dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):(bedzie duzo browkow i nie chce sie tak wbijac ;) ) aaahahaha to ja wypiję, Ty wypijesz i nie będzie tak bolało :lol: heheh jak ja wypije Ty wypijesz to browcio nas uzdrowi nie potrzebne beda igielki Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 wczorajsze skotlowane poslanie zostalo w ten sposob wykorzystane :d Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):i ja sie usmialam Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili hehe...nie wiesz, co mówisz :evilbat: a tak w ogóle, to mnie zmartwiłyście szczerze??tylko się nie powykruszajcie :( i leonków nie uściskam ???? :placz: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC']No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) Ka-ka beda leosie :D daga ulecze Twojego meza tylko musicie przyjechac :D Poswiece mu prawdziwy czas zrobimy mini gabinet ;) z tym uleczeniem to nie wiem tak zalozylam ze fachowo bedzie wygladac jak powiem Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) NIE ładnie, NIE ładnie :lol: :lol: :lol: Ja jako trzezwa bede nad wami czuwać :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) NIE ładnie, NIE ładnie :lol: :lol: :lol: Ja jako trzezwa bede nad wami czuwać :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahah teraz to Ty nikogo ni enabierzesz po saymowych fotach ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) NIE ładnie, NIE ładnie :lol: :lol: :lol: Ja jako trzezwa bede nad wami czuwać :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahah teraz to Ty nikogo ni enabierzesz po saymowych fotach ;) Każdy stwierdzi,że w szklance jest sok jabłkowy, a nie piwo :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) NIE ładnie, NIE ładnie :lol: :lol: :lol: Ja jako trzezwa bede nad wami czuwać :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahah teraz to Ty nikogo ni enabierzesz po saymowych fotach ;) Każdy stwierdzi,że w szklance jest sok jabłkowy, a nie piwo :lol: :lol: :lol: :lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahah nie nie nie jaki kazdy Marcin sayma Twoja Mama i Twoja siora i ja wiemy co tam bylo :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='KaRa_TC']No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) NIE ładnie, NIE ładnie :lol: :lol: :lol: Ja jako trzezwa bede nad wami czuwać :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahah teraz to Ty nikogo ni enabierzesz po saymowych fotach ;) Każdy stwierdzi,że w szklance jest sok jabłkowy, a nie piwo :lol: :lol: :lol: :lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahah nie nie nie jaki kazdy Marcin sayma Twoja Mama i Twoja siora i ja wiemy co tam bylo :D Soczek, soczek był :lol: :lol: :lol: Ja tam piwa nigdzie nie widziałam :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']No nie łądnie, będziecie się tam upijać :evilbat: ladnie ladnie ;) NIE ładnie, NIE ładnie :lol: :lol: :lol: Ja jako trzezwa bede nad wami czuwać :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahah teraz to Ty nikogo ni enabierzesz po saymowych fotach ;) Każdy stwierdzi,że w szklance jest sok jabłkowy, a nie piwo :lol: :lol: :lol: :lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha sciemnia w czarna noc piffko saczyla buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahah nie nie nie jaki kazdy Marcin sayma Twoja Mama i Twoja siora i ja wiemy co tam bylo :D Soczek, soczek był :lol: :lol: :lol: Ja tam piwa nigdzie nie widziałam :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']wczorajsze skotlowane poslanie zostalo w ten sposob wykorzystane :d a bulka jak lezy tak lezy :lol: ..nieladnie :lol: Szpila nie posprzatala :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: buuuuuuuuhahahah wymsknelo sie jej :oops: teraz juz wiecie skad macie swiezutkie bagietki co rano :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: buuuuuuuuhahahah wymsknelo sie jej :oops: teraz juz wiecie skad macie swiezutkie bagietki co rano :D Dbsst powinnaś się cieszyć świerzutkie bagietki za darmoche :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: buuuuuuuuhahahah wymsknelo sie jej :oops: teraz juz wiecie skad macie swiezutkie bagietki co rano :D Dbsst powinnaś się cieszyć świerzutkie bagietki za darmoche :lol: :lol: :lol: no a myslisz ze przez co mi taka samara rosnie (bo nie od piffa przeciez ) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: buuuuuuuuhahahah wymsknelo sie jej :oops: teraz juz wiecie skad macie swiezutkie bagietki co rano :D Dbsst powinnaś się cieszyć świerzutkie bagietki za darmoche :lol: :lol: :lol: no a myslisz ze przez co mi taka samara rosnie (bo nie od piffa przeciez ) Dbsst czy ty przypadkiem nie zostawiłaś u mnie swoich chusteczkek? :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: buuuuuuuuhahahah wymsknelo sie jej :oops: teraz juz wiecie skad macie swiezutkie bagietki co rano :D Dbsst powinnaś się cieszyć świerzutkie bagietki za darmoche :lol: :lol: :lol: no a myslisz ze przez co mi taka samara rosnie (bo nie od piffa przeciez ) Dbsst czy ty przypadkiem nie zostawiłaś u mnie swoich chusteczkek? :lol: :lol: hahahah jest to berdzo prawdopodobne ;) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'] :o Szpila robi bagietkowe qpy na łóżku :o :lol: buuuuuuuuhahahah wymsknelo sie jej :oops: teraz juz wiecie skad macie swiezutkie bagietki co rano :D Dbsst powinnaś się cieszyć świerzutkie bagietki za darmoche :lol: :lol: :lol: no a myslisz ze przez co mi taka samara rosnie (bo nie od piffa przeciez ) Dbsst czy ty przypadkiem nie zostawiłaś u mnie swoich chusteczkek? :lol: :lol: hahahah jest to berdzo prawdopodobne ;) Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D hehehe qrka to mnie na bank przpijesz i bedziesz mnie widziec taka rozanielona ale obciach :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Haha w miejscu publicznym, napewno ani kropelki nie wypije :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Haha w miejscu publicznym, napewno ani kropelki nie wypije :evilbat: jakie tam publiczne - leśne ostępy Jury i sami swoi dookoła :lol: Quote
Recommended Posts