dbsst Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 o miła ma wstaw zdjęcia z dmuchania bo to Twe zdjęcia Quote
Hanna R. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Alę trza było zaprosić Na dmuchanie przynajmniej . :evil_lol: Piękny Jan w kombinezonie sprawił, że miałam wczoraj dobry dzień :p Quote
dbsst Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Hanna R. napisał(a):Alę trza było zaprosić Na dmuchanie przynajmniej . :evil_lol: Piękny Jan w kombinezonie sprawił, że miałam wczoraj dobry dzień :p ciekawe co teraz powiesz................ .i TY przeciwko mnie!!!!! w weekend nie mówimy o Ali takie są zasady :P Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dbsst napisał(a):ciekawe co teraz powiesz................ .i TY przeciwko mnie!!!!! w weekend nie mówimy o Ali takie są zasady :P weekendy zarezerwowane dla :hmmmm: no własnie dla KOGO ?? dla Magi :hmmmm: Ja nie dmucham tortów :lol: Quote
Hanna R. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dbsst napisał(a):ciekawe co teraz powiesz................ .i TY przeciwko mnie!!!!! w weekend nie mówimy o Ali takie są zasady :P Ja jestem ZAWSZE z Tobą :loveu: I pamiętaj, od samego początku bądź teściową samo zło ! Ja byłam dobra - i co mi z tego :diabloti: PS - ten niebieski nie pasuje do koloru płytek , mogłaś zapewnić coś, co bardziej konweniuje ... Alicja napisał(a): Ja nie dmucham tortów :lol: Ojtam, TA Ala jest też co prawda z przedszkola :evil_lol: - ale to jednak nie Ty :cool3: Quote
Maga100 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dmuchanie i dmuchanie :roll: teraz dopiero widać uderzające podobieństwo do matki :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 hahaha Debe pochłonęła ten malutki płomyczek :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Alicja napisał(a):weekendy zarezerwowane dla :hmmmm: no własnie dla KOGO ?? dla Magi :hmmmm: Ja nie dmucham tortów :lol: Weekendy bez Ali dla wszystkich oj chciałam cos napisać ale to zboczone więc zamilknę :diabloti: Hanna R. napisał(a):Ja jestem ZAWSZE z Tobą :loveu: I pamiętaj, od samego początku bądź teściową samo zło ! Ja byłam dobra - i co mi z tego :diabloti: PS - ten niebieski nie pasuje do koloru płytek , mogłaś zapewnić coś, co bardziej konweniuje ... Ojtam, TA Ala jest też co prawda z przedszkola :evil_lol: - ale to jednak nie Ty :cool3: HANNO czy nie lubisz niebieskiego :diabloti: ja będe cudowną teściową już czekam z gilotynką pod zlobem :mad: Ala ma chrapkę na jakiś młode ciasteczko :shake::evil_lol: Alicja napisał(a):bo wszystkie Ale fajne są :grins: oj tam już nie przesadzaj :roll: Quote
Maga100 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 generalnie wszystkie dzieci bawiły się grzecznie w pokoiku Jasia, czytały książeczki i zgodnie budowały wieże, a zanim rozpoczynały kolejną zabawę, sprzątały po poprzedniej dwa najgrzeczniejsze aniołki i nie powiem, nie powiem, kto bawił się najlepiej :diabloti: Quote
anetta Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Co Tadeusz ma na twarzy? :-D :evil_lol: Wszystkiego najlepszego dla Jana :new-bday::tort::cunao: Szpila się zmieniła :( Jak ona się czuje? Quote
Asiaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No, własnie, co u Pana T. jest na twarzy? A zabawa, widze, przednia:) pzdr. Quote
Maga100 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 anetta napisał(a):Co Tadeusz ma na twarzy? :-D :evil_lol: Asiaczek napisał(a):No, własnie, co u Pana T. jest na twarzy? zapytajcie ojca Jana :roll: Quote
Alicja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Maga100 napisał(a):zapytajcie ojca Jana :roll: Ojciec Jan :hmmmm: nie wiedziałam że kler był na urodzinach :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 anetta napisał(a): Szpila się zmieniła :( Jak ona się czuje? Szpilka raz czuje się dobrze a innym razem trochę słabiej ale ogólnie jest bardzo dobrze! Tadeusz to kocur a oto Jan Quote
Hanna R. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Aśka oszalała ! Obcięliście mu loki :( ... Quote
dbsst Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Hanna R. napisał(a):Aśka oszalała ! Obcięliście mu loki :( ... Dlaczego tylko Aśka oszalała?? Jego loki są niezniszczalne my je tniemy a one z podwójną siłą odrastają.................oby tak było jak najdłużej!!!! Quote
Alicja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w puszczyni i w puszczyni http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_4097ps.jpg Quote
Hanna R. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 dbsst napisał(a):Dlaczego tylko Aśka oszalała?? Bo ja szaleństwa mam już za sobą. Chętnie poznam przystojnego mężczyznę - ale może jednak trochę starszego ... Tacy młodzi mają zbyt duże wymagania - auta, żelki, balony - potem kolana bolą .. Quote
Hanna R. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Czemu Cię nie ma na fejsie ? Mam sprawę ... Quote
Recommended Posts