Hanna R. Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 O matko, nie jestem w stanie przedrzec sie przez te Wasze schody topicowe !!! Debestko, podobał Ci sie Konik - no to se go weź ! Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 :o O Rany! DZIEKUJE :buzi: mam swojego konika :angel: :angel: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='dbsst']:o O Rany! DZIEKUJE :buzi: mam swojego konika :angel: :angel:to jużz ci rumak niepotrzebny......................................... :bigcry: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']:o O Rany! DZIEKUJE :buzi: mam swojego konika :angel: :angel:to jużz ci rumak niepotrzebny......................................... :bigcry: potrzebny potrzebny Quote
g_o_n_i_a Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='dbsst'] Bardzo ładniutka psinka. I jaką ma żółciutką obróżkę. :D A kiedy jakies nowe fotki? :angel: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 hihihihi wlasnei mialam wlepic jakas nowa zeby nie miec dziury w brzuchu wierconej ze fot nie daje hihihii dziekuje ciesze sie ze sie podoba obrozka ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 No,no Szpila jaka uszykowana taką ładną obróżkę założyła na impreze do Meza i Delty :lol: :lol: :lol: A gdzie są kwiety i prezenty? :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Modelinka wygląda jakby zderzyła się z drzewkiem :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Modelinka wygląda jakby zderzyła się z drzewkiem :lol: hehehe ona sie zderza jak leci za pilka to nie patrzy jak biegnie i czasem wpada na rozne takie tam :oops: ale mysle ze robi to celowo zeby miec sliczny profil ;) Kara tu sa kwiaty i prezecik Quote
agabass Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 jak tam Czarna Stopa po wczorajszym i buzi dla Szpilosławy :diabloti: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 agabass napisał(a):jak tam Czarna Stopa po wczorajszym i buzi dla Szpilosławy :diabloti: :P ja niezle a Szpila no coz spi ;) odezwala sie Biala Stopa hahahah Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Ja mam nadzieje, że niedługo Szpilowa i Galucha sie poznają :evilbat: 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Justa napisał(a):Ja mam nadzieje, że niedługo Szpilowa i Galucha sie poznają :evilbat: 8) :lol: :angel: jestem za Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Ja jestem teraz do soboty w wawce wiec jestem otwarta na propozycje :D :lol: Może zbierzemy jakąś większą grupe? :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Justa napisał(a):Ja jestem teraz do soboty w wawce wiec jestem otwarta na propozycje :D :lol: Może zbierzemy jakąś większą grupe? :D :angel: to zaczynamy kombinowac :D Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 oj chyba kogoś sprzątanie wciągnęło..... :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj chyba kogoś sprzątanie wciągnęło..... :lol: nie bylam wymeczyc moja zolzoline ;) i sie byczylam przed tv :D Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj chyba kogoś sprzątanie wciągnęło..... :lol: nie bylam wymeczyc moja zolzoline ;) i sie byczylam przed tv :D :evil: to ty się byczysz przed TV a ja ci w taką parówę RR trenuje :-? Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj chyba kogoś sprzątanie wciągnęło..... :lol: nie bylam wymeczyc moja zolzoline ;) i sie byczylam przed tv :D :evil: to ty się byczysz przed TV a ja ci w taką parówę RR trenuje :-? ja kilka chwil poswiecilam na cw Szpili i na jej muskuly :D to tez ciezka charowa ;) jak dzis RR sie spisal :D moj piekny Rumak :D Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj chyba kogoś sprzątanie wciągnęło..... :lol: nie bylam wymeczyc moja zolzoline ;) i sie byczylam przed tv :D :evil: to ty się byczysz przed TV a ja ci w taką parówę RR trenuje :-? ja kilka chwil poswiecilam na cw Szpili i na jej muskuly :D to tez ciezka charowa ;) jak dzis RR sie spisal :D moj piekny Rumak :Doj ciapło mu było i duszno i robił wsio na zasadzie stop klatki :lol: Quote
Agga Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst gaduło nie boj sie aparatu i rob szpilce zdjecia... Quote
daga10011 Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='dbsst']a to kolejna fota z tympu LANS ;) Szpila chce na wystawe sie wybrac :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 hihihihi Szpila i wystawa = Szpila i milony buziaczkow dla systkich :D Agga ja nie mam aparatu :( jestem geniuszem jestem geniuszem :lol: :wink: :fadein: Quote
Agga Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst no nie trzeba ci zrzutke na aparat zrobic.... a co ta szpilka taa jakas dziwna na tej focie... :lol: 8) Quote
Recommended Posts