daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dbsst napisał(a):hihihi no wlasni enarazie Szpilk :) ;) nieczym nie zaskoczy :( ale........................... ale co?????????? :P :D Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 hehehe ale poszukam czegos ale to jutro chyba ;) Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 to jest znecanie sie nad ludzmi :evilbat: teraz szukaj :P Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 hihihi Dagus normalnie sie lekam Ciebie :D Quote
Koma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 łomamuniu ale zabaweczka :lol: PS. to tą piłeczkę podrzuca sobie z noska do pychola :lol: Jak tak to podziwiam, Szpila faktycznie ma niezły pychol :roll: Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dbst-nie lekaj sie :lol: :lol: :lol: ...haha..a zabaweczka identyczna jak Dalinskiego-tylko ze jego to juz zupelny kapec :evilbat: :lol: ..i co Szpila robi z ta pilka :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Koma napisał(a):łomamuniu ale zabaweczka :lol: PS. to tą piłeczkę podrzuca sobie z noska do pychola :lol: Jak tak to podziwiam, Szpila faktycznie ma niezły pychol :roll: hhehehehehe nie ma taka jak Twoja Komka tylko zolta (jesli to taka pilka o jakiej mysle ;)) Quote
Koma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dbsst napisał(a):hhehehehehe nie ma taka jak Twoja Komka tylko zolta (jesli to taka pilka o jakiej mysle ;)) a o jakiej myślisz?? Piłka Komki jest raczek twarda i nieduża. Ale takiego kapcia na balkonie też kiedys miała :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 nio wlasnie i razaca na maxa :D ale taka nie do konca twarda tylko taka fajna do gryzienia i kiepsko sie odbija i w sumie bardzoo daleko nie lata ;) Quote
sayma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 a tak a propo piłek to cio kupiłaś córci w dniu jej święta ( i mojego :wink: :D ) Quote
Wojtecki Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='sayma']a tak a propo piłek to cio kupiłaś córci w dniu jej święta ( i mojego :wink: :D ) pewno piłkę....:do metalu !! :lol: coby się mogła Szpilka dostać do sklepu mięsnego i sie tam porządzić :wink: :scared: Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='sayma']a tak a propo piłek to cio kupiłaś córci w dniu jej święta ( i mojego :wink: :D ) pewno piłkę....:do metalu !! :lol: coby się mogła Szpilka dostać do sklepu mięsnego i sie tam porządzić :wink: :scared: hihihi dokladnie ;) :D dostala dzis Spacer Extra wlasnie skonala :D Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 hahaha..dobre...juz mam obraz przed oczami Szpilki dzialajacej u rzeznika :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 daga10011 napisał(a):hahaha..dobre...juz mam obraz przed oczami Szpilki dzialajacej u rzeznika :lol: hahahahah wpada z tym zadartym kinolem z pila w lapie i z zabkiem wszystko jej nawet rzeznik :lol: Quote
sayma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 hihih oby tylko rzeźnika przez pomyłkę nie pożarła :lol: mika już w plecaczku Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dokladnie :lol: i mord w oczach :lol: ..moje dzis na dzien dziecka dostaly po kilogramie wolowiny na lepka :lol: :oops: .pozarte w jedna minute :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 [quote name='sayma']hihih oby tylko rzeźnika przez pomyłkę nie pożarła :lol: mika już w plecaczku no to dobrze bo inaczej moje sesyja powie mi :boom: Quote
sayma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 daga10011 napisał(a):dokladnie :lol: i mord w oczach :lol: ..moje dzis na dzien dziecka dostaly po kilogramie wolowiny na lepka :lol: :oops: .pozarte w jedna minute :lol: :D :D dobre mój kilogram wołowiny jadłby przez......... miesiąć pewnie Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 miesiac??????? :o to co za psa ty masz????????? :oops: :oops: :oops: moje zjadlyby nawet po 3 kilo na dzien-ale na takie luksusy mnie nie stac :-? :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 qrde a moja teraz nie dostaje duzo (zbiegi przed uronona :( ) ale spacery ma "ciekawsze" Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Bokser nie moze byc za gruby :D .Szpila ma doskonala linie i piekne miesnie przeciez..jutro jakas sesyjka sie szykuje???????? 8) :P Quote
sayma Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 daga10011 napisał(a):miesiac??????? :o to co za psa ty masz????????? :oops: :oops: :oops: moje zjadlyby nawet po 3 kilo na dzien-ale na takie luksusy mnie nie stac :-? :lol: hahahah 3 kg???? no to mój waży nie wiele więcej bo 5 kg :roll: :D a jest to mieszaniec ratlerka z jamniorkiem i w rezultacie wyszła mini miniaturka dobermana :wink: :D Quote
Recommended Posts