dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):To Ala-Trzymam kciuki za mame :( ..Dbst-ja ta Twaja meliniare musze wysciskac :lol: ..a Galencja chuda wiec zastanawiam sie nad jakims extra wetem w Wawce :roll: ..moze on wymysle jakies extra badania??????????????a tak czy siak chcialabym na dysplazje je zbadac-Tak na wszelki wypadek,bo doopskami kolysza-na pewno niedlugo odwiedze stolice :D :angel: :angel: :angel: tylko koniecznie z Wiki :d bo my sie umowilysmy :D Alu :buzi: Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):To Ala-Trzymam kciuki za mame :( ..Dbst-ja ta Twaja meliniare musze wysciskac :lol: ..a Galencja chuda wiec zastanawiam sie nad jakims extra wetem w Wawce :roll: ..moze on wymysle jakies extra badania??????????????a tak czy siak chcialabym na dysplazje je zbadac-Tak na wszelki wypadek,bo doopskami kolysza-na pewno niedlugo odwiedze stolice :Dto po drodze wpadniecie na Śląsk na tą kawę :D dzięki za kciuki za mamę ,jeszcze się trochę przydaja :roll: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):To Ala-Trzymam kciuki za mame :( ..Dbst-ja ta Twaja meliniare musze wysciskac :lol: ..a Galencja chuda wiec zastanawiam sie nad jakims extra wetem w Wawce :roll: ..moze on wymysle jakies extra badania??????????????a tak czy siak chcialabym na dysplazje je zbadac-Tak na wszelki wypadek,bo doopskami kolysza-na pewno niedlugo odwiedze stolice :Dto po drodze wpadniecie na Śląsk na tą kawę :D jestem za ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):To Ala-Trzymam kciuki za mame :( ..Dbst-ja ta Twaja meliniare musze wysciskac :lol: ..a Galencja chuda wiec zastanawiam sie nad jakims extra wetem w Wawce :roll: ..moze on wymysle jakies extra badania??????????????a tak czy siak chcialabym na dysplazje je zbadac-Tak na wszelki wypadek,bo doopskami kolysza-na pewno niedlugo odwiedze stolice :D Ty mi tu do Poznania przyjedzaj :lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ty mi tu do Poznania przyjedzaj do Rybnika bardziej po drodze :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):daga10011 napisał(a):To Ala-Trzymam kciuki za mame :( ..Dbst-ja ta Twaja meliniare musze wysciskac :lol: ..a Galencja chuda wiec zastanawiam sie nad jakims extra wetem w Wawce :roll: ..moze on wymysle jakies extra badania??????????????a tak czy siak chcialabym na dysplazje je zbadac-Tak na wszelki wypadek,bo doopskami kolysza-na pewno niedlugo odwiedze stolice :D Ty mi tu do Poznania przyjedzaj :lol: a my z sayma bedziemy w Poznaniu :roll: Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 lo matko-alezescie mi trase wytyczyly :lol: ..Ala-a ten slask to moze innym razem?????????moze przy okazji wystawki jakowejs :lol: ...A dla mamuni duuzo zdrowia :buzi: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):daga10011 napisał(a):To Ala-Trzymam kciuki za mame :( ..Dbst-ja ta Twaja meliniare musze wysciskac :lol: ..a Galencja chuda wiec zastanawiam sie nad jakims extra wetem w Wawce :roll: ..moze on wymysle jakies extra badania??????????????a tak czy siak chcialabym na dysplazje je zbadac-Tak na wszelki wypadek,bo doopskami kolysza-na pewno niedlugo odwiedze stolice :D Ty mi tu do Poznania przyjedzaj :lol: a my z sayma bedziemy w Poznaniu :roll: I dopiero teraz mówisz??? :o Kiedy,gdzie, jak??? Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 nikt mnie nie lubi , nikt na Śląsk nie chce przyjeżdżać :cry: :cry: :cry: dlaczego :o Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):lo matko-alezescie mi trase wytyczyly :lol: ..Ala-a ten slask to moze innym razem?????????moze przy okazji wystawki jakowejs :lol: ...A dla mamuni duuzo zdrowia :buzi: hehehe damy rade tylko recznego nie zaciagaj ;) hahhahahhaa Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ala-przyjedziemy..a patrz-bylam na slasku po Kajke :lol: ale Ciebie nie znalam...ja zastanawiam sie nad rybnikiem 8) no i mam przyjaciol w Bytomiu :wink: to tyz slask :lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):lo matko-alezescie mi trase wytyczyly :lol: ..Ala-a ten slask to moze innym razem?????????moze przy okazji wystawki jakowejs :lol: ...A dla mamuni duuzo zdrowia :buzi: hehehe damy rade tylko recznego nie zaciagaj ;) hahhahahhaano właśnie przecież to na mapie z górki jest to szybko bedzie :wink: :lol: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nikt mnie nie lubi , nikt na Śląsk nie chce przyjeżdżać :cry: :cry: :cry: dlaczego :o Ja będę na Śląsku 7 czerwca :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 hihihihihi :D same ustawki :D niedlugo zyc nie bedziemy umialy bez siebie w realu bo narazie to na dgm Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Dbsst Ty mi odpowiadaj na powyższe moje pytanie z Poznaniem :lol: Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 nie strasz kobieto :lol: ja juz sie 10.06 nie moge doczekac :lol: ..juz menu planuje 8) lody,pasta piwo :lol: i..czekolada 8) Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst Ty mi odpowiadaj na powyższe moje pytanie z Poznaniem :lol: 27 czerwiec 1 lipiec :D hahahah daga tak mi mow ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):nie strasz kobieto :lol: ja juz sie 10.06 nie moge doczekac :lol: ..juz menu planuje 8) lody,pasta piwo :lol: i..czekolada 8) Ja też chcę lody i czekolade :lol: :evilbat: Dbsst to Ty będziesz kilka dni w Poznaniu? Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):Ala-przyjedziemy..a patrz-bylam na slasku po Kajke :lol: ale Ciebie nie znalam...ja zastanawiam sie nad rybnikiem 8) no i mam przyjaciol w Bytomiu :wink: to tyz slask :lol:w Rybniku wystawka będzie w pażdzierniku :wink: ,a Bytom to nie tak daleko ,jak jeżdziłam na kontrole do kliniki to byłam tam co 2 dzien przez3 miesiące :-? Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Dbsst będę mogła chwile pomęczyć Ciebie moja osobą w Poznaniu? :lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nikt mnie nie lubi , nikt na Śląsk nie chce przyjeżdżać :cry: :cry: :cry: dlaczego :o Ja będę na Śląsku 7 czerwca :lol:a konkretnie :-? gdzie Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 no to Rybnik masz pewny jak w banku :lol: ...Z Gala na 100% przyjade i Kaja...a moze i z Dalim nawet :lol: Quote
KaRa_ Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 W Katowicach na koncercie Green Day :lol: Dobra dziewczyny zbieram się bo jako jedyna z Was mam szkołę :( Dobranoc Wszystkim :wink: Quote
malawaszka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):no to Rybnik masz pewny jak w banku :lol: ...Z Gala na 100% przyjade i Kaja...a moze i z Dalim nawet :lol: :angel: hurraaa :angel: :D Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ahaha...ale radosc :lol: mam nadzieje ze Twoja Lunowe i Bolowe spotkam tez????????????Zeby tylko mi barankow Loona nie zezarla :lol: Quote
Recommended Posts