KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dbsst dam Ci z neta skorzystać :lol: hihihi ja tam psy bede gnabic i koty wiec co mnie tam net ;) a szczury to już nie? :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Ka-ka napisał(a):tiaaaaa....a rano trzeba wstać wydrukować jeszcze w 3 ezgemplarzach, do oprawy lecieć, wypalić na płytkach i w podskokach do promotorki, u której właśnie, jak mi sie wydaje nieodparcie, usadziłam w zeszłym tygodniu egzamin....kto wie, może to ostatnie moje chwile na tym ziemskim padole :roll: :wink: miło Was było znać :evilbat: :evilbat: :evilbat: hehehe no co Ty powolasz sie na nas i masz z bani systko na 5 ;) Kara szczury moze sobie jednak daruje chyba ze poobcinasz im ogonki ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Zobaczysz Dbsst,że polubisz szczury :wink: Dobranoc Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Zobaczysz Dbsst,że polubisz szczury :wink: Dobranoc mi szczury nie przeszkadzaja ale nie przepadam za ich ogonkami :evilbat: Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 ogonki mozna polubić :D:D:D nawet fajne są, takie glisty śmieszne :wink: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Ka-ka napisał(a):ogonki mozna polubić :D:D:D nawet fajne są, takie glisty śmieszne :wink: bleeeeeeeeeeeee ogonki bleeeeeeeeeeeeee moj kolega znalazl ogon szczura w chlebie bleeeeeeeeee Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 kolorowych !!!!!! (moje scurki fajne miały ogonki :D ) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Ka-ka napisał(a):kolorowych !!!!!! (moje scurki fajne miały ogonki :D ) jak ogonki bly wlochate to fajne a jak nie to nie fajne ;) Quote
yoshiyuki Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 paf szczurze ogony nie sa lyse ;) maja radzkie pojedyncze wloski, ostre... w ogole ogon szczura jest zbudowny jakby z plytek, wlasnie z pod ktorych wyrastaja te wloski... jak szczurek jest mlody ma je delikatne itd, a np.moj 1,7 roczny szczur ma juz je takie jak zarost :lol: z tego co wiem to chyba myszy maja 100% ogon, ale pewna nie jestem bo myszy nie mialam, tzn. mialam jak bylam mala i niepamietam :lol: ale wykladzik zrobilam :roll: :oops: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 yoshiyuki napisał(a):paf szczurze ogony nie sa lyse ;) maja radzkie pojedyncze wloski, ostre... w ogole ogon szczura jest zbudowny jakby z plytek, wlasnie z pod ktorych wyrastaja te wloski... jak szczurek jest mlody ma je delikatne itd, a np.moj 1,7 roczny szczur ma juz je takie jak zarost :lol: z tego co wiem to chyba myszy maja 100% ogon, ale pewna nie jestem bo myszy nie mialam, tzn. mialam jak bylam mala i niepamietam :lol: ale wykladzik zrobilam :roll: :oops: :lol: :lol: hehe wyklad na 5 :D to KAra jak chcesz zebymi Twoje szczurki gnebila to musisz im zrobic peruki na ogonki ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Szpila jak będziesz je głaskać, to wyobraś sobie,że ten ogon to Twój TZ nie ogolony :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Szpila jak będziesz je głaskać, to wyobraś sobie,że ten ogon to Twój TZ nie ogolony :lol: hehehehehe nie nie nie szyjesz im kubraczki na ogony ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Szpila jak będziesz je głaskać, to wyobraś sobie,że ten ogon to Twój TZ nie ogolony :lol: hehehehehe nie nie nie szyjesz im kubraczki na ogony ;) Albo strój lalki barbie założymy, jak kiedyś mówiliśmy sukienka zakryje ogon :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Szpila jak będziesz je głaskać, to wyobraś sobie,że ten ogon to Twój TZ nie ogolony :lol: hehehehehe nie nie nie szyjesz im kubraczki na ogony ;) Albo strój lalki barbie założymy, jak kiedyś mówiliśmy sukienka zakryje ogon :lol: hihihi dobra biedne scurki ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Szpila jak będziesz je głaskać, to wyobraś sobie,że ten ogon to Twój TZ nie ogolony :lol: hehehehehe nie nie nie szyjesz im kubraczki na ogony ;) Albo strój lalki barbie założymy, jak kiedyś mówiliśmy sukienka zakryje ogon :lol: hihihi dobra biedne scurki ;) Biedne przez Ciebie :lol: znienawidzą Cię jak im to powiem :lol: :lol: :lol: Lepiej wymyślaj dobrą wymówkę :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Szpila jak będziesz je głaskać, to wyobraś sobie,że ten ogon to Twój TZ nie ogolony :lol: hehehehehe nie nie nie szyjesz im kubraczki na ogony ;) Albo strój lalki barbie założymy, jak kiedyś mówiliśmy sukienka zakryje ogon :lol: hihihi dobra biedne scurki ;) Biedne przez Ciebie :lol: znienawidzą Cię jak im to powiem :lol: :lol: :lol: Lepiej wymyślaj dobrą wymówkę :lol: ło nie tylko niech mnie nie nienawidza bo jak mnie tymi ogonami przyatakuja to ja normalnie padne i nie wstane ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Haha później będzie pisać w gazetach,że osoba zabita przez szczury umiejące karate :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Haha później będzie pisać w gazetach,że osoba zabita przez szczury umiejące karate :lol: hehehehe szczurze karate ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Dbsst wstawiaj fote Szpili albo swoje bo mod nas oskarży za gadulstwo :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst wstawiaj fote Szpili albo swoje bo mod nas oskarży za gadulstwo :lol: narazie nie wstawi mo mi znou serwer niedoi :evil: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dbsst wstawiaj fote Szpili albo swoje bo mod nas oskarży za gadulstwo :lol: narazie nie wstawi mo mi znou serwer niedoi :evil: hehe skąd to znam :D Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dbsst wstawiaj fote Szpili albo swoje bo mod nas oskarży za gadulstwo :lol: narazie nie wstawi mo mi znou serwer niedoi :evil: hehe skąd to znam :D no i narazie fot nie moge wstawic chociaz nie wiem co licze na wyrozumialosc Eveliny Quote
agabass Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 no to może ja dziś coś wstawie po spacerku :D Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 agabass napisał(a):no to może ja dziś coś wstawie po spacerku :D mejbi bejbi ;) Quote
Recommended Posts