Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):mi tez sie to zdarza :oops: ...zawsze gadam zanim pomysle :-? :lol: myslisz,ze to od ostrego jedzenia??? :lol:no chyba , bo żarcie ma coś wspólnego z temperamentem/no bo wyobraż sobie flegmatyka jedzącego papryczkę chili :lol: / Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):dobra spadam bede wieczorem :D ;)no prosze TZ na wyjezdzie ,gotować nie musi to fruwa po świecie :-? I znów nas zostawiła :( , ja tez chyba pójdę dokończyć te gołębie bo nie zdążę do jutra jak się zasiedzę na dogo :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dobra spadam bede wieczorem :D ;)no prosze TZ na wyjezdzie ,gotować nie musi to fruwa po świecie :-? I znów nas zostawiła :( , ja tez chyba pójdę dokończyć te gołębie bo nie zdążę do jutra jak się zasiedzę na dogo :lol: wrocilam ;) kupilam piekn prezet TZ na imieniny :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Koma napisał(a):a można wiedziec jaki?? :lol: krawat jedwabny :D Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 I co ja mówiłam? Mówiłam,żebyście nie pisali gdy mnie nie ma :bigcry: I ominął mnie temat o jedzonku :-? A ja miałam na obiad barszczyk i pierożki :wink: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 a z jakiej okazji ten prezent??????? 8) :lol: Quote
Justi0022 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):a z jakiej okazji ten prezent??????? 8) :lol: przecie pisała, że na imieniny :lol: :lol: dsst wrzuć fotę prezentu to ocenimy :lol: Już wieczór - zdjecia gdzie :silly: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):I co ja mówiłam? Mówiłam,żebyście nie pisali gdy mnie nie ma :bigcry: I ominął mnie temat o jedzonku :-? A ja miałam na obiad barszczyk i pierożki :wink:a pierożki z czym , bo ogólnie lubię :roll: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 z mięskiem, chociaż ja wolę z kapustką i grzybami :-? Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):z mięskiem, chociaż ja wolę z kapustką i grzybami :-?zjadliwe ,ale wolę z kapustką i leśnymi grzybami .Mniam. A gołąbki zrobione ,poszalałam ,poszły 2 kapustki ,już się duszą :D Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):z mięskiem, chociaż ja wolę z kapustką i grzybami :-?zjadliwe ,ale wolę z kapustką i leśnymi grzybami .Mniam. A gołąbki zrobione ,poszalałam ,poszły 2 kapustki ,już się duszą :D Ja goląbki miałam jakieś 2 dni temu z 3kapust :lol: Że aż pomroziliśmy je :lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 My znowu o żarciu a dbsst miała zrobić zdjęcie krawatowi :roll: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ja lubie najbardziej ruskie pierogi 8) :lol: a dbst miala Szpilke wkleic :wink: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 hehe jestescie debesciaki kto mowil o zdjeciu karwaty :o ;) ale zrobilam z tym ze nie wyszedl taki jaki jest w rzeczywistosci bo w realu sie tak pieknie mieni ;) Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):ja lubie najbardziej ruskie pierogi 8) :lol: a dbst miala Szpilke wkleic :wink:ruskie tez dobre ale muszą mieć dużo cebulki i pieprzu w nadzieniu , :eating: a krawata nie wstawi :o Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 krawat mam nadzieje ze takie sa w modzie :roll: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 qrcze nie potrafie zrobic mu zdjecia zeby podkreslic jego mienienie sie :D Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 nie znam sie na krawatach ani modzie-ale mi sie podoba :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):nie znam sie na krawatach ani modzie-ale mi sie podoba :lol: uff ;) wybieralam wybieralam inny mi sie podobal a wzielam ten bo z jedwabiu ;) :lol: chyba na pierwszej focie najlepiej kolor widac ;) pobuszuje chwile na makro i wrzucam szpile Quote
Recommended Posts