dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jak już dojade na ten Zlot to liczę na dużego całusa Szpilkowego :angel: a jeśli idzie o robale to w truskawkach tysz bywaja , ale ja za bardzo lubię truskawki i czerechy ze nawet nie sprawdzam czy :o są ja mysle ze buziakowe beda lecialy jak deszcz ;) no i ja sie staram nie patrzec co tam sie przemyca z sadow na talerz w tych owocach kiedys zjadlam tak nadziana sliwe ze az w zebach trzeszczalo o fuuuuuuuuuuuuu Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Jak już dojade na ten Zlot to liczę na dużego całusa Szpilkowego :angel: a jeśli idzie o robale to w truskawkach tysz bywaja , ale ja za bardzo lubię truskawki i czerechy ze nawet nie sprawdzam czy :o są ja mysle ze buziakowe beda lecialy jak deszcz ;) no i ja sie staram nie patrzec co tam sie przemyca z sadow na talerz w tych owocach kiedys zjadlam tak nadziana sliwe ze az w zebach trzeszczalo o fuuuuuuuuuuuuumusi na kręgosłupik nagryzłaś :-? :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 nie licząc much które Ci wpadły do ucha oka nosa i buzi :lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 agabass napisał(a):nie licząc much które Ci wpadły do ucha oka nosa i buzi :lol:no kto by to zliczył :o a te mszyce w zupie :o a ślimaki w sałacie :o Dziewczyny dieta wysokobiałkowa , niskokaloryczna :lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee slabo mi jak sobie o tym pomysle Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 agabass napisał(a):jaki delikatny organizm i lekki żołądek heheehehe dama normalnie :lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 agabass napisał(a):jaki delikatny organizm i lekki żołądeka może jakiś obozik przetrwania :wink: Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsst buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre Ala ja odpadam swiadomie nie jadam robali ;) Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsstwow,wow,wow jaka poezja ,praje Miłosz :wink: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsst buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre Ala ja odpadam swiadomie nie jadam robali ;)a ten w śliweczce co mu kręgosłupik nadgryzłaś :-? Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsst buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre Ala ja odpadam swiadomie nie jadam robali ;)a ten w śliweczce co mu kręgosłupik nadgryzłaś :-? ale ja bylam zupelnie nieswiadoma mardu jakiego dokonalam 8) Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsst buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre Ala ja odpadam swiadomie nie jadam robali ;)a ten w śliweczce co mu kręgosłupik nadgryzłaś :-? ale ja bylam zupelnie nieswiadoma mardu jakiego dokonalam 8)czyli byłas we wtym momencie niepoczytalna :-? Quote
agabass Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 nik Cię nie zmusz do jedzenia robali ale ślimaka byś zjadła mniam :cunao: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 agabass napisał(a):nik Cię nie zmusz do jedzenia robali ale ślimaka byś zjadła mniam :cunao:ze skorupkiem :o Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsst buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre Ala ja odpadam swiadomie nie jadam robali ;)a ten w śliweczce co mu kręgosłupik nadgryzłaś :-? ale ja bylam zupelnie nieswiadoma mardu jakiego dokonalam 8)czyli byłas we wtym momencie niepoczytalna :-? hehehehe nioooooooooooo a slimaki ze szpinakowym czyms tam mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='agabass']jaki Pan taki pies jaka Szpila taka dbsst buuuuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre Ala ja odpadam swiadomie nie jadam robali ;)a ten w śliweczce co mu kręgosłupik nadgryzłaś :-? ale ja bylam zupelnie nieswiadoma mardu jakiego dokonalam 8)czyli byłas we wtym momencie niepoczytalna :-? hehehehe nioooooooooooo a slimaki ze szpinakowym czyms tam mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamale bez skorupka :-? i ze słoiczka to mniam a w sałacie w przedszkolu to nie mniam :x Quote
Ka-ka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale bez skorupka :-? i ze słoiczka to mniam a w sałacie w przedszkolu to nie mniam :x biedactwo.....to do jakiego Ty przeszkola chodziłaś?? brrr....ja nawet ze słoiczka nie chciem. jeszcze nie dojrzałam widocznie do ślimaków. bueeeeeeee Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ka-ka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale bez skorupka :-? i ze słoiczka to mniam a w sałacie w przedszkolu to nie mniam :x biedactwo.....to do jakiego Ty przeszkola chodziłaś?? brrr....ja nawet ze słoiczka nie chciem. jeszcze nie dojrzałam widocznie do ślimaków. bueeeeeeeeja nie chodziłam :-? , ja nadal chodzę :oops: .A jeśli idzie o ślimaki to smakują jak marynowane maślaczki :wink: Quote
Ka-ka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ka-ka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale bez skorupka :-? i ze słoiczka to mniam a w sałacie w przedszkolu to nie mniam :x biedactwo.....to do jakiego Ty przeszkola chodziłaś?? brrr....ja nawet ze słoiczka nie chciem. jeszcze nie dojrzałam widocznie do ślimaków. bueeeeeeeeja nie chodziłam :-? , ja nadal chodzę :oops: .A jeśli idzie o ślimaki to smakują jak marynowane maślaczki :wink: no w sumie niektóre grzybki marynowane wyglądaja jak ślimaczki glutowate i są dobre...to może ja jadałm więcej ślimaków w życiu, niż mi sie wydaje :roll: :wink: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ka-ka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ka-ka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale bez skorupka :-? i ze słoiczka to mniam a w sałacie w przedszkolu to nie mniam :x biedactwo.....to do jakiego Ty przeszkola chodziłaś?? brrr....ja nawet ze słoiczka nie chciem. jeszcze nie dojrzałam widocznie do ślimaków. bueeeeeeeeja nie chodziłam :-? , ja nadal chodzę :oops: .A jeśli idzie o ślimaki to smakują jak marynowane maślaczki :wink: no w sumie niektóre grzybki marynowane wyglądaja jak ślimaczki glutowate i są dobre...to może ja jadałm więcej ślimaków w życiu, niż mi sie wydaje :roll: :wink:no widzisz , jeszcze trochę i się przekonasz :wink: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 o boshe to o ślimakach na inm o katalizatorach....a gdzie psy gdzie zdjecia... :lol: 8) Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 strone albo dwie wczesniej ;) sa psie zdjecia :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 dbsst napisał(a):strone albo dwie wczesniej ;) sa psie zdjecia :lol: strasznie dawno i nie prawda... :lol: :wink: Quote
Recommended Posts