Magda-Amir Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ja chce jeszcze jakieś foty Szpili zanim pójde spaćć :( no Dbeściaro sprężaj się no 8) Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wszystkim zdjęcia dedykujesz oprócz mi :cry: :cry:dla mnie tysz nie było :cry: fajnie ma w twarzy Szpilkowa :lol: Quote
Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']Kama co powiesz na to ;) miauuuuuuu No moje paszczysko kochane, jak ja uwielbiam oglądać psie gardziołka :lol: A takie coś miałam swojej paskudzie kupić :hmmmm: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 hihihi normalnie scerbata na amen KARA dla Ciebie niecierpliwa duszo :D trufla w calej okazalosci :d i czolgistka pies oplywowy czyli trufla z boku ;) qrde nie moge juz z tym tepem sepy Wy jedne ;) Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):daga10011 napisał(a):wlasnie-dawaj fotki dla Kary-niech spac idzie :evilbat: ...ja zaraz tez uciekam 8) :lol: No wiesz Daga już mnie do wyrka wyganiasz :lol: bo mnie namawiasz na brzydkie foty :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']Kama co powiesz na to ;) miauuuuuuu hah podniebienie w kolorach tęczy :lol: :wink: ja tez chce fotke Szpiluchny for miiiii :P Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']hihihi normalnie scerbata na amen KARA dla Ciebie niecierpliwa duszo :D trufla w calej okazalosci :d i czolgistka pies oplywowy czyli trufla z boku ;) qrde nie moge juz z tym tepem sepy Wy jedne ;) jaka sliczna mordka pomarszczona :P ..wiecej :evilbat: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):daga10011 napisał(a):wlasnie-dawaj fotki dla Kary-niech spac idzie :evilbat: ...ja zaraz tez uciekam 8) :lol: No wiesz Daga już mnie do wyrka wyganiasz :lol: bo mnie namawiasz na brzydkie foty :evilbat: JAkie tam brzydkie :lol: Quote
mrowka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 malawaszka napisał(a)::o jaka scęka scerbata :lol: :lol: :lol: zaba serokoustna :lol: hahaahah :lol: :lol: o Szpila! do cyrku ja! :lol: :lol: :angel: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Madzia dla Ciebie pies tanczacy a raczej stepujacy czyli SzpiAster ;) dobra chwila przerwy :evilbat: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Dbsst śliczne!!!!!!!!!!!!A migdałki to Szpila schowała :lol: Pwiedz,że ma u mnie minusika :lol: Teraz moi drodzy koniec pisania na każdym bo zaczynam się zbierać :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 mrowka napisał(a):malawaszka napisał(a)::o jaka scęka scerbata :lol: :lol: :lol: zaba serokoustna :lol: hahaahah :lol: :lol: o Szpila! do cyrku ja! :lol: :lol: :angel: cholercia zaraz ja pojde do cyrku takie tempo mi tu narzucilyscie :lol: hahaha Kara marzycielko ;) Quote
Magda-Amir Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']Madzia dla Ciebie pies tanczacy a raczej stepujacy czyli SzpiAster ;) dobra chwila przerwy :evilbat: ja nie mogę ale powykręcana Szpila :lol: :lol: jak połamana wygląda :lol: pięęękna ;]] Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a): hahaha Kara marzycielko ;) No co młodszych trzeba się słuchac :evilbat: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dobranoc :evilbat: :lol: :lol: :lol: ...jaka przerwa dbst????????ja spac zaraz ide,nie kce nic nadrabiac :evilbat: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 a dla mnie dalej nic :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 zapomniala o tobie :wink: ..albo szykuje cos szpecjalnego Szpilowatego Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ja idę lulu :( Wy też już powinniście dawno jest już po wieczorynce :evilbat: Quote
Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):dobranoc :evilbat: :lol: :lol: :lol: ...jaka przerwa dbst????????ja spac zaraz ide,nie kce nic nadrabiac :evilbat: No ładnie Daga się też zmywa bo swojej foty nie chce nam wstawić :evilbat: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a dla mnie dalej nic :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: cholercia dla kazdego cosik mam ;) ale musze odsapnac bo sie az spocilam z tego tepa ;) Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:bigcry: no nie becz bo bede musiala cie zalizac ;) gotowi do skoku staaaaaaaaaaarrrrrrrrrt :D Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 bożyszcze ty moje tochane ,szpiluniu , :calus: toż ona mi prosto w ramionka skacze :wink: Quote
Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']gotowi do skoku hahahaha jaka minka :cunao: Quote
Recommended Posts