dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA buuhahhaha dziewczyny jestescie niesmowite jeszcze trochę i sie przekonam. Tylko nie wiem cy mój TZ tak łatwo odpuści ihihih chyba, że przeprowadzimy sie do Kary wszyscy razem i wtedy dopiero będzie sie działo ihihihi :megagrin: :megagrin: :megagrin: i mialabym Eruńkę koło siebie, i chrzesniaka i Szpilakówną ........ :modla: raj na ziemi zyc nie umierac Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA buuhahhaha dziewczyny jestescie niesmowite jeszcze trochę i sie przekonam. Tylko nie wiem cy mój TZ tak łatwo odpuści ihihih chyba, że przeprowadzimy sie do Kary wszyscy razem i wtedy dopiero będzie sie działo ihihihi :megagrin: :megagrin: :megagrin: i mialabym Eruńkę koło siebie, i chrzesniaka i Szpilakówną ........ :modla: raj na ziemi zyc nie umierac :angel: :angel: :angel: superaśnie by było Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'] mowie WAM bylby RAJ hahaha ale sie SZpilakówna rozmarzyła :wink: :D :D tylko musimy jeszcze Alicje z RR zabrać bo by sie modelina zatęskniła za ukochanym :wink: :D uciakm spać bo jutro Fabio bedzie godzine na mnie czekał :roll: :wink: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Sayma budz mnie jutro plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
sayma Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 dbsst napisał(a):Sayma budz mnie jutro plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :oops: :oops: :oops: am nadzieję, ze nie aspałaś bo ja dopiero teraz przeczytałam. ale pewnie Szilakówna poradziła sobie rano z pobudka :wink: Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 O wy śpioszki :-? Dbsst jak z pobudką ,bo mi się troche przyspało :oops: .Kiedy przeprowadzka dziewczyny :o mam się już zacząć pakować :roll: a może do mnie się przyprowadzicie 2 mieszkania będą wolne M3 i M 4 ,zapsiłybyśmy sąsiadów i byłaby nas Moc :lol: i byłoby z kim na spacerki chodzić ....i po spacerkach pogadać ..... :-? ale się rozmarzyłam .A mówią ze Polska taka mała a tu wszędzie daleko :( Quote
Camara Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='dbsst']oczka mi sie lepia ide pac o bożeszszsz... gadają pół nocy i Szpilunia wyspać się nie może :evil: biedna malutka :( :wink: :D Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No ... :lol: ....a potem pańcia na córcię mówi Menelik :-? Quote
KaRa_ Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA buuhahhaha dziewczyny jestescie niesmowite jeszcze trochę i sie przekonam. Tylko nie wiem cy mój TZ tak łatwo odpuści ihihih chyba, że przeprowadzimy sie do Kary wszyscy razem i wtedy dopiero będzie sie działo ihihihi :megagrin: :megagrin: :megagrin: i mialabym Eruńkę koło siebie, i chrzesniaka i Szpilakówną ........ :modla: raj na ziemi zyc nie umierac :angel: :angel: :angel: superaśnie by było Dobrze,że mam swoją działkie postawicie sobie tam szałas i żyć nie umierać :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 zima bedziemy przymarzac do siebie ale co tam ;) Quote
KaRa_ Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 dbsst napisał(a):zima bedziemy przymarzac do siebie ale co tam ;) Zimą Was do garażu przygarne są tam trzy kanapy, stół, dywan, szafy normalnie lepszy garaż niż kawalerka :lol: :lol: Quote
Siostra Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):zima bedziemy przymarzac do siebie ale co tam ;) Zimą Was do garażu przygarne są tam trzy kanapy, stół, dywan, szafy normalnie lepszy garaż niż kawalerka :lol: :lol: łał KaRa - to niezły wypas, może pomyśl o otwarciu pensjonatu jakiegoś :D Quote
KaRa_ Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Siostra napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):zima bedziemy przymarzac do siebie ale co tam ;) Zimą Was do garażu przygarne są tam trzy kanapy, stół, dywan, szafy normalnie lepszy garaż niż kawalerka :lol: :lol: łał KaRa - to niezły wypas, może pomyśl o otwarciu pensjonatu jakiegoś :D Założe pensjonat dla ludzi opentanych sidłami DGM :lol: :lol: Będą terapie antydgm :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='Camara'][quote name='dbsst']oczka mi sie lepia ide pac o bożeszszsz... gadają pół nocy i Szpilunia wyspać się nie może :evil: biedna malutka :( :wink: :D hahah Camara przez tą Szpilunię to ja się nigdy wyspać nie mogę :evil: :D jak zacznie chrapać to juz jest źle, ale jak się zacznie rozpychać to juz nie ma mocnych :wink: :D i jak tu spać ihihih Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No tak i znowu wszystko na niewinną Szpilencję :lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='Camara'][quote name='dbsst']oczka mi sie lepia ide pac o bożeszszsz... gadają pół nocy i Szpilunia wyspać się nie może :evil: biedna malutka :( :wink: :D heheh eno tak moja wina moj a;) spadam na spacer Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 A po spacerku będzie M U L T U M fotecek :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Weron_ciau Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='dbsst']oczka mi sie lepia ide pac :iloveyou: Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A po spacerku będzie M U L T U M fotecek :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: jezdem ale fotek brak :D Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A po spacerku będzie M U L T U M fotecek :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: jezdem ale fotek brak :Dno to bedem ślimtać :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: ściałam nowe fotki spacerowe :cry: Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 jest kilka ma je Aga ale Jej nie ma jest gdzies na Warszawce ;) Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 dbsst napisał(a):jest kilka ma je Aga ale Jej nie ma jest gdzies na Warszawce ;)czyli poszła w miasto :lol: w taką ciemnicę :o nie bojała się .A kopniaki były :o Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jest kilka ma je Aga ale Jej nie ma jest gdzies na Warszawce ;)czyli poszła w miasto :lol: w taką ciemnicę :o nie bojała się .A kopniaki były :o nie bojala bo poszla ze swoim psem obronnym :D kopniaki nie bylo bo mnie dziewczyny zagadaly :oops: Quote
Recommended Posts