dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Haha ale Szpili śpieszno do RR :D Skąd ona wyczasneła takiego mercedesa?? :o :o haha jak to przecież RR jej kupił zamiast pierścionka zaręczynowego :wink: :D hehehehehehehehehe no wlasnie on ja koffa jak nie wiem co i kce zeby do niego przyjezdzala w kazdej wolnej chwili czyli wtedy kiedy nie pozuje buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahaha Quote
daga10011 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst']Daga nie smutkaj sie Kara heheh wiesz Szpila ma znajomosci ;) :lilangel: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Haha ale Szpili śpieszno do RR :D Skąd ona wyczasneła takiego mercedesa?? :o :o haha jak to przecież RR jej kupił zamiast pierścionka zaręczynowego :wink: :D hehehehehehehehehe no wlasnie on ja koffa jak nie wiem co i kce zeby do niego przyjezdzala w kazdej wolnej chwili czyli wtedy kiedy nie pozuje buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahaha nooo baaaa przecież swiatowej sławy modelina nie może tułać się do RR pociągami. Merol musi być obowiązkowo, ą że RR facet z klasa to sie postawił na wysokości zadania i zafundował swojej laleczce małe cacko :wink: :D Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Haha ale Szpili śpieszno do RR :D Skąd ona wyczasneła takiego mercedesa?? :o :o haha jak to przecież RR jej kupił zamiast pierścionka zaręczynowego :wink: :D hehehehehehehehehe no wlasnie on ja koffa jak nie wiem co i kce zeby do niego przyjezdzala w kazdej wolnej chwili czyli wtedy kiedy nie pozuje buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahaha nooo baaaa przecież swiatowej sławy modelina nie może tułać się do RR pociągami. Merol musi być obowiązkowo, ą że RR facet z klasa to sie postawił na wysokości zadania i zafundował swojej laleczce małe cacko :wink: :D no wlasnie to systko prawda ;) co mowi sayma Dagus ciesze sie ze sie podoba ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 RR jak zaoszczędzi kasiore to limuzyne Szpilci zafunduje :wink: a teraz łysinke musi leczyć , żeby w Morsku mu tupecik nie byl potrzebny :wink: Szpiluchna :calus: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):RR jak zaoszczędzi kasiore to limuzyne Szpilci zafunduje :wink: a teraz łysinke musi leczyć , żeby w Morsku mu tupecik nie byl potrzebny :wink: Szpiluchna :calus: nono widzę, że RR to poważnie zakochany w SZpilakównie jak już na limuzynke odkłada. No ale o modeline trzeba dbać, nie ma co :wink: :D A jak łysiulek po kąpieli?? Duże straty ihihihih?? :wink: :D :D Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 RR i jak lysinka moj drogi :D a ja mam dobre wiesci bede miac juz lada miesiac badz dwa aparacik:angel: :angel: :angel: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Dbsst świetnie,że będzesz miała aparcik!!! Będzie duuużo fot :D Co to za ślina na falfalch Szpili???a mówiłaś sąsiadoi,że się nie ślini :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst świetnie,że będzesz miała aparcik!!! Będzie duuużo fot :D Co to za ślina na falfalch Szpili???a mówiłaś sąsiadoi,że się nie ślini :lol: :lol: :lol: a to nie slinienie to pienienie a to co innego a co tam u sasiada :D Quote
Alicja Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst']RR i jak lysinka moj drogi :D a ja mam dobre wiesci bede miac juz lada miesiac badz dwa aparacik:angel: :angel: :angel:och kochana :calus: , łysinki nie przybyło :oops: ani nie ubyło :lol: . Zobaczymy co w pon. powie wet. bo jedziemy do kontroli :-? Co za świństwo się przywlekło :evil: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst świetnie,że będzesz miała aparcik!!! Będzie duuużo fot :D Co to za ślina na falfalch Szpili???a mówiłaś sąsiadoi,że się nie ślini :lol: :lol: :lol: a to nie slinienie to pienienie a to co innego a co tam u sasiada :D Wściekły pies :o :o :o A u sąsiada ok, dziś mu psa kąpałam bo mnie ostatnio prosił :wink: Kazał Was pozdrowić :D i powiedział,że zrobi sobie fotki dla Was, bo powiedziałam,że chcecie :lol: :lol: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 no PEWNIE ZE KCEMY !!!!!!!!!!!!!!!!! a czy sasiad juz nie moze sie doczekac pazdziernika wtedy wlasnie nas zobaczy poraz kolejny :D ;) :lol: Wariatki z Wawki ;) Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Hehe jeszcze mu nie mówiłam,że w pazdzierniku będziecie :lol: :lol: :lol: Ale pewnie się ucieszy :lol: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst świetnie,że będzesz miała aparcik!!! Będzie duuużo fot :D Co to za ślina na falfalch Szpili???a mówiłaś sąsiadoi,że się nie ślini :lol: :lol: :lol: a to nie slinienie to pienienie a to co innego a co tam u sasiada :D Wściekły pies :o :o :o A u sąsiada ok, dziś mu psa kąpałam bo mnie ostatnio prosił :wink: Kazał Was pozdrowić :D i powiedział,że zrobi sobie fotki dla Was, bo powiedziałam,że chcecie :lol: :lol: :evilbat: wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D boooshhhe szpilakówna jaka zatroskana tak sie o RR martwi Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 oj zatroskana zatroskana :cry: Kara a czemu sie rechoczesz jak mowisz o Sasiadowej radosci jak nas w pazdzierniku zobaczy |:D :lol: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='sayma'] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a): wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b">"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b napisał(a):ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a): wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b">"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b napisał(a):ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih Hehe możecie sobie go całować :lol: :lol: Muszę to zobaczyć :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a): wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b">"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b napisał(a):ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D Quote
sayma Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a): wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b">"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b napisał(a):ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a): wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b">"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b napisał(a):ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D dobla ja z kazdej oprucz dwoch :oops: bo to zdrada bedzie ;)_ Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a): wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b">"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b napisał(a):ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='"sayma" wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: [b']ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Quote
KaRa_ Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'] wowww super niech cała sesyjkę sobie z Mezo zrobi :angel: :angel: ucałuj sasiada od nas :wink: :D Nigdy w życiu :lol: :o :lol: :o :evilbat: :evilbat: :cunao: :cunao: Kara no sąsiad nie jest taki najgorszy :wink: :D ihihih dobra same ucałujemy w październiku hihiihih ja moge ucalowac sasiada bo on i owszem no nie sayma :D no pewnie, ze tak obcałujemy go z każdej strony!!! I za to, że ma taki serducho dla zwierzaczków :wink: :D ihihih jak sie biedny nas dwóch nie wystracha :roll: :D :D Dobrze,że to kawaler :lol: no nie najlepiej bo TZ mnie udusi ze sie z jakims kawalerem cmokam ;) Eee tam Twój TZ nic nie musi wiedzieć :lol: Ja tu chce tworzyc LOVE STORY :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts