Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Siostra napisał(a):
łał...ale Szpilowa ma branie, w tej sytuacji moje dziewczyny mogą się poczuć jak potencjalne stare panny :( :wink:

hehehehe jasne juz widze te stare panny ;)

Posted

[quote name='dbsst']kce :D
tu jeeeeeeeeeeeeeeeeeestem Spike

latajaca Szpila (inwazja szpilatorów z kosmosu) super fota
a spacerek może jutro, albo w piątek jak wolisz i jak Ci pasuje

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']od dzis zaczynam na nowo ;)

nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)nie zapomnij o Corega Tabs , żeby cię nie porwało :lol: :lol: :lol:

hehehe oki ;) :D a Ty bedziesz z familia na zjezdzie :D

no dobra to ja narazie spadam ;)

ciao :Dno mamy to w planach tylko muszę załatwić pewne sprawy związane z urlopem :wink: a poza tym to Daga miała urobić też TZta i miałyśmy się zahaczyć na jeszcze jeden domek / oby na rezerwację nie było za pózno :-? /a jak ci idzie pertraktowanie z TZtem....

Posted

Kurcze co wy z tymi TZtami macie :o Ja powiedziałam : Cezarku biorę L4 przesuwam urlopik, 24 lub 25 jedziemy do Morska , no wiesz do Jury tam gdzie kiedyś mieliśmy jechać :-? No i Cezarek stwierdził ze możemy się przejechać :D /no ale SAMA nie jade czekam na WAS :evil: /

Posted

daga10011 napisał(a):
bo my nie mamy tak dlugiego stazu i nasi Tz owie nie wiedza,ze lepiej sie zgodzic niz polemizowac :lol:
:lol: ja i tak przeważnie stawiam na swoim :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
ja tez :lol: .ale sa przypadki,ze jak za mocno naciskam w niezbyt udanym momencie to jest kategoryczne nie :roll: .wiec czekam na strategiczny moment :lol:

hehehe logistyk z Ciebie jak Napoleon ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kurcze co wy z tymi TZtami macie :o Ja powiedziałam : Cezarku biorę L4 przesuwam urlopik, 24 lub 25 jedziemy do Morska , no wiesz do Jury tam gdzie kiedyś mieliśmy jechać :-? No i Cezarek stwierdził ze możemy się przejechać :D /no ale SAMA nie jade czekam na WAS :evil: /

hahaha a mój TZ jeszcze nie wie że JA jadę :lol: