daga10011 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 :lol: :lol: :lol: mi chodzilo o dlugodystansowosc z TZ :lol: .On chyba jakis idealny jest :lol: ala-czy twoj konik po szkoleniu tez pada na ryjek????????? :lol: Quote
Justi0022 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Ja wstałam :lol: Jak balują do rana, to dla nich 8 rano to środek nocy :lol: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 ja nie dosc ze wstalam to wrocilam z roboty i juz zdazylam sie pogryzc z TZ :evil: Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):ja nie dosc ze wstalam to wrocilam z roboty i juz zdazylam sie pogryzc z TZ :evil: hahahah no to szybka jesteś :D :D a TZ bardzo pogryziony :wink: :D Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):ja nie dosc ze wstalam to wrocilam z roboty i juz zdazylam sie pogryzc z TZ :evil: hahahah no to szybka jesteś :D :D a TZ bardzo pogryziony :wink: :D kontrolnie bo przez telefon ;) Kara ja tyz o 6 wstalam ;) :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 daga10011 napisał(a)::lol: :lol: :lol: mi chodzilo o dlugodystansowosc z TZ :lol: .On chyba jakis idealny jest :lol: ala-czy twoj konik po szkoleniu tez pada na ryjek????????? :lol:Daga , ani TZ idealny ani ja , więc jakoś nam leci drogą kompromisów , dogadywań ,poza tym mamy podobne charaktery/przed ślubem znaliśmy się 8lat :lol: :lol: :lol: :lol: /i właściwie dobrze nam razem :D co do Rumaka to po szkoleniu pada na twarz , 2 godziny śpi a potem rzuca się w wir zabawy a nas na kolana :lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):ja nie dosc ze wstalam to wrocilam z roboty i juz zdazylam sie pogryzc z TZ :evil:no cóż ty taka agresywna z samego rana :o Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a): Kara ja tyz o 6 wstalam ;) :D Mi się godziny popieprzyły i zamiast o 7.30 wstałam o 6 :wink: To zerkłąm na minute na DGM, wyszłam z psami i dalej na godzine spać :lol: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 a tak jakos agresja we mnie zbiera bo mi zle mam wyrzuty sumienia i okropnie sie z tym czuje :( Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a): Kara ja tyz o 6 wstalam ;) :D Mi się godziny popieprzyły i zamiast o 7.30 wstałam o 6 :wink: To zerkłąm na minute na DGM, wyszłam z psami i dalej na godzine spać :lol:to masz fajnie bo jak ja zerkam na dogo to mi z 2 godzin nie schodzi :roll: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 no ja tez jak zerkne to siedze pol dnia :( :evil: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Ja już nauczyłam się,że z rana nie dłużej na kompie niż 10 min, a popołudniu jak brata nie ma to na jego czasie :lol: a tak po 20 siedzę godzinami :lol: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 hehe wszystko opanowane ;) do perfekcji :D Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):hehe wszystko opanowane ;) do perfekcji :D No ba! A teraz idę spać bo pół nocy nie spałam bo jakoś mi spać się nie chciało i teraz mam tego skutki :lol: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):hehe wszystko opanowane ;) do perfekcji :D No ba! A teraz idę spać bo pół nocy nie spałam bo jakoś mi spać się nie chciało i teraz mam tego skutki :lol: nie idz nie idz nie idz jakie busy jezdza do Poznania ????? Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Ale to zależy z skąd jadą, bo Lusówka to już kiedyś Ci mówiłam (już nawet zapomniałam :lol: ) :wink: Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: he he ale na jakich kolach ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: he he ale na jakich kolach ;)no chyba nie drewnianych :-? Nie mogłaś to do jakich Katowic , albo i bliżej na te kursa się zapisać a nie mi tam po Poznaniu sie będzie szlajać :-? Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: he he ale na jakich kolach ;)no chyba nie drewnianych :-? Nie mogłaś to do jakich Katowic , albo i bliżej na te kursa się zapisać a nie mi tam po Poznaniu sie będzie szlajać :-? hihihi wyszukaj mi kurs kolo Rybnika albo w Rybniku to i Ciebie odwiedze :D Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: he he ale na jakich kolach ;)no chyba nie drewnianych :-? Nie mogłaś to do jakich Katowic , albo i bliżej na te kursa się zapisać a nie mi tam po Poznaniu sie będzie szlajać :-? hihihi wyszukaj mi kurs kolo Rybnika albo w Rybniku to i Ciebie odwiedze :Da to kursów ci u nas dostatek ,tylko na jaki chcesz przyjechać to wynańdę :wink: i koniecznie odwiedzinki :angel: Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']nie ale takie busy z wawki do poznaniano napewno na kołach :wink: he he ale na jakich kolach ;)no chyba nie drewnianych :-? Nie mogłaś to do jakich Katowic , albo i bliżej na te kursa się zapisać a nie mi tam po Poznaniu sie będzie szlajać :-? hihihi wyszukaj mi kurs kolo Rybnika albo w Rybniku to i Ciebie odwiedze :Da to kursów ci u nas dostatek ,tylko na jaki chcesz przyjechać to wynańdę :wink: i koniecznie odwiedzinki :angel: no jakis zwiazany z moim zawodem :D Quote
Recommended Posts