daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 to super :lol: .ja namawiam swojego TZ na laptopa wtedy nie bedzie problemu-on bedzie mial swoje pasjanse a ja neta :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 hehehe co wiecej moj TZ ma dobry humorek dzis bo byl na miesnym targu i nakupowal miecha on jest od takich zakupow uzalezniony wlasnie dzwonil szczesliwy hihihihihiii wariat ;) Quote
Justi0022 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 aaaa on zawodowo tak jeździ? Czy dla Szpili to mięcho? Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 no wlasnie?????????a moze dla siebie??????? :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):no wlasnie?????????a moze dla siebie??????? :lol: dla siebie ale Szpili zawsze tez cos przywiezie z tego szczescia ;) Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 to on szczesliwy ze mieso kupil dla siebie????? :lol: .ja sie ciesze jak mi sie uda cos dobrego dla psow kupic :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Justi0022 napisał(a):a gdzie na ten targ jeździ? pod hale mirowska :roll: wlasnie slysze za ile schab kupil wrrrrrrrrr Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 no to laptop , mięsko i sielana :angel: to dawaj do nas dbsst :drinking: Quote
Justi0022 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):a gdzie na ten targ jeździ? pod hale mirowska :roll: wlasnie slysze za ile schab kupil wrrrrrrrrr sory, że jestem upierdliwa, alem nie rodowita Warszawianka, a może tam bym mogła łapki i podgardla nabyć - a czy ten targ to w określone dni się odbywa czy cały tydzień? Może i Alfikowa się wybierze? Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to laptop , mięsko i sielana :angel: to dawaj do nas dbsst :drinking: :drinking: Justi Alfik napewno bedzie wiedziec gdzie to jest tam sa lapki i podgardla ;) jak to powiedzial moj TZ sa takie shity :roll: a ten bazar jest czynny codziennie :D upierdliwy ludziu ;) :lol: Quote
Justi0022 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 wiem gdzie Mirowska, ale nie wiedziałam, że i takie klimaty tam są :D fenks za info o szitowych towarach upierdliwy ludź :chlup: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Justi0022 napisał(a):wiem gdzie Mirowska, ale nie wiedziałam, że i takie klimaty tam są :D fenks za info o szitowych towarach upierdliwy ludź :chlup: hehehe spok ;) polecam sie na przyszlosc ;) wiem tez gdzie tania konine sprzedaja ;) i w Falenicy na targu mozna kupic miecho :D najlepiej w sobote rano ponoc ja tam nie bylam nigdy bo prawie pod domem konine mialam ;) Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 no i mięsem na imprezie mi tu handlowac będa :evil: :drinking: :beerchug: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no i mięsem na imprezie mi tu handlowac będa :evil: :drinking: :beerchug: hehehe no ba bedziemy miec wtedy na nowe :drinking: i bedziemy pij i jesc do upadlego potem bedziemy wstawac i znowu pic i jesc do upadlego ;) Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no i mięsem na imprezie mi tu handlowac będa :evil: :drinking: :beerchug: hehehe no ba bedziemy miec wtedy na nowe :drinking: i bedziemy pij i jesc do upadlego potem bedziemy wstawac i znowu pic i jesc do upadlego ;)a ja już nie wiem czy impra w szafie czy na pokojach bo jakby cóś to od szafy na prawo :roll: :wink: .... Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 to znaczy najpierw pakujemy sie z dobytkiem miedzy Ciebie i TZ a potem to juz jak kogo nogi poniosa ja moge isc do szafy bo mi tam wygodnie wczoraj bylo ;) :drinking: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):to znaczy najpierw pakujemy sie z dobytkiem miedzy Ciebie i TZ a potem to juz jak kogo nogi poniosa ja moge isc do szafy bo mi tam wygodnie wczoraj bylo ;) :drinking:oj to obawiam się ze nogi to już nie poniosą /co najwyżej popełzną :lol: / :wink: :drink_2: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to znaczy najpierw pakujemy sie z dobytkiem miedzy Ciebie i TZ a potem to juz jak kogo nogi poniosa ja moge isc do szafy bo mi tam wygodnie wczoraj bylo ;) :drinking:oj to obawiam się ze nogi to już nie poniosą /co najwyżej popełzną :lol: / :wink: :drink_2: hehehehe jak popelzna to bedzie dobry znak ;) jak poniasa to zly bedzie sie to rownac ze ktos podkrada procenty z moich drinow ;) :lol: no i trzeba bedzie tych % szukac ;) Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to znaczy najpierw pakujemy sie z dobytkiem miedzy Ciebie i TZ a potem to juz jak kogo nogi poniosa ja moge isc do szafy bo mi tam wygodnie wczoraj bylo ;) :drinking:oj to obawiam się ze nogi to już nie poniosą /co najwyżej popełzną :lol: / :wink: :drink_2: hehehehe jak popelzna to bedzie dobry znak ;) jak poniasa to zly bedzie sie to rownac ze ktos podkrada procenty z moich drinow ;) :lol: no i trzeba bedzie tych % szukac ;)pełzjąc :o :drinking: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 no pelzajac ;) inny chod nie wskazany ;) Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):no pelzajac ;) inny chod nie wskazany ;)to ja chodniczki pozwijam , lepiej się popełznie :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):no pelzajac ;) inny chod nie wskazany ;)to ja chodniczki pozwijam , lepiej się popełznie :lol: hehehehhe dobra :D i jak mozesz to rogi drzwi zabezpiecz na wysokosci pelzajacej glowy ;) musze w pracy pozniej jakos wygladac ;) Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):no pelzajac ;) inny chod nie wskazany ;)to ja chodniczki pozwijam , lepiej się popełznie :lol: hehehehhe dobra :D i jak mozesz to rogi drzwi zabezpiecz na wysokosci pelzajacej glowy ;) musze w pracy pozniej jakos wygladac ;)poduchom i śpiworkiem ogacem , bedzie miętko :wink: Quote
Recommended Posts