sayma Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):po kims trzeba dziedziczyc :lol: qrcze ze ja po tej cioteczce nie odziedziczylam takiegoi towaru :lol: no no nie bądz taka skromna :wink: :D :D ja juz cvoś o tym wiem ihihh (tylko bez zberexnych myśli proszę :wink: :D ) ehhh idę na piiffko bo coś gorąco mi sie zrobiło ihihih :D Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):po kims trzeba dziedziczyc :lol: qrcze ze ja po tej cioteczce nie odziedziczylam takiegoi towaru :lol: no no nie bądz taka skromna :wink: :D :D ja juz cvoś o tym wiem ihihh (tylko bez zberexnych myśli proszę :wink: :D ) ehhh idę na piiffko bo coś gorąco mi sie zrobiło ihihih :Dod myślenia... :roll: Quote
sayma Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):po kims trzeba dziedziczyc :lol: qrcze ze ja po tej cioteczce nie odziedziczylam takiegoi towaru :lol: no no nie bądz taka skromna :wink: :D :D ja juz cvoś o tym wiem ihihh (tylko bez zberexnych myśli proszę :wink: :D ) ehhh idę na piiffko bo coś gorąco mi sie zrobiło ihihih :Dod myślenia... :roll: hahahah nommm o .................... pifffku ihihihh :laugh2_2: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):normalne wariatki ;)no wiesz , a ty nigdy o pifku nie myślisz :roll: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):A gdzie są zdjęcia Szpili? :evilbat: brak tu takie gorace tematy ze nie moge corci wstawiac ;) Ala hihihihi NIGDY ;) :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 :wink: no nigdy , zapomniałam :wink: przeca dbsst pifka nie pije :lol: a jedziesz ty dziewczyno na ten zlot czy nie :roll: Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no wlasnie co ze zlotem????????u nas sie okazalo,ze domkow juz niet :cry: ..ale kombinujemy co tu zrobic :-? Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Daga pod namiot :lol: :lol: Chyba,że macie przyczepe camping'ową :D Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Kara-moj Tz to ksiaze Karol-nie zgodzi sie :roll: ..a poza tym Ty chcesz,zeby namiot ozyl-toz moje 110 kilo zywej wagi w psach wyrwie namiot z ziemi :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 qrde to baaaaaaaaaaaaaaaardzo niedobrze ze nie ma domkow psia kosc moj to tez Ksiaze Karol :-? Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):Haha gonili byście swój namiot :lol: :lol: hehehe a Ty tez z psami :D Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 wasze książaki Karole a ja mam Cezarego vel ave Cesar ,ale mu namiot nie dziwny :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wasze książaki Karole a ja mam Cezarego vel ave Cesar ,ale mu namiot nie dziwny :lol: qrde z tym ze ja nie mam namiotu :/ Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wasze książaki Karole a ja mam Cezarego vel ave Cesar ,ale mu namiot nie dziwny :lol: qrde z tym ze ja nie mam namiotu :/ Dbsst ja będę miała, przygarne Ciebie pod swój dach :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wasze książaki Karole a ja mam Cezarego vel ave Cesar ,ale mu namiot nie dziwny :lol: qrde z tym ze ja nie mam namiotu :/ Dbsst ja będę miała, przygarne Ciebie pod swój dach :D i Szpile :roll: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):a tak serio serio to ja pracuje nas TZ :o :-? Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wasze książaki Karole a ja mam Cezarego vel ave Cesar ,ale mu namiot nie dziwny :lol: qrde z tym ze ja nie mam namiotu :/ Dbsst ja będę miała, przygarne Ciebie pod swój dach :D i Szpile :roll: To zrobimy tak Ty będziesz spała w przedsionku a ja z Deltą i Szpilą w środku namiotu :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a tak serio serio to ja pracuje nas TZ :o :-? a jak on sie nie zgodzi i nic sie nie stanie to z corka moze uda mi sie samej wpasc Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a tak serio serio to ja pracuje nas TZ :o :-? a jak on sie nie zgodzi i nic sie nie stanie to z corka moze uda mi sie samej wpasc aaaaaaaaaaaaa to cza tak pisać od raza :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a tak serio serio to ja pracuje nas TZ :o :-? a jak on sie nie zgodzi i nic sie nie stanie to z corka moze uda mi sie samej wpasc to go zostaw w Wawce :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']a tak serio serio to ja pracuje nas TZ :o :-? a jak on sie nie zgodzi i nic sie nie stanie to z corka moze uda mi sie samej wpasc aaaaaaaaaaaaa to cza tak pisać od raza :lol: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo nie kece zapeszac Quote
Recommended Posts