Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agabass napisał(a):
to nie zależy od wieku im przeszkadza, że więcej czasu spędzamy przed kompem, a nie zajmujemy się nimi
trzeba czasem iść na kompromis, a wszysto pozostaje tak jak sobie zaplanowałyśmy
toż ide na kompromis , nawet na wieczorny spacerek z TZtem i Ozzym chodzę , no i TZta póściłam do garażu ,żeby się mógł wykazać przy sprzątaniu auta :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

agabass napisał(a):
trzeba im czasem na jakieś przyjemności pozwolić wtedy luż obopulne zadowolenie :wink:
no przecie pozwalam , pozwalam ,hetera nie jezdem :evilbat: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']to nie zależy od wieku im przeszkadza, że więcej czasu spędzamy przed kompem, a nie zajmujemy się nimi
trzeba czasem iść na kompromis, a wszysto pozostaje tak jak sobie zaplanowałyśmytoż ide na kompromis , nawet na wieczorny spacerek z TZtem i Ozzym chodzę , no i TZta póściłam do garażu ,żeby się mógł wykazać przy sprzątaniu auta :lol:

buhahahahaha....alicjo, Twoja dobroć dla Twego TZ nie zna granic :lol: hihihi 8)

co do wycia Prestona-nie pokaże, co umie, bo go nie będzie 8) ale przyznam, ze jestem ciekawa-jako szczenię wiódł prym w maluszkowatym stadzie i rozpoczynal zawsze wycie. pierwszej nocy w moim domu tez wył. ale to nie było takie skomlenie, jak często psy uskuteczniaja. on wył, tak jak wilki noca wyją. hehehe....zwoływał stado??? mój pies w ogóle ma wiele pierwotnych zachowań, musze przyznać :hmmmm: dziwny ten stwór czasem jest :oops:

dbsst, gdzie foootkiiiii?????????

Posted

[quote name='Siostra']ej, no co jest? Gdzie Szpilowa?????

Tak się zastanawiam, może i ja bym się na ten zlot wybrała???

jedz jedz jedz plizzzzzz plizzzzz plizzzzzz

Wy WARIATKI jedne malo Wam zdjec owstawialam z wystawy szczerze mowiac to troche na image patrzec nie moge :evil: po tych wklejankach ;)

wczoraj TZ na kompie pracowal ale dobre wiesc w czwartek wyjezdza wraca w niedziele bedzie bal ;) :lol:

a co do fotek to kieepawo to wyglada :( ale poszukam czegos

podejzewaja ze bombe podlozyli w metrze w warszawie cholerniki jedne jak ja do domu bym dojechala dobrze ze kolezanka mnie podwiozla

Posted

właśnie kumpela z praktyk droga okrężną wróciła :-? kazali im wysiąść na Metrze Racławicka :(

kicha, bo ja chciałam do Pani dr się dziś przejechać, a tu korki, autobusy zatkane itd.

czy ci debile naprawdę myślą, że to jest śmieszne takie telefony fundować i na ludzkim strachu po ostatnich zamachach żerować ???? :evil:

takich, to tylko :snipersm:

co ciekawe, nikt niczego nie ukrywał, tylko od razu pojawił się komunikat wprost, że proszą o opuszczenie wagonów metra z powodu telefonu w sprawie podłożenia bomby

mam nadzieję, że uda sie wszystko szybciutko przywrócic na mieście do normy :-?

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Siostra']ej, no co jest? Gdzie Szpilowa?????

Tak się zastanawiam, może i ja bym się na ten zlot wybrała???

jedz jedz jedz plizzzzzz plizzzzz plizzzzzz

Wy WARIATKI jedne malo Wam zdjec owstawialam z wystawy szczerze mowiac to troche na image patrzec nie moge :evil: po tych wklejankach ;)

wczoraj TZ na kompie pracowal ale dobre wiesc w czwartek wyjezdza wraca w niedziele bedzie bal ;) :lol:

a co do fotek to kieepawo to wyglada :( ale poszukam czegos

podejzewaja ze bombe podlozyli w metrze w warszawie cholerniki jedne jak ja do domu bym dojechala dobrze ze kolezanka mnie podwiozla

Skonsultuję z TZ i Marynią, może da się zrobić. Jest duża szansa w każdym razie. Ale zastrzegam, że z jednym psem only, Nania jest na etapie nielubienia innych psów odkąd jest Berta, więc mogłoby byc ciężko.

Posted

przezyjemy jednego psa niech bedzie ;)

Ka-ka moim zdaniem jest to szczyt nie wiem w sumie czego robic sobie takie zarty chwile po prawdziwej tragedii.

Wiem ze to bylo daleko i nas "niedotyczylo" ale jakis szacunek dla zabitych sie nalezy

Ja osobisci jakbym kretyna zlapala tobym mu taka kare wlepla ze by zapamietal taki zart do konca zycia

niedawno przeciez Rotunde ewakuowano bo ktos mial kaprys sie zabawic

nie wspomne juz o kasie jaka idzie na takie zabawy :evil:

Posted

no właśnie, nowy sport sobie znaleźli-prowokowanie ewakuacji..... co by tu zrobić, żeby narobić jak najwięszego burdelu w Warszawie.... tyle nerwów, tyle pieniędzy.ech.....szkoda gadać :evil:

a Szpila :iloveyou: te udka ...no nie powie, nie powiem...... :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka']a Szpila :iloveyou: te udka ...no nie powie, nie powiem...... :wink:

o nie z dala mi od tych chudych przeszczepow ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Ka-ka']a Szpila :iloveyou: te udka ...no nie powie, nie powiem...... :wink:

o nie z dala mi od tych chudych przeszczepow ;)no wiesz, jak możesz , nogi jak Raqel Welh ,a ty sie czepiasz :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Ka-ka']a Szpila :iloveyou: te udka ...no nie powie, nie powiem...... :wink:

o nie z dala mi od tych chudych przeszczepow ;)no wiesz, jak możesz , nogi jak Raqel Welh ,a ty sie czepiasz :lol:

hahaha to ona ma takie owlosione

i cztery :roll: :lol:

Posted

Koma napisał(a):
dbsst napisał(a):
hahaha to ona ma takie owlosione

haha a co Ty myślałaś :o
w TV i na fotach to wszystkie piękne :roll:

iiiihi to takie kwiatki :D