malawaszka Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 hahaha ale foty i ale impra :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):No widzę, że imprezka trwa a i Szpilówa baluje i do Szpilówy goście zaglądają. Oj się dzieje - parafrazując Dańca - Dogomanie łikend :wink: :smokin: :scream_3: :drinking: :drink1: :HUT012:o! gości nam przybyło a ja muszę spadać od kompa :cry: :evil: no to na koniec i do juterka :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: papapa masz bardzo wygodna szafe ;) :drinking: ja lubic takie łikendy bo one rownaja sie z moim pobytem w domku :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):No widzę, że imprezka trwa a i Szpilówa baluje i do Szpilówy goście zaglądają. Oj się dzieje - parafrazując Dańca - Dogomanie łikend :wink: :smokin: :scream_3: :drinking: :drink1: :HUT012:o! gości nam przybyło a ja muszę spadać od kompa :cry: :evil: no to na koniec i do juterka :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: papapa masz bardzo wygodna szafe ;) :drinking: ja lubic takie łikendy bo one rownaja sie z moim pobytem w domku :Dno to milej zabawy i Dogobranoc w ten dogomania łikend :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: aż mi żal odchodzić :cry: pomacham wam chusteczką Quote
agabass Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 i do tego jestem bardzo wrazliwa i potzrbuje duuuuuuuuuuuuuuuzo czulosci Oddam ci serce laleczko jeżeli tylko zechcesz a ty czasem w kimkę uderzam buzi Szpilasku Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):papapatki Alu snij o dgm ;) :lol:pa pa , wcale mi się spać nie chce , ale komp w pokoju Kuby :evilbat: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):papapatki Alu snij o dgm ;) :lol:pa pa , wcale mi się spać nie chce , ale komp w pokoju Kuby :evilbat: hihi ja zaraz z rozsadku tez chyba wstane od kompa ;) papapa agabass :buzi: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha ale foty i ale impra :lol: :drinking: :drinking: :drinking: hehehe nowy romans ;) Quote
daga10011 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 ale Szpila ma adoratora :lol: :P ...a miny jak zwykle extraaaa :lol: :lol: :lol: ...lo matko,ale mi lektory przysporzylyscie :roll: ....nie mozna was zostawic na jeden weekend :evilbat: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 daga10011 napisał(a):ale Szpila ma adoratora :lol: :P ...a miny jak zwykle extraaaa :lol: :lol: :lol: ...lo matko,ale mi lektory przysporzylyscie :roll: ....nie mozna was zostawic na jeden weekend :evilbat: hihi swiete slowa nie mozna nas zostawiac ;) Quote
daga10011 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 juz wiecej nie bede :o :lol: ...bo juz mnie oczy bola :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 daga10011 napisał(a):juz wiecej nie bede :o :lol: ...bo juz mnie oczy bola :lol: heheh jak Ci sie podoba Twoj topik ile stron nowych musisz przeczytac :D Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 daga10011 napisał(a):oj duzo :lol: ...wariatki :lol: hehehehe z 15 :D Quote
daga10011 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 bedzie cos kolo tego :o :roll: ...myslalam,ze bede kopac,zeby znalezc swoj topic :lol: ..a tu-szok :o ... Quote
Koma Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 daga10011 napisał(a):bedzie cos kolo tego :o :roll: ...myslalam,ze bede kopac,zeby znalezc swoj topic :lol: ..a tu-szok :o ... one tam ploteczkami się wymieniały :lol: ja się nie mogłam połapać jak 2 godzinki mnie nie było... to co dopiero Ty... :o no lektura niezła :lol: a autorki :P Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='Agga']SZPILKA!!!!!!!! :terazpol: :morning: nie no jestes niezmordowana chodz do szafy hahahhahaha ;) hiihihi wlasnie tak myslalysmy ze tak bedziesz myslec hahahahhaha Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']SZPILKA!!!!!!!! :terazpol: :morning: nie no jestes niezmordowana chodz do szafy hahahhahaha ;) hiihihi wlasnie tak myslalysmy ze tak bedziesz myslec hahahahhaha a co bdziemy teraz w szafie robic? :roll: Kcem szpileczke :) Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga']SZPILKA!!!!!!!! :terazpol: :morning: nie no jestes niezmordowana chodz do szafy hahahhahaha ;) hiihihi wlasnie tak myslalysmy ze tak bedziesz myslec hahahahhaha a co bdziemy teraz w szafie robic? :roll: Kcem szpileczke :) ROZMAWIAC :bigcool: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga']SZPILKA!!!!!!!! :terazpol: :morning: nie no jestes niezmordowana chodz do szafy hahahhahaha ;) hiihihi wlasnie tak myslalysmy ze tak bedziesz myslec hahahahhaha a co bdziemy teraz w szafie robic? :roll: Kcem szpileczke :) ROZMAWIAC :bigcool: Tak az nas z szafy wywala 8) Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 nie wywala nie damy sie bedziemy jak pijawki ;) albo jak mole :D Quote
daga10011 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 hahaha..pokemonek na pani sie ulozyl :lol: .a przyjemnosc ma twarzy wypisana :lol: Quote
Recommended Posts