dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):hehe a ja mojego stresuję, bo stoję mu nad głową, aby mi kompa udostępnił, że nie wie kim gra :lol: :lol: :lol: hehehe moj laptopa sobie z pracy przyniosl ;) :lol: bo inaczej dym slysze wlasnie konie i przeklinanie ze runde musi czekac hahahahha Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a): hehehe moj laptopa sobie z pracy przyniosl ;) :lol: u nas laptop nie wchodzi w grę, bo ma takie zabezpieczenia, że nic na boku nie da sie wgrać :-? ale komp jest mój i ja nim żądzę :clown: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a): hehehe moj laptopa sobie z pracy przyniosl ;) :lol: u nas laptop nie wchodzi w grę, bo ma takie zabezpieczenia, że nic na boku nie da sie wgrać :-? ale komp jest mój i ja nim żądzę :clown: hehehhe to macie pecha z laptopem a Ty masz szczescie ze jestes Pania i Wladczyniom kompa u nas hjest zawsze wojna ;) o kompa Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a): u nas hjest zawsze wojna ;) o kompa u nas nie ma wojy tylko wyniszczanie psychiczne :evilbat: :D różne tam takie sztuczki się stosuje :wink: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a): u nas hjest zawsze wojna ;) o kompa u nas nie ma wojy tylko wyniszczanie psychiczne :evilbat: :D różne tam takie sztuczki się stosuje :wink: hehe u nas tez lacznie z oszustwem i podsiadaniem i lamentowaniem ;) Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a): hehe u nas tez lacznie z oszustwem i podsiadaniem i lamentowaniem ;) Ja jeszcze małego psa nasyłam. Mały pies nie lubi tych strzelanek, wierci się, popiskuje i rozprasza hamerykańskiego wojownika :evil: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a): hehe u nas tez lacznie z oszustwem i podsiadaniem i lamentowaniem ;) Ja jeszcze małego psa nasyłam. Mały pies nie lubi tych strzelanek, wierci się, popiskuje i rozprasza hamerykańskiego wojownika :evil: :roflt: :shiny: dobre dobra u nas Szpila sie sama nasyla laduje sie na kolana ale to i tak nie wiele daje ;) ale dzis moglam obiad przy kompie zjesc :megagrin: Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a): hehe u nas tez lacznie z oszustwem i podsiadaniem i lamentowaniem ;) Ja jeszcze małego psa nasyłam. Mały pies nie lubi tych strzelanek, wierci się, popiskuje i rozprasza hamerykańskiego wojownika :evil: :roflt: :shiny: dobre dobra u nas Szpila sie sama nasyla laduje sie na kolana ale to i tak nie wiele daje ;) ale dzis moglam obiad przy kompie zjesc :megagrin: hahahah i ze smiechu cały obiad na monitorze jak zwykle wyladował :)) Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 heheheh nie dzis sie smialam przez zacisniete zeby ;) juz nie moge pluc na sprzet TZ wrocil ;) Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a): juz nie moge pluc na sprzet TZ wrocil ;) ale masz rygor :o :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a): juz nie moge pluc na sprzet TZ wrocil ;) ale masz rygor :o :lol: :lol: :lol: hehehehe nio bo zawsze sie ufaflunie ;) TZ ma pierwsze przymierze :roll: i morduje teraz Szpile kapciem eh ta Szpila to ma dobrze Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='dbsst'] hehehehe nio bo zawsze sie ufaflunie ;) TZ ma pierwsze przymierze :roll: i morduje teraz Szpile kapciem eh ta Szpila to ma dobrze ja też zawsze chodzę ubabrana w plamach :oops: a to mi się coś uleja, a to truskawka na bufet spadnie pieszczoch z tego Twojego TZ :lol: :roll: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 hehehe ja mam wade wielka jedna jak mam brudne lapy to o spodnie albo o bluze wycieram i wnerwiam TZ ale robie to tylko w stroju domowym ;) a no taki pieszczoch Szpila w uklonie japonskim :lol: Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):ale robie to tylko w stroju domowym ;) ja pierwsze co robię to się przebieram w strój domowy, o inaczej nie miałabym w czym do roboty śmigać :wink: A Szpila jak zwykle urocza :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a):ale robie to tylko w stroju domowym ;) ja pierwsze co robię to się przebieram w strój domowy, o inaczej nie miałabym w czym do roboty śmigać :wink: A Szpila jak zwykle urocza :lol: hihi i ja wskakuje w krolewskie szaty bo te miastowe w domu takie nie wgodne sie robia ;) Quote
arima Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ja już nie pamiętam kiedy miastowe na sobie miałam :roll: pewnie już bym w nie nie weszła :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 arima napisał(a):Ja już nie pamiętam kiedy miastowe na sobie miałam :roll: pewnie już bym w nie nie weszła :lol: a wiesz ja z kazdym dniem sie zastanawiam kto mi zwerza moje miastowe bo coraz nardziej skrepowane ruchy w nich mam :evil: zle krasnale Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 wczoraj nie miałam dogo , dziś też :evilbat: i musiałam 7 stron czytac wstecz :evilbat: Fotki Szpilkowe SUPER :calus: Quote
Justi0022 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 arima napisał(a):Ja już nie pamiętam kiedy miastowe na sobie miałam :roll: pewnie już bym w nie nie weszła :lol: ja w swoje po zimie wchodzę, i owszem, ale na wdeeeechu :P Quote
arima Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):arima napisał(a):Ja już nie pamiętam kiedy miastowe na sobie miałam :roll: pewnie już bym w nie nie weszła :lol: a wiesz ja z kazdym dniem sie zastanawiam kto mi zwerza moje miastowe bo coraz nardziej skrepowane ruchy w nich mam :evil: zle krasnale U mnie to chyba już demony mi wszystko zmniejszają :cry: Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a):ale robie to tylko w stroju domowym ;) ja pierwsze co robię to się przebieram w strój domowy, o inaczej nie miałabym w czym do roboty śmigać :wink: A Szpila jak zwykle urocza :lol: hihi i ja wskakuje w krolewskie szaty bo te miastowe w domu takie nie wgodne sie robia ;) tak najlepsze w domu są podomki :D Quote
arima Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 agabass napisał(a): tak najlepsze w domu są podomki :D Podomki są za mało szczelne :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 arima napisał(a):agabass napisał(a): tak najlepsze w domu są podomki :D Podomki są za mało szczelne :lol: heheh TZ nie moze zdzierzyc mojej domowej mode juz teraz a mysle ze jakbym mu w podomce wyskoczyla to wogole eksmisja ;) Quote
Recommended Posts