dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 wiiiiiiiiiidzisz mnieeeeeeeeeeeeeee czyyyyyyyyy nieeeeeeeeeee :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 no to masz farta bo juz mnie zmeczylo to skakanie ;) Quote
Siostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 łał...ale Szpilowa ma branie, w tej sytuacji moje dziewczyny mogą się poczuć jak potencjalne stare panny :( :wink: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Siostra napisał(a):łał...ale Szpilowa ma branie, w tej sytuacji moje dziewczyny mogą się poczuć jak potencjalne stare panny :( :wink: hehehehe jasne juz widze te stare panny ;) Quote
agabass Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='dbsst']kce :D tu jeeeeeeeeeeeeeeeeeestem Spike latajaca Szpila (inwazja szpilatorów z kosmosu) super fota a spacerek może jutro, albo w piątek jak wolisz i jak Ci pasuje Quote
agabass Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 dzie i kiedy dogadamy jeszcze się na komórce lub gg Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 agabass napisał(a):dzie i kiedy dogadamy jeszcze się na komórce lub gg ;) Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']od dzis zaczynam na nowo ;) nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)nie zapomnij o Corega Tabs , żeby cię nie porwało :lol: :lol: :lol: hehehe oki ;) :D a Ty bedziesz z familia na zjezdzie :D no dobra to ja narazie spadam ;) ciao :Dno mamy to w planach tylko muszę załatwić pewne sprawy związane z urlopem :wink: a poza tym to Daga miała urobić też TZta i miałyśmy się zahaczyć na jeszcze jeden domek / oby na rezerwację nie było za pózno :-? /a jak ci idzie pertraktowanie z TZtem.... Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 dzis nie poruszam tego tematu TZ ma zly dzien :-? Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Alicja-wciaz pertraktuje z Tz :oops: .Mam nadzieje,ze da rade-jutro mam mu przysluge wyrzadzic wiec zagadam odpowiednio :evilbat: Szpila super lata :o :lol: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='dbsst']wiiiiiiiiiidzisz mnieeeeeeeeeeeeeee czyyyyyyyyy nieeeeeeeeeee :lol: zjawa :o :o :o Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Kurcze co wy z tymi TZtami macie :o Ja powiedziałam : Cezarku biorę L4 przesuwam urlopik, 24 lub 25 jedziemy do Morska , no wiesz do Jury tam gdzie kiedyś mieliśmy jechać :-? No i Cezarek stwierdził ze możemy się przejechać :D /no ale SAMA nie jade czekam na WAS :evil: / Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 zjawa zjawa zjawila sie na wyrku dzis nie wiadomo skad jak zrobilo sie milo to uciekla :evil: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 bo my nie mamy tak dlugiego stazu i nasi Tz owie nie wiedza,ze lepiej sie zgodzic niz polemizowac :lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 daga10011 napisał(a):bo my nie mamy tak dlugiego stazu i nasi Tz owie nie wiedza,ze lepiej sie zgodzic niz polemizowac :lol: :lol: ja i tak przeważnie stawiam na swoim :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Koma napisał(a):Hoho, ale Szpila ma adoratorów :lol: no ja nie wiem co o tym myslec ;) :lol: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ja tez :lol: .ale sa przypadki,ze jak za mocno naciskam w niezbyt udanym momencie to jest kategoryczne nie :roll: .wiec czekam na strategiczny moment :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 daga10011 napisał(a):ja tez :lol: .ale sa przypadki,ze jak za mocno naciskam w niezbyt udanym momencie to jest kategoryczne nie :roll: .wiec czekam na strategiczny moment :lol: hehehe logistyk z Ciebie jak Napoleon ;) Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze co wy z tymi TZtami macie :o Ja powiedziałam : Cezarku biorę L4 przesuwam urlopik, 24 lub 25 jedziemy do Morska , no wiesz do Jury tam gdzie kiedyś mieliśmy jechać :-? No i Cezarek stwierdził ze możemy się przejechać :D /no ale SAMA nie jade czekam na WAS :evil: / hahaha a mój TZ jeszcze nie wie że JA jadę :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 malawaszka napisał(a):nie niee one aspołeczne som :lol: :bigcry: szkoda :( Quote
Recommended Posts