dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: hihihi nie wim jak szoila znioslaby rozstanie z tz Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote:2c737b4005="sayma"] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: hihihi nie wim jak szoila znioslaby rozstanie z tz[/quote:2c737b4005] haha dobra dobra ty sie Szpilą nie tłumasz powiedz jak Ty byś zniosła ihihih :wink: :D Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote:79e4dddd87="sayma"] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: hihihi nie wim jak szoila znioslaby rozstanie z tz[/quote:79e4dddd87] Jeszcze by się cieczyła :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote:47e81e3a24="KaRa_TC"][quote:47e81e3a24="sayma"] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: hihihi nie wim jak szoila znioslaby rozstanie z tz[/quote:47e81e3a24] haha dobra dobra ty sie Szpilą nie tłumasz powiedz jak Ty byś zniosła ihihih :wink: :D[/quote:47e81e3a24] hihihihihi chyba bym nie zniosla Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote:1873b0602e="sayma"][quote:1873b0602e="KaRa_TC"][quote:1873b0602e="sayma"] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: hihihi nie wim jak szoila znioslaby rozstanie z tz[/quote:1873b0602e] haha dobra dobra ty sie Szpilą nie tłumasz powiedz jak Ty byś zniosła ihihih :wink: :D[/quote:1873b0602e] hihihihihi chyba bym nie zniosla[/quote:1873b0602e] Ja Ci mówię,że byś zniosła :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote:b5b13b04b1="dbsst"][quote:b5b13b04b1="sayma"][quote:b5b13b04b1="KaRa_TC"][quote:b5b13b04b1="sayma"] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: LOVE STORY a kto potem pokoffa mnie i moja corke jak TZ wyniesie mi walizki :cry: Sąsiad :lol: :lol: Szpila będzie miała wtedy braciszka :lol: :lol: Ha udało mi się naprawić piramide :lol: hihihi nie wim jak szoila znioslaby rozstanie z tz[/quote:b5b13b04b1] haha dobra dobra ty sie Szpilą nie tłumasz powiedz jak Ty byś zniosła ihihih :wink: :D[/quote:b5b13b04b1] hihihihihi chyba bym nie zniosla[/quote:b5b13b04b1] Ja Ci mówię,że byś zniosła :lol:[/quote:b5b13b04b1] hihihihihi nie nie niezniose Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 hihihi pomysl sąsiad, Mezo, Kara i Spike tuz obok............ sielanka a szpilakówna by sie z kociambrami zaprzyjaźniła same zalety :))) Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):hihihi pomysl sąsiad, Mezo, Kara i Spike tuz obok............ sielanka a szpilakówna by sie z kociambrami zaprzyjaźniła same zalety :))) NIE ja koffam TZ Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Buuu nie chciałabyś mnie obok za płotem buuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):hihihi pomysl sąsiad, Mezo, Kara i Spike tuz obok............ sielanka a szpilakówna by sie z kociambrami zaprzyjaźniła same zalety :))) NIE ja koffam TZ no to ładnieonsiad będzie niepocieszony :wink: :D a spike się zapłacze za Tobą :cry: :D Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 jak z TZ kolo ciebie Karka to i owszem ja sie pisze :d Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):hihihi pomysl sąsiad, Mezo, Kara i Spike tuz obok............ sielanka a szpilakówna by sie z kociambrami zaprzyjaźniła same zalety :))) NIE ja koffam TZ no to ładnieonsiad będzie niepocieszony :wink: :D a spike się zapłacze za Tobą :cry: :D A ja chcialam miec fajna sasiadkie i dooopa :( Ale nie wszystko straocone zostajesz jeszcze Ty Sayma :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):jak z TZ kolo ciebie Karka to i owszem ja sie pisze :d To pakujcie manatki kupujcie kawałek ziemi i sąsiadami jesteśmy :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):hihihi pomysl sąsiad, Mezo, Kara i Spike tuz obok............ sielanka a szpilakówna by sie z kociambrami zaprzyjaźniła same zalety :))) NIE ja koffam TZ no to ładnieonsiad będzie niepocieszony :wink: :D a spike się zapłacze za Tobą :cry: :D A ja chcialam miec fajna sasiadkie i dooopa :( Ale nie wszystko straocone zostajesz jeszcze Ty Sayma :evilbat: :evilbat: :evilbat: ihihih :scared: sasiad mi się podoba, ale chyba nie aż tak bardzo :wink: :D Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):hihihi pomysl sąsiad, Mezo, Kara i Spike tuz obok............ sielanka a szpilakówna by sie z kociambrami zaprzyjaźniła same zalety :))) NIE ja koffam TZ no to ładnieonsiad będzie niepocieszony :wink: :D a spike się zapłacze za Tobą :cry: :D A ja chcialam miec fajna sasiadkie i dooopa :( Ale nie wszystko straocone zostajesz jeszcze Ty Sayma :evilbat: :evilbat: :evilbat: ihihih :scared: sasiad mi się podoba, ale chyba nie aż tak bardzo :wink: :D Sayma nie podpadaj mi 8) Sąsiad to pierwsza klasa :lol: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='dbsst']SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA SAYMA buuhahhaha dziewczyny jestescie niesmowite jeszcze trochę i sie przekonam. Tylko nie wiem cy mój TZ tak łatwo odpuści ihihih chyba, że przeprowadzimy sie do Kary wszyscy razem i wtedy dopiero będzie sie działo ihihihi :megagrin: :megagrin: :megagrin: i mialabym Eruńkę koło siebie, i chrzesniaka i Szpilakówną ........ :modla: raj na ziemi Quote
Recommended Posts