Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Maga100 napisał(a):Koma napisał(a): CAŁEJ galerii?? Toż to ciekawsze niż film sensacyjny :lol: aha. gaduły jesteście i tyle :P ja chyba nie, bo zawsze jak wejde na dogo to mam dobre pare stron do poczytania i się gubię... a tak się wtrącać to nieładnie Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 hihihi mam ten sam bol to chyba najzywsze forum w calym necie :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):zdecydowanie tak :lol: :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):pa-dobranoc :D Szpilkowych snow :D hihihi dziekuje :D Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 O rany , tu też jeszcze śpią :evil: , a ja mam na 12.00 do pracy :D Quote
Camara Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 łłłomatooo, alem siem oczytałam :o a ledwie jedna noc mnie ominęła :lol: WASZE szczęście, że fotek dużo a każda następna jeszcze lepsza :P i Szpiluni i tego strasznego potfora :smhair2: :D dobrze, że nie zobaczyłam tego w nocy, bo bym sie na śmierć wystrachała :wink: :megagrin: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ...........i całe zycie z wariatami....................... sayma :klacz: ujawnilas sie to nie ja ihhih to mój sobowtór.......... Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor ;) Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor ;) hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM :wink: :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor ;) hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM :wink: :D no to moze jeszcze jakiegos klona dasz :D :D :D Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 sayma napisał: dbsst napisał: hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM no to moze jeszcze jakiegos klona dasz ahhahaha no patrz klon zniknął na wieść, że fotkę mu chcę jeszcze jedną strzelić ihihihihih Dbsst Ty nie kombinuj tylko te zaległe foty wklejaj Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='sayma']sayma napisał: dbsst napisał: hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM no to moze jeszcze jakiegos klona dasz ahhahaha no patrz klon zniknął na wieść, że fotkę mu chcę jeszcze jedną strzelić ihihihihih Dbsst Ty nie kombinuj tylko te zaległe foty wklejaj jakie zalegle zobacz ile wczoraj bylo :D Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma']sayma napisał: dbsst napisał: hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM no to moze jeszcze jakiegos klona dasz ahhahaha no patrz klon zniknął na wieść, że fotkę mu chcę jeszcze jedną strzelić ihihihihih Dbsst Ty nie kombinuj tylko te zaległe foty wklejaj jakie zalegle zobacz ile wczoraj bylo :D hahahah no było, było nie mogę powiedzieć, że nie ale mi ciągle mało wiesz, żę ja foooty kooffam a Ty masz takie piatkowe, które mnie bardzo, ale to bardzo interesują :wink: :D :D :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma']sayma napisał: dbsst napisał: hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM no to moze jeszcze jakiegos klona dasz ahhahaha no patrz klon zniknął na wieść, że fotkę mu chcę jeszcze jedną strzelić ihihihihih Dbsst Ty nie kombinuj tylko te zaległe foty wklejaj jakie zalegle zobacz ile wczoraj bylo :D hahahah no było, było nie mogę powiedzieć, że nie ale mi ciągle mało wiesz, żę ja foooty kooffam a Ty masz takie piatkowe, które mnie bardzo, ale to bardzo interesują :wink: :D :D :D nie nie nie niema mowy koniec tematu Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst czy ja mam takie wrażenie czy ty fot Szpilencji nie chcesz nam wstawiać?! :x :evilbat: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']dbsst czy ja mam takie wrażenie czy ty fot Szpilencji nie chcesz nam wstawiać?! :x :evilbat: no\ie to nie chodzi o Szpile Szpile zawsze wstawiam jak mam ;) Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma']sayma napisał: dbsst napisał: hihihi identycznie taki sam jak Ty ten sobowtor hahhaha bom się sklonowała na potrzeby DGM no to moze jeszcze jakiegos klona dasz ahhahaha no patrz klon zniknął na wieść, że fotkę mu chcę jeszcze jedną strzelić ihihihihih Dbsst Ty nie kombinuj tylko te zaległe foty wklejaj jakie zalegle zobacz ile wczoraj bylo :D hahahah no było, było nie mogę powiedzieć, że nie ale mi ciągle mało wiesz, żę ja foooty kooffam a Ty masz takie piatkowe, które mnie bardzo, ale to bardzo interesują :wink: :D :D :D nie nie nie niema mowy koniec tematu :modla: :modla: :modla: a moze chociaz ze dwie :roll: :roll: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :hmmmm: bo już się pogubiłam... o czuje foty tu chodzi?? Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a)::hmmmm: bo już się pogubiłam... o czuje foty tu chodzi?? sayma cos bredzi boli ja dzis szyja i wiecie :evilbat: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a)::hmmmm: bo już się pogubiłam... o czuje foty tu chodzi?? sayma cos bredzi boli ja dzis szyja i wiecie :evilbat: ojjj boli, boli :cry: , ale nie bredzę :evilbat: :D JA KCEEMMM FOTYYYYYY wwwwrrrrrrrrrr Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a)::hmmmm: bo już się pogubiłam... o czuje foty tu chodzi?? sayma cos bredzi boli ja dzis szyja i wiecie :evilbat: ojjj boli, boli :cry: , ale nie bredzę :evilbat: :D JA KCEEMMM FOTYYYYYY wwwwrrrrrrrrrr daj najpierw cos swojego :evilbat: Quote
Recommended Posts