Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']hehehehehehe Alu nie nie tylko wymiana wchodzi w rachube prosze mi tu wrogiej propagandy nie robic ;)no przecież ja ja na wakacje zapraszam 8) aaaaaaaaaaaa chiba ze tak ;) to ona juz pedzi do RR ;) chodz maleńka RR już czeka :D Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']hehehehehehe Alu nie nie tylko wymiana wchodzi w rachube prosze mi tu wrogiej propagandy nie robic ;)no przecież ja ja na wakacje zapraszam 8) aaaaaaaaaaaa chiba ze tak ;) to ona juz pedzi do RR ;) hahahha ale musi byc Szpilakówna zakochana w rumaku bo pędzi, aż sie kurzy Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 no taki przystojniak jak Ozzy :D to zasluguje na kurz z kopyt ;) Przygarnij kropka ;) Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 hahah juz przygarniam kropka Brutusik juz z radosci ogonkiem macha, że taka laske mu do domku przygarnę :D :D :D Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hihihihi Brutusik merda ogonem mowisz :D to bedzie chyba musial boj z RR stoczyc ;) :lol: o pierszenstwo do kropka ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):hihihihi Brutusik merda ogonem mowisz :D to bedzie chyba musial boj z RR stoczyc ;) :lol: o pierszenstwo do kropka ;)o nie odda RR Szpilakówny , oj nie :wink: Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hihihihi Brutusik merda ogonem mowisz :D to bedzie chyba musial boj z RR stoczyc ;) :lol: o pierszenstwo do kropka ;)o nie odda RR Szpilakówny , oj nie :wink: :D on taki malutki, że mu RR z litości odda bo walczyc to on nie ma szans :roll: :D ale sprytny jest to coś wymyśli Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hehehehheheheheh sayma tak mowi a tak naprawde Brutus to urodzony morderca :evilbat: wiec RR bedzie musial stoczyc srogi boj ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):hehehehheheheheh sayma tak mowi a tak naprawde Brutus to urodzony morderca :evilbat: wiec RR bedzie musial stoczyc srogi boj ;)RR w ramach negocjacji odda ale cielęca kość ,bo jak nie to.......wyliże :evil: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehheheheheh sayma tak mowi a tak naprawde Brutus to urodzony morderca :evilbat: wiec RR bedzie musial stoczyc srogi boj ;)RR w ramach negocjacji odda ale cielęca kość ,bo jak nie to.......wyliże :evil: o nie......wylize :o to widze ze jest zakoffany po uszy jak nawet jest w stanie WYLIZAC Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehheheheheh sayma tak mowi a tak naprawde Brutus to urodzony morderca :evilbat: wiec RR bedzie musial stoczyc srogi boj ;)RR w ramach negocjacji odda ale cielęca kość ,bo jak nie to.......wyliże :evil: haah jedno liźnięcie i bruti już by kapieli nie potrzebował :wink: :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehheheheheh sayma tak mowi a tak naprawde Brutus to urodzony morderca :evilbat: wiec RR bedzie musial stoczyc srogi boj ;)RR w ramach negocjacji odda ale cielęca kość ,bo jak nie to.......wyliże :evil: o nie......wylize :o to widze ze jest zakoffany po uszy jak nawet jest w stanie WYLIZACno on jeszcze nie gryzia :-? Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hihihihi RR naprawde jestes w stanie liznac dla mnie :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 jak zawsze świetne foty Szpiluni :loveu: :klacz: :loveu: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Daga&Oskar napisał(a):jak zawsze świetne foty Szpiluni :loveu: :klacz: :loveu: hihiih Daga a Ty sie znowu opuszczasz ;) :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst']hihihihi RR naprawde jestes w stanie liznac dla mnie :iloveyou: no bo czego się nie robi z miłości :calus: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):jak zawsze świetne foty Szpiluni :loveu: :klacz: :loveu: hihiih Daga a Ty sie znowu opuszczasz ;) :lol: :lol: bo tutaj wszytsko rozrasta się w tak błyskawicznym tempie że z niczym nie nadarzam, jedynym tematem jaki przejrzalam do tej pory od A do Z jest "nasze MAKRO" zaraz po nim jest Szpilunia :) Już sobie wyobrazam te zaległości, po ponad miesięcznej nieobecnosci łohoho Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 haha to przekupstwo juz teraz Bruti nie ma szans :roll: :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 sayma napisał(a):haha to przekupstwo juz teraz Bruti nie ma szans :roll: :Dno żartujesz chodzi ci o jedną małą piłeczkę :wink: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='dbsst'][quote name='Daga&Oskar']jak zawsze świetne foty Szpiluni :loveu: :klacz: :loveu: hihiih Daga a Ty sie znowu opuszczasz ;) :lol: :lol: bo tutaj wszytsko rozrasta się w tak błyskawicznym tempie że z niczym nie nadarzam, jedynym tematem jaki przejrzalam do tej pory od A do Z jest "nasze MAKRO" zaraz po nim jest Szpilunia :) Już sobie wyobrazam te zaległości, po ponad miesięcznej nieobecnosci łohoho jeden wniosek nie opuszczac sie tak :) dzizys jaki miod Szpilce zabraklo slow czuje sie wzruszona :D ciudo :d Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):haha to przekupstwo juz teraz Bruti nie ma szans :roll: :Dno żartujesz chodzi ci o jedną małą piłeczkę :wink: a za ta piłeczką szpilakówna to pójdzie i nawet sie nie obejrzy za brutim :roll: :D szczególnie po tym jak ją dbsst tak wygłodzila robiąc foty :wink: :D Quote
Patka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ZDRAJCA WOLI MŁODSZE :wink: WYBACZYMY MU BO UWIELBIAMY SZPILE :wink: DLA SZPILCI - TAK SIE OPDPOCZWYA JAK SIE JEST SENIOREM ;) Quote
Recommended Posts