Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Wreszcie zdjecia Szpiluni!! :multi: Buziak dla modelki (Szpilki oczywiscie :evilbat: ) :angel:

Patka jade z Toba na lyzwy, bo ze mna nikt nie chce :roll: :lol:

A ja zaraz ide Pasadene ogladac :B-fly:

Posted

a dokad na lyzwy????????Ja bylam dzis nad martowka-Dali glupol sie slizgal :lol: :lol: :lol: ...pelno tam ludzi na lyzwach,ale ja bym sie bala,bo juz raz tam mi sie lod zalamal :-? ..Na tor tor idziesz czy na stary rynek????????

Posted

Patka napisał(a):
Może Szpila z Pancią nas odwiedzą :D
ale byłoby bieganko - na razie tylko zimniej idę dziś na łyżwy :D

hahaha qrna to by sie dzialo :D ale jakos nie wyobrazam sobie podrozy pociagiem z tym gigiantem hahaha

Posted

A ile byś ciekawych zapewne znajomości zawarła ... jak jeździliśmy z Lilith pociągiem nad morze to było zawsze ciekawie a z wesołą szpila to dopiero byłby ubaw :wink: :D
na łyżwach byłam najedziłam sie , ale nózki bolą odzwyczaiłam się - na Kaszowniku byłam ale lód jakis taki niepewny :wink: :D
pozdro

Posted

haha ja juz mam dosc znajomosci pociagowych ;)

tak czesto przemierzam ta trase a ze Szpola to bym po pociagu latala hihi to demon nie pies ;)

Posted

to teraz fotki do tego opisu prosze :D .Patka-ja nie jezdzilam od parenastu lat- i raz poszlam ze znajomymi i ich cora-i moja oczywiscie..wika miala niezly ubaw,jak mamusia autorytet na lodzie wyladowala na doopie :D

Posted

Ja jakoś nie jezdzimy od zeszłego roku, a wczesniej miałam 10 lat przerwy chyba i nieźle mi szło i jest coraz lepiej(może dlatego, że w dzieciństwie dużżżo jezdiłam), ale przy Piotrze to jestem cienka :wink: :-?
Jak z dzisiejszego poranka od kumpa dostanę foty to zaraz wkleję, ale gdzie bo to ludziowe fotki przecież ... :wink:
Sorki za zasmiecanie topicu Dbsst więcej to się nie powtórzy :oops:

Posted

[quote name='dbsst']hihih jak sie dorobie apataciku to i owszem nie bede odejmowac go od oka ;)

a narazie :D

nie wiem czy to bylo juz czy nie

:o :o :o czy ona z własnej i nieprzymuszonej woli stoi w tym bezpośrednim sąsiedztwie PRYSZNICA ? :o

Posted

Haniu lubie sie prysznicowac a jak dbsst myje mi paszki to lapki podnosze w gore :D

a jak czasem nie moge jej z lazienki wygonic i siedzi ze mna wieczorem to czesto nosa mi pod zaslonke wklada a kiedys wlazla grooba niedojda :evilbat: jak sie mylam wrrr

a jak byla na kwarantannie to czesto zalatwiala sie w brodziku :D

Posted

Szpila uwielbia czosnek :D
zabek zjada tylko mlaski ida. wiecej jej nie daje bo po pierwsze potem przychodzi podziekowac i daje buzi o fuuuuuuu

a po drugie psy ponoc nie moga czosnku

Posted

Nie moga?A ja gdzies czytalam,ze ktos do zarcia czosnek dodaje.Cebuli tez podobno nie moga ani ziemniakow-a moj kradnie i jedno i drugie :evil: .Juz warzywa w lazience zamknelam,ale cwaniak sie na klamke skakac nauczyl :D

Posted

ja Szpili daje nie do zarcia bo lubi czosnek po zabku zima latem roznie, ponoc nie moga sa inni ktorzy mowia ze pies musi zjesc naprawde duzo czosnku zeby mu zaszkodzil itd, jak jej sie nic nie dzieje niech je :D lepsze niz dawanie slodyczy ;)

po cebuli moze miec wzdecia i moja nie lubi cenbuli, ziemniaki lubi ale nie daje jej bo ma rozwolnieni po nich niestety na spacerach w krzakach czesto leza ziemniaki :evil: