KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Biedaczek, się załamał jak usłyszał,że Szpila ratowała jego rywala... Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']dobrze moj drogi juz zwalniam musialam tylko Ozzyiego uratowac dzięki ci o luba moja :calus: Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sayma napisał(a)::mdrmed: buhahhahah już mnie brzucho ze śmiechu boli :roll: :scream_3: teraz ja będę w nocy mieć horrory z ćmami i chrabąszczykami ihihihihSayma :evilbat: :evilbat: :evilbat: bo spuszczę na ciebie Psa Mordulcę :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 och Ozzy czuje sie taka doceniona :D Spike nie nerwuj ciebie tez koffam moje serce jest pojemne :D Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no cóż....hmmmmm......że tak powiem...... w TAAAAAAKIEJ piersi zaiste, mieścić się musi pojemne serce :lol: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ale Spike mi szpecze na ucho,że on chce całe te serducho dla siebie :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 no dobrze chlopcy ja sie oddalam spac a wy mi tu grzeczni badzcie bo inaczej bede musiala na was nakrzyczec jutro a tego nie kce ;) ciekawe czy Agga bedzie zadowolona z ilosci zdjec :roll: Ka-ka jak kiedys zobaczysz Szpile to nie uwierzysz jaka ona jest mini mini i jaka ma mini mini klate nie to co Twoj wielki czolg ona raczej jest jakis latawiec ;) Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 och tak stydam ze się chyba z parteru u babci rzucę z rozpaczy :roll: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale Spike mi szpecze na ucho,że on chce całe te serducho dla siebie :D uuuuuuuuu tak se nie da ;) Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']Ka-ka jak kiedys zobaczysz Szpile uuuuuu......to sobie przekichałaś :lol: bo ja teraz nie odpuszczę i jesienią sie zgłoszę :evilbat: :evilbat: :evilbat: hehehe....dbsst, no właśnie cały sęk w tym (wiem, wszystko zależy od pukntu odniesienia, ale...), że Press ma beznadziejną klatkę :( parę tygodni temu miał chyba z 83 cm w klatce, od kilku miesięcy sie to nie zmienia....phiiii...co to za klata......kilka centów zdecyodwanie za mało.....przy jego wzroście i proporcjach, to z 88-90 cm by sie przydało :hmmmm: :( i ogólnie ma kichowate umięsnienie..... Soma miała fajne, Jerrunia, to samo. Press miał świetne po Łebie, a teraz :placz: ale juz ja sie wezmę za to chucherko....hehehe.....czuję, że bedzie po piachu nad zalewem miejskim zasuwał :D:D:D dla niego świetna zabawa-a od razu mięśnie poćwiczy i lapy wzmocni, co się przyda u takiego słonia :lol: Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']och tak stydam ze się chyba z parteru u babci rzucę z rozpaczy :roll: RR no nie stydaj sie kofffany, a jak skoczysz to Szpilakówna sie załamie :roll: :o owadkami już sie zajeła nie ma sie czego bać :wink: :D Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 haha...ale sie usmialam :lol: .fotonowelo love story :lol: .zdjecia zarabiste :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;) Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;)miseczka B albo C :o Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;)miseczka B albo C :o hahahahha no tak to zdradze sekret Szpilka niema takiej miseczki ;) :lol: Quote
sayma Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;)miseczka B albo C :o hahahahha no tak to zdradze sekret Szpilka niema takiej miseczki ;) :lol: hahhaha pewnie bo Szpila ma D nie powiem po kim :roll: :wink: :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;)miseczka B albo C :o hahahahha no tak to zdradze sekret Szpilka niema takiej miseczki ;) :lol: hahhaha pewnie bo Szpila ma D nie powiem po kim :roll: :wink: :D hahaha no ciekawe po kim no mow :D bo nie wiem ;) Quote
sayma Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;)miseczka B albo C :o hahahahha no tak to zdradze sekret Szpilka niema takiej miseczki ;) :lol: hahhaha pewnie bo Szpila ma D nie powiem po kim :roll: :wink: :D hahaha no ciekawe po kim no mow :D bo nie wiem ;) ihihihih no nie, powiem tylko że po swojej najukochańszej cioci :wink: :oops: ihihihihihih Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']i ja sie usmialam ;) Ka-ka jak Szpila mialaby 83 w klacie to ja chodzilabym jak paw ;) no i licze ze na jesieni bedziesz sie meldowac czesto na bawienie mojej Szpili ;)miseczka B albo C :o hahahahha no tak to zdradze sekret Szpilka niema takiej miseczki ;) :lol: hahhaha pewnie bo Szpila ma D nie powiem po kim :roll: :wink: :D hahaha no ciekawe po kim no mow :D bo nie wiem ;) ihihihih no nie, powiem tylko że po swojej najukochańszej cioci :wink: :oops: ihihihihihih hehehehehe mowisz ze odziedziczyla po cioteczce :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):po kims trzeba dziedziczyc :lol: qrcze ze ja po tej cioteczce nie odziedziczylam takiegoi towaru :lol: Quote
Alfik Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Szkoda,że nie można dziedziczyć tego co się chce :lol: Już ja bym sobie wybraŁa to i owo :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Alfik napisał(a):Szkoda,że nie można dziedziczyć tego co się chce :lol: Już ja bym sobie wybraŁa to i owo :lol: hehehe ja bym owo od cioci saymy wziela ;) Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Alfik napisał(a):Szkoda,że nie można dziedziczyć tego co się chce :lol: Już ja bym sobie wybraŁa to i owo :lol:o tym samym pomyślałam , bo czy to czy owo by sie przydało ......Szpila ma się fajnie..... :wink: Quote
Recommended Posts