malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 niee no co Ty??? do Rybola ich nie będę targać - zwłaszcza że na wystawę mnie z kundlami nie wpuszczą :lol: Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ale ja po drodze zamierzam Cie nawiedzic :evilbat: ..na szpacerek maly..w ramach socjalizacji psiej :D ..i loodzkiej...a moje pieski sa lagodne bardzio-na nie swoim terenie :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 aaa to bardzo serdecznie zapraszam :D :angel: a jak to będzie październik to może i na działeczce już cośkolwiek będzie stało :D a tam duużo miejsca do biegania bo na osiedlu to kichowatość nad kichowatością :lol: aczkolwiek zawsze na szpacerek nad jeziorko można się wybrać :P :angel: Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 no to jestesmy wstepnie umowione :lol: ..ja sie najbardziej na sucze nastawiam..a z Dalim to zobacze :lol: ale bede :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst będę mogła chwile pomęczyć Ciebie moja osobą w Poznaniu? :lol: z sayma bedziemy przez rok poltora dosc czestymi goscmi Poznania a raczej Luskowa :roll: kolo Poznania :D raz na dwa miechy na tydzien i co Ty na to :D i mysle ze znajdzie sie dzien na zwiedzanie ;) :D Quote
KaRa_ Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dbsst będę mogła chwile pomęczyć Ciebie moja osobą w Poznaniu? :lol: z sayma bedziemy przez rok poltora dosc czestymi goscmi Poznania a raczej Luskowa :roll: kolo Poznania :D raz na dwa miechy na tydzien i co Ty na to :D i mysle ze znajdzie sie dzien na zwiedzanie ;) :D Haha ja nawet nie wiem gdzie jest Luskowo :lol:ale wiem gdzie Lusowo :wink: Co wy macie tym Poznaniu do robienia? :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dbsst będę mogła chwile pomęczyć Ciebie moja osobą w Poznaniu? :lol: z sayma bedziemy przez rok poltora dosc czestymi goscmi Poznania a raczej Luskowa :roll: kolo Poznania :D raz na dwa miechy na tydzien i co Ty na to :D i mysle ze znajdzie sie dzien na zwiedzanie ;) :D Haha ja nawet nie wiem gdzie jest Luskowo :lol:ale wiem gdzie Lusowo :wink: Co wy macie tym Poznaniu do robienia? :lol: to dokladnie jest Lusówko 8) kurs Quote
sayma Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):wlasciciela psa :D hahaha no dobra wygrałaś :wink: :) a kto jest właścicielem tej bestyjjj groźnej i cio to za maleństwo?? Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):wlasciciela psa :D hahaha no dobra wygrałaś :wink: :) a kto jest właścicielem tej bestyjjj groźnej i cio to za maleństwo?? to skero a wlasciciala chyba nie poznalas :roll: Quote
sayma Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 nommm pewnikiem nie ale skero ślicznuni ile ma?? Już miałam nadzieję, że to może jednak Marcina :wink: :D Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 sayma napisał(a):nommm pewnikiem nie ale skero ślicznuni ile ma?? Już miałam nadzieję, że to może jednak Marcina :wink: :D nie teraz ma 6 miechow Quote
KaRa_ Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dbsst będę mogła chwile pomęczyć Ciebie moja osobą w Poznaniu? :lol: z sayma bedziemy przez rok poltora dosc czestymi goscmi Poznania a raczej Luskowa :roll: kolo Poznania :D raz na dwa miechy na tydzien i co Ty na to :D i mysle ze znajdzie sie dzien na zwiedzanie ;) :D Haha ja nawet nie wiem gdzie jest Luskowo :lol:ale wiem gdzie Lusowo :wink: Co wy macie tym Poznaniu do robienia? :lol: to dokladnie jest Lusówko 8) kurs Haha to niedaleko mnie :lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 daga10011 napisał(a):no to Rybnik masz pewny jak w banku :lol: ...Z Gala na 100% przyjade i Kaja...a moze i z Dalim nawet :lol:no to sie cieszym /dopiero przeczytałam/i bardzo ,bardzo liczymy na spotkanko/chyba Ozzy nie zje leonków :roll: :lol: / Mamcie pozdrowiłam ,idzie ku lepszemu ,czuje się dobrze po operacji/tak jak można się czuć :wink: jak cie rozetna na pół/.Jeszcze trochę a potem znów buszowanie po Dogo Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 no to super :D .Dbst-200 strona ci stuknela :lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 malawaszka napisał(a):niee no co Ty??? do Rybola ich nie będę targać - zwłaszcza że na wystawę mnie z kundlami nie wpuszczą :lol:na teren Ośrodka MOSiR tam gdzie wystawa mozna wejść z psami ,wprawdzie ja tego nie praktykowałam ,bo Harley zostawał z babcią/ :lol: /a ja szwendałam się po wystawie przez kilka godzin Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 dziewczyny to Wasza zasluga :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 dbsst napisał(a):dziewczyny to Wasza zasluga :wink: :drinking: :drinking: :drinking:nie ma jej teraz pewnie świętuje w realu :wink: Quote
Koma Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 to zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: i oby kolejnych takich 200 :D Quote
Recommended Posts