KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Może pożyczyć rower? :lol: A co to ta terapia? :o Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Może pożyczyć rower? :lol: A co to ta terapia? :o hihihihihi bardzo smieszne ;) a piechota ile do Ciebie jest :D a co do terapii to dluga historia Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 jak chce Ci sie poczytac ;) a w skrocie to jedna z terapii w rehabilitacji ;) Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Ale na serio mogłabym wam rower pożyczyć 8) Z Lusowa jest 8km więc z Lusówka dodać jakiś jeszcze 1-2km :wink: http://mapa.wlkp.com.pl/ tu jest mapa wy jesteście w Lusówku a ja w Skórzewie. Sami obliczcie odległość :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ale na serio mogłabym wam rower pożyczyć 8) Z Lusowa jest 8km więc z Lusówka dodać jakiś jeszcze 1-2km :wink: http://mapa.wlkp.com.pl/ tu jest mapa wy jesteście w Lusówku a ja w Skórzewie. Sami obliczcie odległość :lol: normalnie jestes kochana :D sayma powozic Cie na ramie :D Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Ale na serio mogłabym wam rower pożyczyć 8) Z Lusowa jest 8km więc z Lusówka dodać jakiś jeszcze 1-2km :wink: http://mapa.wlkp.com.pl/ tu jest mapa wy jesteście w Lusówku a ja w Skórzewie. Sami obliczcie odległość :lol: normalnie jestes kochana :D sayma powozic Cie na ramie :Da jak to będzie rower ,,damka'' :o Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 haha..ale zescie naplodzily :lol: .Truskawkowe konie,wizyty w dworku ruince :lol: i Szpilka ktorej wcale sie klata nie zmniejszyla :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 jak bedzie damka to Inia bedzie szurac kolanami po ziemi ;) daga jak nie jak tak ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):jak bedzie damka to Inia bedzie szurac kolanami po ziemi ;) daga jak nie jak tak ;)ale jest jeszcze sposób że można usiąść na kierownicy :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jak bedzie damka to Inia bedzie szurac kolanami po ziemi ;) daga jak nie jak tak ;)ale jest jeszcze sposób że można usiąść na kierownicy :lol: zwariowalas zebym nic nie widziala :lol: to grozi kalectwem lub smiercia perzez zawiniecie na drzewie ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 prędzej do rowu jak cię sayma zle pokieruje :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):prędzej do rowu jak cię sayma zle pokieruje :lol: hehehehehhehehe wiec nie ma szans zebym ja na kierownicy wiozla :D cvhyba ze ten rowerek ma bagaznik :D Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 jest jeszcze wyjście raz jedna jedzie a druga bieży obok :lol: ,potem zamiana :lol: idę robić galaretkę z kurczaczka dla mamci :wink: PA Quote
Daga_i_Oskar Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Tak się wkręciłam w te nasze Makro i az mi głupio sie przyznawac ze zapomniałam o Szpiluni, ale własnie wszytsko nadrobiłam i jak zawsze nie mogłam się napatrzec. Ona jest the best ... Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jest jeszcze wyjście raz jedna jedzie a druga bieży obok :lol: ,potem zamiana :lol: idę robić galaretkę z kurczaczka dla mamci :wink: PA o nie ja z moja kondycha padne jak kaczka ;) PA pozdrow mame :D Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 boskie :P :D .widze,ze rok temu tez juz doskonalila swoje miny :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):boskie :P :D .widze,ze rok temu tez juz doskonalila swoje miny :lol: hehehe wiesz lata cwiczen wyrzeczen i dieta buuuuuuuuuuhahahhaha a tak serio normalnie mi sie corka zmienila :D Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Kara-a Twoja galeria gdzies na dole sie wala :evil: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 No bo 10min temu miałam formata bo zepółam coś w Windowsie i nie mogłam zdjęć wstawiać :( Mało mnie brat przez to nie zabił, że mu kompa psuje :o Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 ahaha..ja powinnam sformatowac swoj-ale nie mam sily dzisiaj :-? wiesza mi sie,gg nie chodzi,dogo zacina :evil: Quote
Recommended Posts