dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Szpilka kameleon Szpilinska ;) lubie pieszczoty ale bez przesady wez sie kolo i odpiorkoj bo jak ktorys z moich panow nas nakryje ;) A oto ja w zeszlym roku zimowa pora :D juz mam dosc tych zdjec spadaj dbsst Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 chodz kochany podrapie cie za uszkiem i poczochram twa fryzurke ;) Quote
daga10011 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :roflt: :roflt: :roflt: ...komentarze jak najbardziej pasuja do fotek :lol: :lol: :lol: .wycaluj szpiluchne w nochalka :D Quote
Birma Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............... :P:P:P:P przeciez to pyszczydełko jest takie kochane ze tylko je calowac nnooo ;) :P:P:P big kiss 4 Szpiluchna :iloveyou: :iloveyou: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 hahaha wlasnie skonczylam calowac pokemona ale od Was znowu ja wychczochram hihihi to spadam na chwilke ;) Quote
anetta Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :angel: :iloveyou: Piknosci na 4 nozkach :lol: :loveu: Quote
mrowka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 hahaha ja juz nie moge!! Az sie poplakalam ze smiechu :lol: :lol: Szpilaa jest boska!!!!!!! Wiecej zdjec debest, wiecej.. :angel: :angel: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 [quote name='mrowka']hahaha ja juz nie moge!! Az sie poplakalam ze smiechu :lol: :lol: Szpilaa jest boska!!!!!!! Wiecej zdjec debest, wiecej.. :angel: :angel: hahaha mrowa Ty mnie pograzysz w dlugu zdjeciowym ;) ja szukalam tych zdjec przez 2 godziny dzis hahaha Quote
Justa Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 O jejciu nowe fotecki Szpilci!!! A ja dopiero teraz dostrzegłam!!! Czekamy na więcej dbsst pochwiliłaś się, że masz zaskórniaki, to teraz nie damy żyć ;) :evilbat: :angel: 8) Quote
Agga Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 dbsst pieken zdjecia.... a ja ci ciociu donosze ze Elfie Uszko juz prawie zdrowe...:calus: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 hahaha mam cos secila dla Was ale to musice jeszcze poczekac musze miec wene ;) Quote
Cola Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :cunao: Już wiem dlaczego Szpila ma takie oczęta....ach te oczko :cunao: Tweety ma baaaarrrdzo ciężki żywot....każdy go morduje :wink: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 [quote name='Cola']:cunao: Już wiem dlaczego Szpila ma takie oczęta....ach te oczko :cunao: Tweety ma baaaarrrdzo ciężki żywot....każdy go morduje :wink: a poznajesz pewnie kto tak Szpile molestuje cio hoiihihii no Ptaszeczek to ma baaaaaaaaardzo ciezki zywot szczegolnie imprezowa pora hahahaha ;) Quote
Agga Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 a ciocia nie doczytała o Elfim uszku... :roll: Quote
Cola Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 hihi.....oczywiście, że poznaję. Nawet po jednym oczku :wink: :lol: ooo taaaak...Ptaszek ma przerąbane szczególnie w porach imprezowych :lol: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Agga napisał(a):dbsst pieken zdjecia.... a ja ci ciociu donosze ze Elfie Uszko juz prawie zdrowe...:calus: psieprasiam musialysmy w tym samym czasie pisac jestem beeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) moje Elfie Uszko zdrowieje jak dobrze moja malunia mniam mniam Agusia Quote
Agga Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst pieken zdjecia.... a ja ci ciociu donosze ze Elfie Uszko juz prawie zdrowe...:calus: psieprasiam musialysmy w tym samym czasie pisac jestem beeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) moje Elfie Uszko zdrowieje jak dobrze moja malunia mniam mniam Agusia no cicoia ma szczescie, ze doczytała... :lol: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst pieken zdjecia.... a ja ci ciociu donosze ze Elfie Uszko juz prawie zdrowe...:calus: psieprasiam musialysmy w tym samym czasie pisac jestem beeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) moje Elfie Uszko zdrowieje jak dobrze moja malunia mniam mniam Agusia no cicoia ma szczescie, ze doczytała... :lol: ufiiiii ;) Cola to Ptaszak Imprazak jest normalnie ;) jak znajde ta fote to ja wstawie Quote
Patka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Szpila jak zawsze wzbudza we mnie uczucia :iloveyou: Moja ulubiona modeleczka :D Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 no i czego tym fleshem po oczach ;) szkoda ze teraz Szpili nie widzicie ja sie posikalam z TZ z niej prawie hihihi Rekin Szblofafli Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Patka napisał(a):Szpila jak zawsze wzbudza we mnie uczucia :iloveyou: Moja ulubiona modeleczka :D ojej teraz ja sie zarumienilam ;) :buzi: Quote
daga10011 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Pod koldereczka sobie slodko spi-a czemu moje diably nie lubia?????????? :( oddawaj szpilke-zamienimy sie na pare nocy????????/ :D Quote
Birma Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 daga10011 napisał(a): Pod koldereczka sobie slodko spi-a czemu moje diably nie lubia?????????? :( moja Birmencja też pod kołderką nie lubi.. :(:(:( a jak sie NA uwali to koniec :D jak sie poloze tak wstaje ;) no bo gdzie to 23kg przesunąć :o :lol: ;) Quote
Recommended Posts