Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Camara napisał(a):
dbsst napisał(a):
hihi mowisz ze kupujesz oki to Szpilowa zaczyna pakowac ;)

słowo sie rzekło, niech pakuje :cunao: a teraz zwiewam, bo przecież Szpilowa z tą miną bez trudu nawet kolumne zygmunta mi sprzeda :smhair2::wink: :jumpie:

hihi Ty sie lepiej szykoj bo kolumna to pikus ona na Palac Kultury sie zamierza ;)

Szpila tak robi biznes najczesciej bak biznes ;)

Patka przed kazdym zdjeciem robie jej mycie poduszeczek zeby tak necaco wygladaly ;)
Ginka :buzi: a widzisz nie kazdy bokser jest taki zly jak go maluja ;)
hihi

mrowa ja juz nie mama wuecej Ty mmnie wykonczysz hahaha
anettko to kiedy bokserek ;)

Basenji tak do mnie mow ;)

Agga ja lece do Saruni sa jakies nowe fotaski cos ostatnio moja droga sie opuszczasz ;)

Posted

szpila bedzie zwiazki rozwalac????????? :lol: :lol: :lol: ...urok ma niesamowity-nie dziwie sie panom :D ...ale na takie imprezy to aparat zabieraj-bo my relacje chcemy z takich imprezek :P :D :D :D

Posted

qrna nie bylo zadnego :evil: ale ja bylam posikana a ludzie tylko szpilowali byla gwiazda nie powiem hahaha a teraz nawet nie spi nie zyje hihi ale truposz zaraz zacznie chrapac hahaha

Posted

hihihihi ona kiedys tez nie padala ale teraz ;0 stara doopa jest ;)

najpierw przyszli goscie i ja meczyli przez 1,50 bez snu a potem na imprezie ktos ciagle cos od niej kcial i teraz TZ ja goni hahahah

spie do 13 ja hihih bo Szpilowe przed 14 nie wstanie ;)

Posted

ja tez tak kcem :D ...ja spioch jestem,ale reszta wstaje bardzo rano :-? ..a juz najwczesniej pan pies :wink: ...A Ty nie mow ze to stara doopa,bo bokserki do leniuszkow nie naleza chyba????????/ :D ..ja znam kilka-i sa szalenie szalone :P ..a Szpila je przebija wszystkie minami :D

Posted

jaaaaaasne ona w weekend spi tak jak my jak my do 800 to i ona ale wstaje wsciekla ale jak my do 11:00 to edetdy wstaje wypoczeta hahhaha

a meczenie psa za te foty masz u nas gratis slowo :D

moi koledzy sa narwanie i mecza zwierzyne na maxa ;)

Posted

hihi no wlasnie wszyscy krzyczeli ze ona sliczna hahaha i szczekali na ni hihihi

a teraz lafirynda w moich nogach spi z dala od TZ hahahha

szal pal normalnie dzis byl a buziakowe to szly jak zle ;)