Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

daga10011 napisał(a):
jestem za :lol: .moze ja domowa restauracje otworze?????z plastikami w roli glownej :lol:
moge za pomywacza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
jestem za :lol: .moze ja domowa restauracje otworze?????z plastikami w roli glownej :lol:

hehehehe jestem za ;)

Alu to nie ganga tylko Partia (to samo a inaczej patrza ) :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Jak Gang to znów odsiadka , i jak ja potem pozwolenie na psa dostane z urzedu jak mi z niego grożną rasę zrobią :roll:

no tez prawda-trzeba uwazac w dzisiejszych czasach :roll: a jak jeszcze lełony by trafily na ta liste :o .ja mam kryminalna przeszlosc-na ruskiej granicy mnie trzymali kiedys 2 tygodnie :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
daga10011 napisał(a):

Alu to nie ganga tylko Partia (to samo a inaczej patrza ) :lol:

trafnie ujete :lol:

Posted

juz gdzies kiedys o tym pisalam :lol: .wybralam sie z kolezanka na waleta na jacht z kolegami-nie bylysmy wpisane do ksiazki....chcielismy hel oplynac i zerwal sie sztorm :roll: ...wyladowalismy na ruskich wodach-i z kalachami do wiezienia nas wzieli-nie mialysmy dokumentow,niczego :lol: ....to byl koszmar-ale dzis mam sie z czego posmiac :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
ja sie po prostu zawsze w tarapaty ladowalam za mlodu :lol:

cholera ja uielbiam takich ludzi zawsze sie cos dzieje :D

kolezanka kiedys na plocie zawisla i wisiala pol dnia az jej brat wrocil z pracy i ja zdjal :D

ale to taki maly miki przy Twojej opowiesci :D

Posted

nie mam zdolnosci literackich :lol: .a z tym zawisnieciem...kiedys pojechalam sie wspinac na nasz stary zamek dybowski-i wlazlam prawie na gore-i okazalo sie,ze nie ma dalej drogi-i w dol zejsc nie umialam :lol: ..i zawislam w takiej niszy-doopa tylko wystawala i nogi :lol: .i przyjechal ktos na rowerze-pomogl mi zejsc-wisialam 2 godziny :lol: ..jak zlazlam w koncu-to sie okazalo,ze moim wybawca jest chlopak w ktorym sie durzylam :oops: :lol: :lol: :lol: i w ten sposob go poznalam :lol:

Posted

prosze uprzejmie jaka Szpila jest slawna :D

stronka Pasavery :D

hehehehe daga widzisz kazdy sposob na podryw jest dobry

ja kiedys o 24 wybralam sie na cmentarz no i niby sie nie balam itd z kolezanka i z dwoma kolegami weszlismy w ten cmentarz koledzy latarami po nagrobkach i po krzaczkach

bylo strasznie lae co ja nie dam rady ;)

w pewnym momencie gdzies pekl znicz powiem tak nie wiem czy to ja ich zostawilam w tyle czy to oni mnie

w kazdym razie rekord na 100 m do kogos z nas nalezal ;)

w zycu\iu tak szybko nie bieglam ;)

odprowadzilam TZ poszukam Wam w spokoju czegos :D

Posted

[quote name='Pasavera'][quote name='dbsst']stronka Pasavery :D
stronka nie moja :lol: Mojej psiapsiółki :wink: Zarejestrowała się na forum jakis tydzień temu a hasła jej nie przysyłają :( :-?

:angel: foty :angel: foty :angel: foty :angel:

ale zrobiona przez Ciebie :D

ju szukam

Posted

Pasavera napisał(a):
nio :lol:

czekamy :angel: :evilbat: :angel: :evilbat: :angel:

a widzialas juz spiaczego menela z wczoraj :D

Posted

to dalej fotki z wczoraj tak spal ten moj menel :D

a teraz wrocilysmy z dworu i zaluje berdzo ze nie mam aparatu wietrzenie fafli zawodowe :D

Posted

no upal jest niemozliwy :roll: a moj TZ jeszcze nie wrocil-wyszedl o 10 rano,boje sie,ze mi psice zamorduje tym goracem :evil:
Szpilcia jak zwykle slodziak..no i jaka slawna :lol: