Agga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Mrowa ty zajrzyj do Saruni ona czeka na ciebie 8) Quote
Basenji Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ale na szpilkę ona nie wygląda, no chyba że na szpilkę koła od Rosomaka. Zdrówko :lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 Camara napisał(a):dbsst napisał(a):hihi mowisz ze kupujesz oki to Szpilowa zaczyna pakowac ;) słowo sie rzekło, niech pakuje :cunao: a teraz zwiewam, bo przecież Szpilowa z tą miną bez trudu nawet kolumne zygmunta mi sprzeda :smhair2::wink: :jumpie: hihi Ty sie lepiej szykoj bo kolumna to pikus ona na Palac Kultury sie zamierza ;) Szpila tak robi biznes najczesciej bak biznes ;) Patka przed kazdym zdjeciem robie jej mycie poduszeczek zeby tak necaco wygladaly ;) Ginka :buzi: a widzisz nie kazdy bokser jest taki zly jak go maluja ;) hihi mrowa ja juz nie mama wuecej Ty mmnie wykonczysz hahaha anettko to kiedy bokserek ;) Basenji tak do mnie mow ;) Agga ja lece do Saruni sa jakies nowe fotaski cos ostatnio moja droga sie opuszczasz ;) Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no ja myslę, że jej poduchy szorujesz :cunao: boska jest :D Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 te rozowe byly kiedys czarne ale poniewaz lubisz szczeniackie to pumeks az sie iskrzy teraz ;) Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 :iloveyou: :ylsuper: to się rozumie Boska Lala :D Quote
Agga Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 dbsst napisał(a):Agga ja lece do Saruni sa jakies nowe fotaski cos ostatnio moja droga sie opuszczasz ;) Juz pisałam ze sie poprawie siostro... Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 no ja mysle i zeby mi to bylo ostatni raz ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 daga kochanie to ja musze szuuuuuukac :D jak znajde to wlepie slowo :D dzis szpila byyla z nami na imprezie o mamma Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no prosze,szpila tez chadza na imprezy??????????? :D ..a jakiegos faceta poderwala moze??????? :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 hahah dzis mezatego jednego i jednego z nazeczona ponoc hahha aale "ruda" mu sie tak podobala ze nie wiem jak to bedzie dalej hahhaha Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 szpila bedzie zwiazki rozwalac????????? :lol: :lol: :lol: ...urok ma niesamowity-nie dziwie sie panom :D ...ale na takie imprezy to aparat zabieraj-bo my relacje chcemy z takich imprezek :P :D :D :D Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 qrna nie bylo zadnego :evil: ale ja bylam posikana a ludzie tylko szpilowali byla gwiazda nie powiem hahaha a teraz nawet nie spi nie zyje hihi ale truposz zaraz zacznie chrapac hahaha Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 to pstrykaj fotki..szkoda ze dzwiekow nie mozna dolaczyc do fot :D ...co to byla za impreza ze ona tak padla???????? :lol: ja tez tak chce,bo moj po niczym nie pada :evil: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 hihihihi ona kiedys tez nie padala ale teraz ;0 stara doopa jest ;) najpierw przyszli goscie i ja meczyli przez 1,50 bez snu a potem na imprezie ktos ciagle cos od niej kcial i teraz TZ ja goni hahahah spie do 13 ja hihih bo Szpilowe przed 14 nie wstanie ;) Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 ja tez tak kcem :D ...ja spioch jestem,ale reszta wstaje bardzo rano :-? ..a juz najwczesniej pan pies :wink: ...A Ty nie mow ze to stara doopa,bo bokserki do leniuszkow nie naleza chyba????????/ :D ..ja znam kilka-i sa szalenie szalone :P ..a Szpila je przebija wszystkie minami :D Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 jaaaaaasne ona w weekend spi tak jak my jak my do 800 to i ona ale wstaje wsciekla ale jak my do 11:00 to edetdy wstaje wypoczeta hahhaha a meczenie psa za te foty masz u nas gratis slowo :D moi koledzy sa narwanie i mecza zwierzyne na maxa ;) Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Nie dziwie sie-tez bym chetnie Szpile wymeczyla :D ..zeby tylko te miny zobaczyc :P Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 hihi no wlasnie wszyscy krzyczeli ze ona sliczna hahaha i szczekali na ni hihihi a teraz lafirynda w moich nogach spi z dala od TZ hahahha szal pal normalnie dzis byl a buziakowe to szly jak zle ;) Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 łe tylko jedna .... :wink: mało promujesz tak piękna modelke jak Szpila :wink: :D Cudna z niej pannna :D Quote
Recommended Posts