daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 oj,dbst :roll: ..a ja kajaki moglabym reklamowac :lol: -mam rozmiar buta 42 :roll: ...a ty moglabys wszystko reklamowac-daj wiecej fotek :evilbat: a Szpila skoro tak wysoko wskoczyla-to zeskoczylaby tez :lol: ale znam ten strach :roll: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):oj,dbst :roll: ..a ja kajaki moglabym reklamowac :lol: -mam rozmiar buta 42 :roll: ...a ty moglabys wszystko reklamowac-daj wiecej fotek :evilbat: a Szpila skoro tak wysoko wskoczyla-to zeskoczylaby tez :lol: ale znam ten strach :roll: ale po drugiej stronie bylo wyzej bo byl zjazd dla aut :( Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 no ale nie spadla na szczescie :-? :D ..mi Dali spadl ze szczytu schodow na zewnatrz jak nie mielismy barierek-prosto na doopsko-jakby bylo malo stresu o dysplazje :roll: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 qrcze ja malo zawalu nie dostalam wrrrrrr dobrze ze sie nie rozpedzila Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):qrcze ja malo zawalu nie dostalam wrrrrrr dobrze ze sie nie rozpedzila wierze ci-bo u mnie Dali spadl w mgnieniu oka-a juz pare razy wczesniej go zlapalam :roll: ..jak spadl,to wrzasku narobilam na cala dzielnice :oops: ..a teraz doopskiem kolysze :-? ..musze sie wybrac do stolicy zeby biodra znowu przeswietlic :-? Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 wpadne na pewno-le przed badaniem bede bardzo nerwowa-a po badaniu-zalezy od wynikow :-? Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):wpadne na pewno-le przed badaniem bede bardzo nerwowa-a po badaniu-zalezy od wynikow :-? oj wez nie nastawiaj sie :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 powoli zbieram sie spac jutro bede krotko bo sie uczyc zamierzam ;) Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :angel: :angel: :angel: to siemmm doczekałam fotek :buzi: (hmmm tylko czemu tylko dwie??) Daga napewno będzie dobrze nawet nie myśl inaczej :D :D Dbsst to może Szpilakównej spadochron załóż bo mi sie dziewczyna poobija i co będzie?? Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 wez taki stres widzialas nowa galerie 8) cos dla fanow Marcina ;) Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hahahha no właśnie tam byłam rewelka!!!!! Pokłony dla Marcina ten to ma reke do tego Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='sayma']hahahha no właśnie tam byłam rewelka!!!!! Pokłony dla Marcina ten to ma reke do tego te wszystkie zdjecia robilam ja akurat :evilbat: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 TY???? a jak sama sobie zrobiłaś ihihihh ja mówiłam o tych które robił Marcin Tobie!!!!!!!!!!!!! A Twoje na Moje miasto są zarąbiste serio serio :klacz: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 sayma napisał(a):TY???? a jak sama sobie zrobiłaś ihihihh ja mówiłam o tych które robił Marcin Tobie!!!!!!!!!!!!! A Twoje na Moje miasto są zarąbiste serio serio :klacz: aaaaaaaaaaaaaaa chyba ze tak dziekuje :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 a o z przodu z moja ukochana torba reprezentacji polski z 76 roku :d Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):dbst-jestes piekna kobieta :lilangel: qrcze Daga dzieki ale nie przesadzaj plizzzzzzzzzzzzzzzz ;) myslalam ze juz spisz ;) Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 nie spie :lol: szukam nowego domu dalekoo stad-Tz kazal 8) :lol: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst']a o z przodu z moja ukochana torba reprezentacji polski z 76 roku :d hahahah skąd ja znam ta torbę, niech no pomyślę :hmmmm: :wink: suuuper powiedz Marcinowi, że marnuje swój talent powinien na zawodostwo przejść :klacz: ihihi i tak będę Cie jutro męczyc o więcej :buzi: Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 mozesz sobie meczyc wiecej nie mam a pomysl byl..............................moj :D bo chcialam miec zdjecie z moja torba :D waszka dzieki :D Quote
KaRa_ Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Co Wy się tyle napisaliście?prawie 10stron czytałam teraz... Dbsst, Daga ma racje piękna z Ciebie dziewczyna :D Ale coś Szpilki zdjęć nie ma :o Quote
Alfik Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 No dbsst, wysyłaj te fotki do gazety!!! i na okładki!!! :D :D :D Quote
Recommended Posts