dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 agabass napisał(a):tego nie wie nikt a tak na marginesie Gomez to władca snu uuuu apsi apsi spaDAM BO MARCIN Z BROWARKIEM WRACA I ZARAZ MNIE ZABIJE ZA TE SIEDZENIE DOBREJ ZABAWNEJ NOCKI opaoaoa do jutra :D Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :d Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :dtysz bym poszedła :( Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :dtysz bym poszedła :( no to oć rumak Cie przywiezie :D Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :dtysz bym poszedła :( no to oć rumak Cie przywiezie :Dkiej on nie osiodłany jest ci :lol: Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :d :cry: :cry: :cry: no a mnie zostawiły......... i nie będę jutro demoncia targac za uszyska słodziaste.... :roll: :( :( Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :dtysz bym poszedła :( no to oć rumak Cie przywiezie :Dkiej on nie osiodłany jest ci :lol: to nie szkoda zadna jest ma pani. Rumak moj jak aksamit jest i Twej osobie nie stanie sie na nim ni krzywda ni smutek ;) :lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :dtysz bym poszedła :( no to oć rumak Cie przywiezie :Dkiej on nie osiodłany jest ci :lol: to nie szkoda zadna jest ma pani. Rumak moj jak aksamit jest i Twej osobie nie stanie sie na nim ni krzywda ni smutek ;) :lol:oj tego to nie byłabym taka pewna , dzis twój Rumak mnie wciągnął do błotka :evilbat: i nie chciał iść tam gdzie ja :evil: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']jutro na forty bema z Lothia i psami idziemy kolo 12 czy 13 ;) syscy chetni mile widziani :dtysz bym poszedła :( no to oć rumak Cie przywiezie :Dkiej on nie osiodłany jest ci :lol: to nie szkoda zadna jest ma pani. Rumak moj jak aksamit jest i Twej osobie nie stanie sie na nim ni krzywda ni smutek ;) :lol:oj tego to nie byłabym taka pewna , dzis twój Rumak mnie wciągnął do błotka :evilbat: i nie chciał iść tam gdzie ja :evil: buuuuuuuuuuhahahahahah moj ci on moj :D naogladal sie szpili w blotku i pozazdroscil :D Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 ni ma z czego śmiać :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ni ma z czego śmiać :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: jak nie jak tak a som foty :D Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ni ma z czego śmiać :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: jak nie jak tak a som foty :Dnie ma :evil: no i całe szczęście :D Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ni ma z czego śmiać :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: jak nie jak tak a som foty :Dnie ma :evil: no i całe szczęście :D :puppydog: :bigcry: o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pewnie wygladal jak dalmatynczyk ;) w kropki :D Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ni ma z czego śmiać :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: jak nie jak tak a som foty :Dnie ma :evil: no i całe szczęście :D :puppydog: :bigcry: o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pewnie wygladal jak dalmatynczyk ;) w kropki :Dbardziej jak Pawlakowy dzik , to ja jak dalmatyńczyk :oops: :evil: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ni ma z czego śmiać :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: jak nie jak tak a som foty :Dnie ma :evil: no i całe szczęście :D :puppydog: :bigcry: o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pewnie wygladal jak dalmatynczyk ;) w kropki :Dbardziej jak Pawlakowy dzik , to ja jak dalmatyńczyk :oops: :evil: no nie czemu nie ma fot oj Alu ale sie usmialam teraz hehehehehe Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 ja bez aparata ,a w moim telefonie aparata niet tylko u aKuby a on dziś wybył do babci :-? Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ja bez aparata ,a w moim telefonie aparata niet tylko u aKuby a on dziś wybył do babci :-? Kuba duzy minus ojjjjjjjjj duzy qrde Ala dalmatynczyk kolejne moje marzenie ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ja bez aparata ,a w moim telefonie aparata niet tylko u aKuby a on dziś wybył do babci :-? Kuba duzy minus ojjjjjjjjj duzy qrde Ala dalmatynczyk kolejne moje marzenie ;)Crouella de Moon :o Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ja bez aparata ,a w moim telefonie aparata niet tylko u aKuby a on dziś wybył do babci :-? Kuba duzy minus ojjjjjjjjj duzy qrde Ala dalmatynczyk kolejne moje marzenie ;)Crouella de Moon :o buuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaahhahaha tylko z charakteru lepsiejsza :D i to duzo :D Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 no to nakrapianych snów :angel: /moja znajoma ma dalmatynkę ,Wenus .Bawiła się zawsze z Harleyem jak mnie 1 raz zobaczyła z małym Ozzy to warczała na niego jakby chciała powiedzieć zeżarłeś Harleya :wink: / Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to nakrapianych snów :angel: /moja znajoma ma dalmatynkę ,Wenus .Bawiła się zawsze z Harleyem jak mnie 1 raz zobaczyła z małym Ozzy to warczała na niego jakby chciała powiedzieć zeżarłeś Harleya :wink: / hihihihihihihi :D pa :buzi: Quote
Alicja Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Dzień dobry bardzo/nie/ :evil: pogoda paskudna a my za chwile z Rumakiem do szkółki :-? Quote
anetta Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Dbsst, film mi sie nie otwiera. Slysze jedynie glos a filmu niet. Jake kodeki musze zainstalowac aby sie odtworzylo? :( Szkoda ze nie wiedzialam ze bedziecie mialy spacerek :( Nastepnym razem musze z wami pojsc :angel: A najlepiej juz na koniec roku szkolnego :wink: Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 witam ja jestem snieta jak pies i wypluta jak nie wiem co szok nie mam sily sie ruszac Quote
Alfik Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 to co Panienka wczoraj robila :question: :wink: Quote
Recommended Posts