle sie dzialo :D no ale moze ja juz pojde :lol:no wracaj , nie odchodż :lol: hehehehehe nie moge obowiazki mnie wzywaja musze leciec ;)to uważaj na skrzydełka :angel: Quote
KaRa_ Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):alllle sie dzialo :D no ale moze ja juz pojde :lol:no wracaj , nie odchodż :lol: hehehehehe nie moge obowiazki mnie wzywaja musze leciec ;) eee tam obowiązki :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 ehehhehhehehehe dziewczynki nie ma kabla ale jak Wam zapodam moj dream team to padniecie ;) Quote
sayma Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 dbsst napisał(a):ehehhehhehehehe dziewczynki nie ma kabla ale jak Wam zapodam moj dream team to padniecie ;) o jjaaaaaa klatowce beda no nie mów :angel: :angel: :angel: bo jak nie to :cry: :cry: :cry: Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 dbsst napisał(a):ehehhehhehehehe dziewczynki nie ma kabla ale jak Wam zapodam moj dream team to padniecie ;)nio dawaj szybciorkiem :lol: Quote
Cola Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Oj baby. Ja tu się staram nadrobić zaległość w topiku....i nici z tego. Komp strasznie muli :( a co nadrobię, to kolejne tyle zostaje dołożone :D Marnie widzę swój los :wink: :D Chyba będę musiała przygotować sobie miejsce pracy.....hektolitry kawy, lodówka z prawej strony, kibelek z lewej i komp na wprost. Może wtedy uda mi się was dogonić :wink: Ale potem Szpila będzie musiała mnie odrywać granatem.... :D hmmm.....może jednak umówię się ze Szpilkową sam na sam i wszystko mi opowie, i pokaże fotki :evilbat: Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Cola napisał(a):Oj baby. Ja tu się staram nadrobić zaległość w topiku....i nici z tego. Komp strasznie muli :( a co nadrobię, to kolejne tyle zostaje dołożone :D Marnie widzę swój los :wink: :D Chyba będę musiała przygotować sobie miejsce pracy.....hektolitry kawy, lodówka z prawej strony, kibelek z lewej i komp na wprost. Może wtedy uda mi się was dogonić :wink: Ale potem Szpila będzie musiała mnie odrywać granatem.... :D hmmm.....może jednak umówię się ze Szpilkową sam na sam i wszystko mi opowie, i pokaże fotki :evilbat:oj a dużo by opowiadac :lol: a komp rzeczywiście muli i jeszcze dogo często znika :-? Quote
Cola Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Zauważyłam wczoraj, że znika :( Domyślam się, że jest duuuuuuużo do opowiadania. Rany tyle stron :) Będę musiała się zaprzeć i nadrobić zaległości Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Cola napisał(a):Zauważyłam wczoraj, że znika :( Domyślam się, że jest duuuuuuużo do opowiadania. Rany tyle stron :) Będę musiała się zaprzeć i nadrobić zaległościoj musisz , musisz , bo tu trzeba być na bieżąco :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Cola napisał(a):Zauważyłam wczoraj, że znika :( Domyślam się, że jest duuuuuuużo do opowiadania. Rany tyle stron :) Będę musiała się zaprzeć i nadrobić zaległościoj musisz , musisz , bo tu trzeba być na bieżąco :lol: :lol: :lol: u Szpilakówny na bieżąco :o :o to ja chyba jakaś powoln jestem bo zawsze zalegam :oops: :evilbat: :D Cola coś dawno Cie nie było?? Jak tam chłopaki?? I kotecek? Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Cola napisał(a):Zauważyłam wczoraj, że znika :( Domyślam się, że jest duuuuuuużo do opowiadania. Rany tyle stron :) Będę musiała się zaprzeć i nadrobić zaległościoj musisz , musisz , bo tu trzeba być na bieżąco :lol: :lol: :lol: u Szpilakówny na bieżąco :o :o to ja chyba jakaś powoln jestem bo zawsze zalegam :oops: :evilbat: :D Cola coś dawno Cie nie było?? Jak tam chłopaki?? I kotecek?sayma no bo ty się poprostu nie przykładasz ,siadasz do kompa i co robisz.... :o , no przypomnij sobie co robisz :o a wiesz co masz robić :o PRZECZYTAĆ TOPIK SZPILKI :angel: :angel: :angel: izaraz zycie będzie lepsze i lżejsze bo zaleglości nie będzie :lol: Quote
Maga100 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Dbsst, powinnaś mieć takie czerwone kółeczko w tytule... że wstęp tylko dla dorosłych. Bo tu narkotyki, orgie... :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts