Alicja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wejszłam :) idem sie zapisać na tapiowanie na karczycho , laser i krioterapię na stopy ;) Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A jak to jest z masażem? Może ja bym się przejechala do Was na kręgosłup...? Czy Ty nadalmasujesz, czy masz swoich ludzi do tej pracy?;) pzdr. Quote
dbsst Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Szpilka dziś miała mastektomię miała guza sutka:-(:-(. Mam nadzieję, że miała i problem zażegnany :-(:-( Guz był mały więc prawdopodobnie jest już "zdrowa" mam nadzieję że histopatologia to potwierdzi. badania krwi są bardzo dobre natomiast traci na wadze :-(:-( mam nadzieję, że chudnie bo ma robaki :-( Jest mi strasznie przykro, że mój piesek jest już taki "stary" i zaczyna chorować. Liczę, że jej młody duch jednak zwycięży. Boję się........................ Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Trzymam :kciuki: żeby nie było nic złego!!!!!!! Pepa jest stara jak świat, ma zespół Cushinga i miała rok temu usuwanego guza dużego i żyje i koty mi goni - u Szpilki tez będzie dobrze!!!!!!! HOWGH!!!!! Quote
Alicja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Debeściaczku ... :kciuki: MUSI byćdobrze ...MUSI być ZDROWA ,co ja piszę JEST ZDROWA :calus: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Aj, aj, mi tez jest przykro i smutno, ale - z racji wykonywanego zawodu - wiesz doskonale co wiek potrafi zrobić z ludzi. A i z psów - tym bardziej... Pozytywne myslenie i nasze kciuki na pewno pomogą:) Pzdr. Quote
dbsst Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 gruczolakorak prosty o wysokim III stopniu złośliwości........................................................................................ Quote
Alicja Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 dbsst napisał(a):gruczolakorak prosty o wysokim III stopniu złośliwości........................................................................................ .... :modla: Debe i co teraz :( Quote
Kasia&Mela Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 :-( pierwszy raz jestem w Waszej galerii, ale... będzie dobrze :glaszcze: naprawdę! Quote
Don_Vito Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Będzie dobrze ! Musi być ! Nie ma innej opcji ! :calus: Quote
dbsst Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 dziś Szpilka kończy 8 lat ale jakoś smutne to dla nas urodziny :( Quote
malawaszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 kurde Szpilusia zdrówka życzymy!!!!!!! dużo dużo dużo zdrówka!!!!!! a wyniki są na papierze! Quote
Alicja Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dbsst napisał(a):dziś Szpilka kończy 8 lat ale jakoś smutne to dla nas urodziny :( Debeściaczku :glaszcze:... Szpiluchno :calus:...Zdrówka fafelku Quote
Justa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dbsst napisał(a):dziś Szpilka kończy 8 lat ale jakoś smutne to dla nas urodziny :( Mówisz jakbyście się poddali, a nie można ! Pies nie ma świadomości chorób dlatego tak długo potrafi cieszyć się życiem ! Mów lepiej co powiedział weterynarz - ww chłonne wycinaliście? były w nich zmiany? Quote
dbsst Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Szpilka ma się dobrze nie widać przerzutów narazie "zapominamy" o sprawie..................................staramy się i powracamy do życia Quote
Alicja Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 dbsst napisał(a):Szpilka ma się dobrze nie widać przerzutów na razie "zapominamy" o sprawie..................................staramy się i powracamy do życia :calus: i tej wersji się trzymamy i życzymy dużo radości :kciuki: Quote
Vectra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 dbsst napisał(a):Szpilka ma się dobrze nie widać przerzutów narazie "zapominamy" o sprawie..................................staramy się i powracamy do życia to chciałam przeczytać :) Quote
dbsst Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 tak jak obiecałam Alicjo wstawiam zdjęcia Modela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.andymax.pl/jan-podgorzak Quote
Alicja Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 dbsst napisał(a):tak jak obiecałam Alicjo wstawiam zdjęcia Modela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.andymax.pl/jan-podgorzak jAniołecek :loveu: to ja poproszę Jaśka o autograf :grins: Quote
Recommended Posts