Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 No to mamy imprezkę :drinking: :beerchug: :drink1: :HUT012: :tort: :pepsi: :drinking: :BIG: Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 KaRa_TC napisał(a):już jest 201 strona :lol:sylwestra tysz zaczynasz w jednym roku a kończysz w drugim :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dziewczyny to Wasza zasluga :wink: :drinking: :drinking: :drinking:nie ma jej teraz pewnie świętuje w realu :wink: TZ mnie wywalil w takim momencie ;) no to dziewczynki :popcorn: Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):dziewczyny to Wasza zasluga :wink: :drinking: :drinking: :drinking:nie ma jej teraz pewnie świętuje w realu :wink: TZ mnie wywalil w takim momencie ;) no to dziewczynki :popcorn:no to nalej TZ niech wypije za pomyślność :lol: :drinka: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 heheheh watpie on ma mnie za psychola ;) :drinking: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 daga10011 napisał(a):nie przejmuj sie-moj tez :lol: ufffffff to mi ulzylo ;) Quote
KaRa_ Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :lol: :lol: :lol: A mnie nikt nie ma za psychola :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 KaRa_TC napisał(a)::lol: :lol: :lol: A mnie nikt nie ma za psychola :lol: :lol: :lol: hahahaha jasne ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a)::lol: :lol: :lol: A mnie nikt nie ma za psychola :lol: :lol: :lol: hahahaha jasne ;) :lol: no :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 a to na dobranoc :D poza wystawowa ;) :lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):nie przejmuj sie-moj tez :lol: ufffffff to mi ulzylo ;)dopiszmnie na listę świrów :( ,mój to już czasem nie chce ze mną gadać , bo stwierdza ze jestem w domu wirtualnie /a wszystko przez Alkę ,bo ona mi pokazała Dogo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: / Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 :oops: dziekuje ja sobie tak powiedzialam ;) a to drugie z serii i spadam Alu haha moj liczy do trzech i wylacza mi kompa ;) a moje uzaleznienie oczywiscie nie jest moja wina tylko kolezanki ;) :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja mam 2 przeciw sobie :cry: no to fakt masz gorzej :( ale swietnie dajesz sobie rade :D Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja mam 2 przeciw sobie :cry: no to fakt masz gorzej :( ale swietnie dajesz sobie rade :Dczasami ,ale w wakacje się odkuję , jak Kubę wyslę do siostry do Opola ,to od kompa mnie wieczorem TZ nie oderwie :lol: .Teraz to jeszcze trzeba rano wstac do pracy :evil: Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ech ta szpilencjowa figura..a na pierwszej fotce jak konik uniosla lape :lol: u mnie tez Tz nie chce gadac a jak wkraczam do pokoju to moja corka mowi-o nie-tylko nie komputer :lol: ale potem siedzi i kaze sobie foty pokazywac :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja mam 2 przeciw sobie :cry: no to fakt masz gorzej :( ale swietnie dajesz sobie rade :Dczasami ,ale w wakacje się odkuję , jak Kubę wyslę do siostry do Opola ,to od kompa mnie wieczorem TZ nie oderwie :lol: .Teraz to jeszcze trzeba rano wstac do pracy :evil: no wlasnie tzreba rano wstac :( moj Tyran mnie wywala Dobranoc kochane :buzi: :drinking: Quote
Alka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Alicja, dobrze powiedziane - pokazałam Dogo.Ale Ty mnie na świadka nie bierz jak cię Twój TZ wypisze z rodziny. :wink: :D :wink: :D Foty Szpili -niesamowite.Figurka suni jak się patrzy! :thumbs: Quote
Recommended Posts