Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No widzisz i pomogło bo cię wszyscy budziliśmy :angel: Co u Szpilki :roll: Quote
daga10011 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no wlasnie :D .jak tam szpilkowa???????????? Quote
dbsst Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 zdjec szpili nie mam caly łeckend focilam obce psy :( ale i tak sie ciesze bo troche potrenowalam i mam nadzieje ze z wystawy na wystawe bede coraz lepsiejsza :D a Szpila looz nie pocieszona ze mnie nie bylo dniami a potem przy fotach ale wynagrodzilam jej to biegankiem i kosteczkom :D Quote
KaRa_ Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No wiesz co,żadnej foty Szpili nie zrobiłaś?! Powinnam się obrazić :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 KaRa_TC napisał(a):No wiesz co,żadnej foty Szpili nie zrobiłaś?! Powinnam się obrazić :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: heheh nawet mnie nie nerwujcie jestem skonana i nawet nie bardzo kce mi sie pisac dzis juz sie nawlepialam zdjec a robic ciagle mi sie kce ;) Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No wiesz co,żadnej foty Szpili nie zrobiłaś?! Powinnam się obrazić :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: heheh nawet mnie nie nerwujcie jestem skonana i nawet nie bardzo kce mi sie pisac dzis juz sie nawlepialam zdjec a robic ciagle mi sie kce ;)oj to ty robotna dziewczynka jezdeś :wink: Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 dbsst napisał(a):ide pac papa dobranockuj do utra :calus: Quote
dbsst Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ide pac papa dobranockuj do utra :calus: :buzi: pa Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 o gaduły potwortne siemka siemka wszystkim widzę, że na zlot się szykujecie też bym pojechała chętnie, ale niestety nie dam rady A dbsst wygodnisia pod namiot nie pojedzie A w ten weekend po imprezie koczowałam do jakiejś 15 na plaży i dopiero w sobotę pojechaliśmy na pole namiotowe i jakoś żyję. Księżniczki i damy w namiotach nie sypiają :wink: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='agabass']o gaduły potwortne siemka siemka wszystkim widzę, że na zlot się szykujecie też bym pojechała chętnie, ale niestety nie dam rady A dbsst wygodnisia pod namiot nie pojedzie A w ten weekend po imprezie koczowałam do jakiejś 15 na plaży i dopiero w sobotę pojechaliśmy na pole namiotowe i jakoś żyję. Księżniczki i damy w namiotach nie sypiają :wink:rany ale mi poszło w pięty to już najmniejszych szans nie mam na damę :oops: , nawet w leciwym wieku :lol: , bo ja pod namiot zapisana :lol: Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ja osobiście wolę kwatery, ale namiotem też nie pogardzę. Da się przeżyć oby tylko nie lało za bardzo. A i tak czas się spędza na powietrzu. Quote
Ka-ka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']o gaduły potwortne siemka siemka wszystkim widzę, że na zlot się szykujecie też bym pojechała chętnie, ale niestety nie dam rady A dbsst wygodnisia pod namiot nie pojedzie A w ten weekend po imprezie koczowałam do jakiejś 15 na plaży i dopiero w sobotę pojechaliśmy na pole namiotowe i jakoś żyję. Księżniczki i damy w namiotach nie sypiają :wink:rany ale mi poszło w pięty to już najmniejszych szans nie mam na damę :oops: , nawet w leciwym wieku :lol: , bo ja pod namiot zapisana :lol: Alicja, łączę się z Tobą w bólu....zostałyśmy społecznie zdegradowane :lol: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 agabass napisał(a):Ja osobiście wolę kwatery, ale namiotem też nie pogardzę. Da się przeżyć oby tylko nie lało za bardzo. A i tak czas się spędza na powietrzu. ja pod namiot moge ale moj pan nie :evil: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):Ja osobiście wolę kwatery, ale namiotem też nie pogardzę. Da się przeżyć oby tylko nie lało za bardzo. A i tak czas się spędza na powietrzu. ja pod namiot moge ale moj pan nie :evil:już ci pisałam moge cię wziąć do mojego namiotu a TZtów połozymy razem :lol: , Ka-ka przydziesz pogadac do nas :wink: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):Ja osobiście wolę kwatery, ale namiotem też nie pogardzę. Da się przeżyć oby tylko nie lało za bardzo. A i tak czas się spędza na powietrzu. ja pod namiot moge ale moj pan nie :evil:już ci pisałam moge cię wziąć do mojego namiotu a TZtów połozymy razem :lol: , Ka-ka przydziesz pogadac do nas :wink: i bedziemy tworzyc gadajaca troojce z dgm :D Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):Ja osobiście wolę kwatery, ale namiotem też nie pogardzę. Da się przeżyć oby tylko nie lało za bardzo. A i tak czas się spędza na powietrzu. ja pod namiot moge ale moj pan nie :evil:już ci pisałam moge cię wziąć do mojego namiotu a TZtów połozymy razem :lol: , Ka-ka przydziesz pogadac do nas :wink: i bedziemy tworzyc gadajaca troojce z dgm :Dśpiewać tysz możemy :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):Ja osobiście wolę kwatery, ale namiotem też nie pogardzę. Da się przeżyć oby tylko nie lało za bardzo. A i tak czas się spędza na powietrzu. ja pod namiot moge ale moj pan nie :evil:już ci pisałam moge cię wziąć do mojego namiotu a TZtów połozymy razem :lol: , Ka-ka przydziesz pogadac do nas :wink: i bedziemy tworzyc gadajaca troojce z dgm :Dśpiewać tysz możemy :lol: :lol: :lol: obowiazkowo Wy bedziecie spiewac a ja bed wyj jak kur tylko ze do ksiezyca :D Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 no chciałabym usłyszeć to lamentowanie w waszym wykonaniu :lol: Quote
Ka-ka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 buhahahaha...a czy Szpila i Ozzy(też jedzie?) potrafią wyć do Księżyca?? :lol: Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Ka-ka napisał(a):buhahahaha...a czy Szpila i Ozzy(też jedzie?) potrafią wyć do Księżyca?? :lol: naumieja sie ale pytanie czy Preston potrafi ;) :lol: agabass jedz :D Kara nie ma sprawy mozesz z nami zawodzic czemu nie :D Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 dbsst napisał(a):Ka-ka napisał(a):buhahahaha...a czy Szpila i Ozzy(też jedzie?) potrafią wyć do Księżyca?? :lol: naumieja sie ale pytanie czy Preston potrafi ;) :lol: agabass jedz :D Kara nie ma sprawy mozesz z nami zawodzic czemu nie :Dno ktos nam musi pomóc :lol: :lol: :lol: złapać nutę :wink: Quote
Recommended Posts