dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 hihihihihihihihihihihihihihi :D gosci sie porobilo az milo ;) :drinking: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Co w tak pijecie? :o widać jedynie ja trzezwa :lol: Quote
Koma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Co w tak pijecie? :o widać jedynie ja trzezwa :lol: no przecie urodzinki sa raz w roku, nie?? zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Co w tak pijecie? :o widać jedynie ja trzezwa :lol: hihihi pij pij wielki dzis swieto mam ;) :drinking: Quote
daga10011 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 oj wielkie wielkie :lol: ....Szpilencja solenizantka :lol: :P Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):chyba,że macie pepsi to wypije :lol: prosze mowisz masz ;) :lol: :drink1: Quote
malawaszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Justi0022 napisał(a):malawaszka napisał(a): mam chętkę troszkę w obronę z Luną wejść ale nie mam śmiałości :lol: hehehe - monitor opluty :cunao: no jestem oburzona!! :evil: :lol: jest taki jeden sznaucerek mini, który zdobywa laury w PT i PO :D znaczy że się da :fadein: :lol: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 malawaszka napisał(a):Justi0022 napisał(a):malawaszka napisał(a): mam chętkę troszkę w obronę z Luną wejść ale nie mam śmiałości :lol: hehehe - monitor opluty :cunao: no jestem oburzona!! :evil: :lol: jest taki jeden sznaucerek mini, który zdobywa laury w PT i PO :D znaczy że się da :fadein: :lol: hihiihi chcialabymm zobaczyc atak ;) Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Dzięki za pepsi :lol: mam nadzieje,że tam jakiś niebezpiecznych dodatków nie dałaś :lol: Quote
malawaszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):Justi0022 napisał(a):malawaszka napisał(a): mam chętkę troszkę w obronę z Luną wejść ale nie mam śmiałości :lol: hehehe - monitor opluty :cunao: no jestem oburzona!! :evil: :lol: jest taki jeden sznaucerek mini, który zdobywa laury w PT i PO :D znaczy że się da :fadein: :lol: hihiihi chcialabymm zobaczyc atak ;) noo moja droga byś się zdziwiła :D wiesz jak one wysoko skaczą?? :lol: wiesz przecież - widziałaś foty Gali Justy :fadein: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 no to fakt a przy tym wygladaja jak latajace mopiki hiihihi ja bym umarla na atak serca ze smiechu hahahahhahahaha czyli atak jak najbardziej dopracowany Kara oczywiscie ze czysty napoj :D Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 :pepsi: Kara to pepsi dla Ciebie a ja za Szpilę żeby kosteczek nigdy nie zabrakło :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 sayma napisał(a)::pepsi: Kara to pepsi dla Ciebie a ja za Szpilę żeby kosteczek nigdy nie zabrakło :drinking: :drinking: :drinking: hihihii :drinking: :drinking: :drinking: Quote
daga10011 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a wy sie z Loonety esesmanki smiejecie :lol: ..ona na PO w sam raz sie nadaje :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ooo noo właśnie 100lat Szpilunia :drinking: :drinking: :drinking: i słuchajcie Dagi bo mądrze gada :lol: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ja się na Was dziewczyny obraże a gdzie kostki lodu w pepsi i słomeczka? :evil: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 daga10011 napisał(a):a wy sie z Loonety esesmanki smiejecie :lol: ..ona na PO w sam raz sie nadaje :lol: :lol: :lol: hahaha a kto mowi ze nie taki cicho ciemny skrzat hihihihi ale niebezpieczna jak diabli ;) :lol: waszeczko :buzi: oj Kara zapomnialo mi sie :oops: Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 za kosteczki i piłeczki :drinking: :drinking: :drinking: :pepsi: Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 a teraz znowu spanko zamecze Was tymi fotami ale uwelbiam jak ona spi :D tak wczoraj po spacerku spala czyz nie slodko ze swoja swinka Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):za kosteczki i piłeczki :drinking: :drinking: :drinking: :pepsi: za :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :pepsi: komus polac ;) Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 a tu moj anoilek przed moim wyjsciem do roboty :D Quote
sayma Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 bosssshe cudownne aniołeczkkki po spacerku :-? :-? a ja myslałam że Szpilakowa tak sie umeczyła tańcami imprezowymi ( hahah i tym żeby Brutusa nie zdeptać :wink: :D ) Ala za kosteczki i piłeczki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Haha Szpilunia wygląda jak by myślała, dobra pancia idzie do roboty, a ja mogę sobie tutaj odpoczywać :lol: Quote
Recommended Posts