dbsst Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 hahahah to faktycznie moze byc problem hahaha Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 dbsst foty superasne...i jak kocyk... :lol: Quote
kingula Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Dranica z niej straszna, taki terierkowaty charakterek :-? Pozostaje mi zabierac Hotka, on kocha psy wszelakiej masci i postury :D Quote
Justa Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 kingula napisał(a):Pozostaje mi zabierac Hotka, on kocha psy wszelakiej masci i postury :D Łoj byle nie za bardzo kochał, bo jeszcze do jakiego gwałtu dojdzie :o :lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Agga napisał(a):dbsst foty superasne...i jak kocyk... :lol: kocyk podarty przez TZ :evilbat: i jakos nie moze doczekac zaszycia :evilbat: Quote
Birma Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 dbsst napisał(a): kocyk podarty przez TZ :evilbat: i jakos nie moze doczekac zaszycia :evilbat: hahaa.. a mój podarł (z Birmą) jej ulubionego misia do 'ciumkania' :D i tez biedak czeka cały czas na operacje 8) Quote
daga10011 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 :lol: :lol: :lol: ...Szpila idzie spac?????????? :lol: :lol: :lol: ..Ona ma te miny...W bydgoszczy na wystawie zarly sie psy-i duza czesc to byla boksery :o :o :o ....dbst-one takie grozne????Ja znam pare bokserkow-i sa lagodne :o :o :o Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 daga10011 napisał(a)::lol: :lol: :lol: ...Szpila idzie spac?????????? :lol: :lol: :lol: ..Ona ma te miny...W bydgoszczy na wystawie zarly sie psy-i duza czesc to byla boksery :o :o :o ....dbst-one takie grozne????Ja znam pare bokserkow-i sa lagodne :o :o :o hmm Szpila tylko przez jedna bokserke byla zponiewierana a tak to raczej kundelki i jamnory na nia napadaly :lol: bokser to pies obronny wiec temperament ma moze dlatego spokojnie kolo siebie nie mogly byc ;) Szpila to tchurzliwa bestia i to ja raczej ja musze bronic ;) Quote
Siostra Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Moja pierwsza Nandzia była przyjaciółką całego świata - tak samo bez wyjątku kochała wszystkich ludzi, jak i zwierzęta - nie zapomnę, ijak przez pół godziny "namawiała" do zabawy jeża i w jaką rozpacz wpadła, kiedy jeż nie odpowiadał na zaproszenie. Ale w sytuacji zagrożenia zmieniała się zupełnie, w obronnego, zdecydowanego psa ( o czym przekonał się mój rodzony tatko, który nie chciał uwierzyć, że Nanda " nie pozwoli na mnie ręki poddnieść" - sytuacja była rzecz jasna pozorowana. )Nie wspomnę o tym, jak potrafiła pilnować mojej córki, nie chciałabym znaleźć się w skórze kogoś, kto miałby zamiar ją skrzywdzić w Nandy obecności. Natomiast druga Nandzia nie może się zdecydować, czy jest lepszą wersją strachliwego psa chojraka, czy zdecydowanym i odważnym bokserem. Sama się czasem boi, ale i przestraszyć potrafi. Taki mix:)) Quote
Agga Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 dbsst napisał(a):Szpila to tchurzliwa bestia i to ja raczej ja musze bronic ;) to znaczy ze ty ta grozna :lol: Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 no Agga ja jestem grozna jak byk jak cos sie dzieje wyciagam telefon i dzwonie po TZ i ten w sumie musi nas dwie bronic hahahha a o bokserach duzo niedobrego slysze i czesto jak ktos nie zna Szpili ze zdenerwowaniam na mnie krzyczy zebym psa wziela i w kaganiec ubaral i tak dalej. A na wieczornych spacerach Szpila jest gwiazda zabaw ;)i ci co ja znaja badrdzo ja lubia i jesli jest ktos nowy to po jej poznaniu juz nie jest taki na nie do rasy ;) to tyle z powagi ;) Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Trening przed nakladaniem maseczki dbsst :lol: Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 zerknij mi prosto w oczy i powiedz ze nie jestem slodziak 8) jesli nie jestem slodziak obrazam sie ale jesli jestem Twoim zdanim slodziak to pokarze Ci w nagrode jak to jest byc gwiazda ;) Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Zaczyna sie to wszystko jak zamkne oczka dbsst lata z aparatem wtedy jak szalona i obserwuje moj rytm snu poza pierwsza wiem ze jestes i czuwam bede dama i juz ;) Tylko dajcie mi cos pod fafle ojej wazne zeby fafle byly na poslaniu doopsko moze byc na glebie z tylu i tak nie widac ;) Wazne zeby zachowac symetrie i zapamietajcie krok po kroku najpierw idzie fafel potem idzie czaszka pozniej lekko przesowasz cialo ale poopsko ciagle na miejscu to wazne 8) no i tak dochodzisz do koncowej figury spiacy fafel za poslaniem ;) ale zato symetryczne rozlozony ;) Quote
zaba14 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 bardzo sympatyczna mordeczka :D wiecej zdjęć!! :P Quote
zaba14 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 dbsst napisał(a)::o jeszcze wiecej :o coż to za mina? :-? wiecej zdjęc!! :wink: Quote
Siostra Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 ojej, toz to :angel: w boksiej skórze. dbsst, sprawdź, czy jej skrzydełka nie rosną - wcale bym się nie zdziwiła :lol: Quote
tajdzi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 ja też już to pisałam czas jakiś temu. Debeściaku, jak zwykle nam mało Szpili :wink: :lol: Dawaj foteczki No i co z tym spacerem??? Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 tajdzi ja zawsze zwarta i gotowa ale musi byc ciut cieplej zebym ze Szpilowa sie gdzies dalej wyrwala ona golas jest ;) ja Wam dziewczyny wklejam i tak tyle fot ze szok 8) dziekujemy za mile slowa :D Quote
mrowka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 dbsst napisał(a):tajdzi ja zawsze zwarta i gotowa ale musi byc ciut cieplej zebym ze Szpilowa sie gdzies dalej wyrwala ona golas jest ;) No to jak cieplutko bedzie to zapraszam :wink: Wkoncu to tylko (prawie) pol Polski :lol: Szpilunia moja kochana :uloveyou: :angel: Wysciskaj modeleczke nasza!! Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 nie no spoko co to jest pol polski to maly miki ;) wysciskane stworzenie 8) Quote
Recommended Posts