daga10011 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ja mojemu tez nie daje ziemniakow-on sam sobie bierze :evil: ,a potem nawet dziekuje nie powie :D (co za niewychowany pies :evilbat: )...dbst grzeb w fotach-malo tej Szpilki-A to taka modelka cudna :D Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 qrna Wy mnie zabijecie z tymi fotami ;) a tak na marginesie jest troche Twoj maluch niewychowany Daga jak to nie dziekuje ;) :lol: 8) hihihi buhahahah Quote
daga10011 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Trza mu wybaczyc :D ..mlody-uczy sie :roll: ..ale obiecuje-bedzie wychowany,niedlugo juz tresura-podstawy,potem PT :D .I tak na 3 miesiecznego szczeniola jest calkiem posluszny-gorzej jak nas nie ma w poblizu :evil: :D ..a Ty tu nie zmieniaj tematu tylko foty wklejaj :evil: .Ja kce Szpile-milion min bokserki boskiej :D Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 daga dla Ciebie takie buziaki dostaje od Szpilowej :D Quote
daga10011 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ja tez kce :P :P :P ..jaki jezyczek slodki :D Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 no nie wiem co sie da zrobic bo Szpiowe potwory teraz spia ale jak je obudzimy to napewno i Ty dostaniesz :D Quote
daga10011 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ja kce teraz :D ..taka buzia slodka :oops: Quote
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 haha debest a nie wisi Ci jakaś ślina z policzka??? :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 hahahah to pewnie jakis kawalek ryzu wpakowalam sie Szpilowej do "pokoju" ;) Quote
Cola Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 ooojjjjjj...........jaki słodziaszczy portrecik, ten z języczkiem też :angel: wycałuj Szpilunię ode mnie :) Quote
mrowka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Szpileczka kochana :angel: :angel: na ostatnim zdjeciu wyglada jak taki maly szczeniaczek :angel: a to z jezykiem! :o :o :lol: :lol: Wiecej!! Wiecej!! 8) Quote
daga10011 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Dzis jak jechalam do arimy,to w pociagu byl boksio 6 miesiecy-alez miny strzelal :D .Indentycznie jak Szpila-chciaz Szpila chyba strzela lepsze :D Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 Glodomory to Szpilowe cudenko jest moje :D Quote
malawaszka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 haha debest jakie pijane oczka :lol: :lol: :lol: Twoje of course :lol: Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 to ja robilam te wszystkie foty i musiaam kadrowac wiecie jk to ciezko a zreszta wstawilam tu zdjecie Szpilki a nie moje :evilbat: :wink: Kompletny psychopato :drinking: Quote
dbsst Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 a to ostatnie juz zdjecie bo wiecej naprawde nie mam reszta jest juz baaaardzo podobna bardziej niz te ;) Dla Moich Wielbicieli Szpilka ;) Quote
Siostra Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Ojej, jaka słodiuchna ta Szpilencja - można ją łyżkami jeść:))) Moja Nanda tez uwielbia wszelkie pieszczoty, niunianie, itp., a ulubiona zabawa nazywa się "zaliżę cie na śmierć" :)) Quote
Miga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Boksery chyba mają do siebie, że można z nimi zrobić wszystko. Są takimi clownami :) Quote
Patka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Zaczynam byc zazdrosna dwa dni mnie nie ma, a Wy tu cwierkacie jak wróbelki :evilbat: :wink: A gdzie buziak dla cioci Patki :wink: :D Oj ta Szpila ale mnie teraz mnie bedzie bo mam druga prace :D Kolo Ciebie Daga notabene :wink: :D pozdrwionka Quote
daga10011 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Serio?Kolo mnie????????? :o :o :o .Patka,niedlugo na spacerki twoja Lilith bedzie miala dwa szczeniaki :D -ale o tym juz wiesz :wink: .Musimy spacer powtorzyc-Dali jest...gwalciciel :o .Chcial mloda mi zgwalcic,ale kota mu pogonila tak ze hej :D .Dbst-Szpila jak zwykle-miny the best :D .Ten boksio byl cudny-ale.....min takich nie robil :D Quote
mrowka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='dbsst'] Piekne zdjecie :angel: :angel: :calus: Quote
Recommended Posts