Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):Ja to już wogóle połapać się nie mogę! GADUŁY :evilbat:no bo się opuściłaś w bytności i potem nie wyrabiasz :lol: to cały dzień trzeba by siedzieć :evilbat: a ja nie mam nieograniczonego czasu przy kompie no właśnie nie wyrabiam, bo zawsze jak wejde na Szpilową galerię to nie wiem o czym mowa... a ile stron do nadrobienia, że hoho :roll:ja mam taki sposób ze notuję nr sr ostatniej :lol: ,mozesz jeszcze sobie streszczenia pisać :lol: /żartowałam :oops: / haha też dobry sposób bo ja zanim odkopie strone którą ostatnio czytałam to Wy już kolejne dwie dopiszecie :lol: i jak tu się połapać?? :-?no to fakt :lol: też czasami nie wiem gdzie co było :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 a najgorzej żeby jakieś foty znależć :evilbat: tu jest tak- 1 zdjęcie, 5 stron komentarzy (nie zawsze na temat :lol:) Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):a najgorzej żeby jakieś foty znależć :evilbat: tu jest tak- 1 zdjęcie, 5 stron komentarzy (nie zawsze na temat :lol:)chciałaś napisać najczęściej nie na temat :lol: :lol: :lol: :lol: a fotka dla podtrzymania działalności galerii :wink: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):a najgorzej żeby jakieś foty znależć :evilbat: tu jest tak- 1 zdjęcie, 5 stron komentarzy (nie zawsze na temat :lol:)chciałaś napisać najczęściej nie na temat :lol: :lol: :lol: :lol: a fotka dla podtrzymania działalności galerii :wink: dokładnie :lol: galeria Szpili to drugie Off-topic :D :D Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):a najgorzej żeby jakieś foty znależć :evilbat: tu jest tak- 1 zdjęcie, 5 stron komentarzy (nie zawsze na temat :lol:)chciałaś napisać najczęściej nie na temat :lol: :lol: :lol: :lol: a fotka dla podtrzymania działalności galerii :wink: dokładnie :lol: galeria Szpili to drugie Off-topic :D :Dale jakże zywy :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 haha Dbsst ma powodzenie :lol: niezła konkurencja dla off-topicu haha :D Quote
Agga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 dbsst no wiec czyja to byłą mordka...? i dlaczego znowu nie ma Szpilosławy :evilbat: ROBIE STRAJK OKUPACYJNY!!!!! :terazpol: Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Agga']dbsst no wiec czyja to byłą mordka...? i dlaczego znowu nie ma Szpilosławy :evilbat: ROBIE STRAJK OKUPACYJNY!!!!! :terazpol: Agga dołaczam się do Ciebie bo juz od czytania tej galerii oczka bolą a zdjęć jak na lekarstwo :wink: :D ZDJĘCIA LIZACZA TRAWIASTEGO KCCEMYYYY Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 qrde o 12 to ja w qrwidolku siedzie :oops: malawaszka ja tez nie dostaje powiadomian nie wiem czemu :-? dziewczyny jestescie wariatki to nie drugi off Kabaszpilon bo jak Was czytam to leja mie sielzy ze smiechu ;) ale jesli chodzi o nadrabiania to fakt zanim nadrobe inne galerie to juz nie wiem o co biega na poczatku ;):roll: ale dzis krece wr hihihi zdjecia Szpili to zapychacze :D Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 dbsst napisał(a):qrde o 12 to ja w qrwidolku siedzie :oops: malawaszka ja tez nie dostaje powiadomian nie wiem czemu :-? dziewczyny jestescie wariatki to nie drugi off Kabaszpilon bo jak Was czytam to leja mie sielzy ze smiechu ;) ale jesli chodzi o nadrabiania to fakt zanim nadrobe inne galerie to juz nie wiem o co biega na poczatku ;):roll: ale dzis krece wr hihihi zdjecia Szpili to zapychacze :D haha zapychacze - dobre To MY kccemy więcej zapychaczy :D :D a ja nie siedzę w qrwidołku hhihihh :multi: Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 i masz sczescie bo podobno dzis komus sie znowu przestawilo ;) i chcial hmmmmmmm rzadzic ;) Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 dzis bede malo przy kompie :( laptop zostaje dzis w pracy :( Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :cry: :cry: :cry: a nie można go cichaczem pod bluzke... :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 dbsst napisał(a):dzis bede malo przy kompie :( laptop zostaje dzis w pracy :(a moze wyślij TZta po mięsko :lol: Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a)::cry: :cry: :cry: a nie można go cichaczem pod bluzke... :lol: hahah albo szpilakówna po cichutku go wykradnie Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 sayma napisał(a):Koma napisał(a)::cry: :cry: :cry: a nie można go cichaczem pod bluzke... :lol: hahah albo szpilakówna po cichutku go wykradnie No Szpila z kosmosu to napewno jakieś tam tricki zna, czapke niewidkę założy, albo coś takiego haha :evilbat: Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):sayma napisał(a):Koma napisał(a)::cry: :cry: :cry: a nie można go cichaczem pod bluzke... :lol: hahah albo szpilakówna po cichutku go wykradnie No Szpila z kosmosu to napewno jakieś tam tricki zna, czapke niewidkę założy, albo coś takiego haha :evilbat: albo przywoła swój statek kosmiczny którym przyleciała i tak się każdy przerazi ze nie zauważy zniknięcia jednego małego laptopika a dbsst bedzie nam wklejać fotttaski :multi: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 a kysz debeściarski TZcie od kompa, :evil: ,my chcemy fotki zapychacza :wink: Quote
daga10011 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 popieram-jakas fotka znowu by sie przydala kosmicznej Szpili :P Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :cry: :cry: :cry: chyba sie dzisiaj nie doczekamy szpilakównej fotek :roll: :( :( Quote
Agga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 dbsst napisał(a):hihihi zdjecia Szpili to zapychacze :D OJ nie łądnie nie łądnie :evilbat: Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 qrcze wiecie co tak wlasnie cos myslalam ze mi leki odczulajace dzis nie pomagaja no i nie pomoglt\y umieram na uczulenie wpadlam na chwile ale dzis to napewno z Wami nie posiedze :( nic nie widze normalnie qrde co sie dzieje Quote
Recommended Posts