Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 la la la l a dbsst dla niepoznaki zagłuszam co by bylo ciiiiiiiiiiiiiiii :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):la la la l a dbsst dla niepoznaki zagłuszam co by bylo ciiiiiiiiiiiiiiii :wink: jestes kochana :buzi: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 oj nie kce zapeszac TZ powiedzial dobrze :D MOGE JECHAC znaczy JEDZIEMY Z WAMI :) to beda moje wakacje :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):ŚWIENIE Dbsst :D To Delta pobawi się Szpilą :D raczej zje Szpile :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):ŚWIENIE Dbsst :D To Delta pobawi się Szpilą :D raczej zje Szpile :D eeee to chyba na odwrót :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):ŚWIENIE Dbsst :D To Delta pobawi się Szpilą :D raczej zje Szpile :D eeee to chyba na odwrót :lol: heheh Szpila co najwyzej to zalize systkich na smierc dobra teraz szukam domku coby TZ gdzies umiescic Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):ŚWIENIE Dbsst :D To Delta pobawi się Szpilą :D raczej zje Szpile :D eeee to chyba na odwrót :lol: heheh Szpila co najwyzej to zalize systkich na smierc dobra teraz szukam domku coby TZ gdzies umiescic A co twój TZ to też ksiaże? :lol: :lol: A to się mówi,że to kobiety księzniczki i chcą mieć najwygodniej, a tu wychodzi na odwrót, że to płeć brzydka :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):ŚWIENIE Dbsst :D To Delta pobawi się Szpilą :D raczej zje Szpile :D eeee to chyba na odwrót :lol: heheh Szpila co najwyzej to zalize systkich na smierc dobra teraz szukam domku coby TZ gdzies umiescic A co twój TZ to też ksiaże? :lol: :lol: A to się mówi,że to kobiety księzniczki i chcą mieć najwygodniej, a tu wychodzi na odwrót, że to płeć brzydka :lol: :lol: heheheh amen :D Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wszystcy jada a ja jak domku nie zalatwie to nie wiem :-? ..ale moze sama mnie pusci-tylko wtedy ktos do namiotu musi mnie przygarnac :lol: ..i nie wiem czym przyjade bo sama autem nie jade-boje sie po tym wypadku z wandalami :oops: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):Wszystcy jada a ja jak domku nie zalatwie to nie wiem :-? ..ale moze sama mnie pusci-tylko wtedy ktos do namiotu musi mnie przygarnac :lol: ..i nie wiem czym przyjade bo sama autem nie jade-boje sie po tym wypadku z wandalami :oops: oki ja tez namiotu niet domek mileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee widziany a jeszcze jak ktos wzial by czesc bagazu zebysly tylko z minimum w pociagu to juz w ogole Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Daga ja przygarne Ciebie do namiotu :D Bo ja sama się będę bała :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):Wszystcy jada a ja jak domku nie zalatwie to nie wiem :-? ..ale moze sama mnie pusci-tylko wtedy ktos do namiotu musi mnie przygarnac :lol: ..i nie wiem czym przyjade bo sama autem nie jade-boje sie po tym wypadku z wandalami :oops: oki ja tez namiotu niet domek mileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee widziany a jeszcze jak ktos wzial by czesc bagazu zebysly tylko z minimum w pociagu to juz w ogoledomki porezerwowane :evil: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ok-trzymam cie za slowo-ale wobec tego musisz do torunia przyjechac i autem jedziemy razem-bo ja sie boje sama :roll: ..no chyba ze domek sie znajdzie-jutro bede dzwonic i cene przebijac :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):ok-trzymam cie za slowo-ale wobec tego musisz do torunia przyjechac i autem jedziemy razem-bo ja sie boje sama :roll: ..no chyba ze domek sie znajdzie-jutro bede dzwonic i cene przebijac :lol:dzwoń , dzwoń koniecznie :calus: i przebijaj Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='daga10011']ok-trzymam cie za slowo-ale wobec tego musisz do torunia przyjechac i autem jedziemy razem-bo ja sie boje sama :roll: ..no chyba ze domek sie znajdzie-jutro bede dzwonic i cene przebijac :lol: Do kogo to mówisz? Do mnie, Dbsst, czy Ali? :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 do Ciebie-bo Ty masz namiot :lol: i masz do nas najblizej :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):do Ciebie-bo Ty masz namiot :lol: i masz do nas najblizej :lol: hihi spoko, to wiesz co nie załatwiaj tego domku :evilbat: posiedzisz w namiocie :lol: :lol: Ale by fajnie wyglądało namiot 2ludków 3wielgaśne pssy i jeden psi kurdupelek :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 o nie-jesli jade sama to szalence w domu zostaja-bo ten namiot to by fruwal po polu :lol: ..ale jutro bede sie starala domek zalatwic Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Alfik napisał(a):Ale będą wakacje :o a Wy sie wybieracie :D czy ktos z Wawki bedzie jechac :D Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst ale ci fajnie :D paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts