dbsst Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Asiaczek napisał(a):No to i Jasiek się cieszy, i Szpilka i TZ i... my:) Pzdr. Szpilka się pochorowała JAś ją czymś napasł :shake::shake: ale też się cieszy codziennie do 16 bedzie miała LUZ :evil_lol: Alicja napisał(a):grataki ....zaciskałam kciukasy a nie wiedziałam za co ;) .....dobra uderzę ze skierowaniem w takim razie :lol: bosh...Jaśko Szaman :lol: hahaha :Rose: nocleg masz nie zwracamy za podróż :nono: Maga100 napisał(a):a czy skierowanie będzie mógł mi wypisać pediatra? :cool3: TY bez skierowania -----------> :handy: tylko czy chcesz żebym JA cię dotykała :confused: Quote
apple Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No teraz jak poczytałam to mogę wycałować:calus: i pogratulować:ylsuper:....a jaaaaaak.....zasłużyłaś:Rose: Quote
Maga100 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dbsst napisał(a): TY bez skierowania -----------> :handy: tylko czy chcesz żebym JA cię dotykała :confused: jeżeli taka będzie cena za zdrowie, to cóż, zapłacę ją... :placz: Quote
dbsst Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 apple napisał(a):No teraz jak poczytałam to mogę wycałować:calus: i pogratulować:ylsuper:....a jaaaaaak.....zasłużyłaś:Rose: hehehehehe całuj całuj dubeltowa mamuśko :D Maga100 napisał(a):jeżeli taka będzie cena za zdrowie, to cóż, zapłacę ją... :placz: HA ludzie się biją na mieście, żeby moje ręce chciały dotknąć MASZ szczęście :D Quote
Maga100 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dbsst napisał(a): TY bez skierowania -----------> :handy: tylko czy chcesz żebym JA cię dotykała :confused: a w tym czasi,e w którym ty mnie będziesz dotykać, to kto się zajmie naszymi synami? Quote
Hanna R. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Czy prezenty gwiazdkowe przesłoniły Ci świat ? I na ile procent jesteś zaawansowana w zakupach ? I jak tam Twoje oczy ? Wróciły ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Maga100 napisał(a):a w tym czasi,e w którym ty mnie będziesz dotykać, to kto się zajmie naszymi synami? Jaś dziś dostał się do żłobka więc ja mam syna z dyni :-( Hanna R. napisał(a):Czy prezenty gwiazdkowe przesłoniły Ci świat ? I na ile procent jesteś zaawansowana w zakupach ? I jak tam Twoje oczy ? Wróciły ? :evil_lol: jeszcze jeden a jak Twoje zakupy :evil_lol: oczy mi dyndają przy absmaku jaki poczuwam do tych i tamtych :shake: Quote
Cola Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ledwo się człowiek na chwilkę zapodzieje i po powrocie tylu nowości sie dowiaduje :cool3: Gratulacje za podpisanie umowy z funduszem :klacz: i drugie gratulacje za żłobek :klacz: P.S. Szpilka to ma taką anielską cierpliwość tylko do zdjęć czy ma tak zawsze?? :razz: Quote
dbsst Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Cola napisał(a):Ledwo się człowiek na chwilkę zapodzieje i po powrocie tylu nowości sie dowiaduje :cool3: Gratulacje za podpisanie umowy z funduszem :klacz: i drugie gratulacje za żłobek :klacz: P.S. Szpilka to ma taką anielską cierpliwość tylko do zdjęć czy ma tak zawsze?? :razz: wniosek NIE ZNIKAJ :cool3: bardzo dziękuję umowa z NFZ to naprawdę rzecz z której jestem qrewsko dumna :cool1: Szpilka zawsze ma taką cierpliwość jak mi się uda to nagram film jak Jas po niej wchodzi na narożnik :shake: zupełnie mnie zaskakuje ta jej cierpliwosć ale ona go chyba poprostu lubi :shock: Alicja napisał(a):sprawdzam rozkład PKP :diabloti: hahaha czyli chcesz nie dojechać tak? Quote
dbsst Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Sezon saneczkowy rozpoczęty :diabloti: tor saneczkarski - Czyli ciągnij mnie Tato :razz: :lol: im dalej tym zimniej świat z sanek wygląda pieknie Quote
dbsst Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 straciliśmy eye contact :shake: czyli jeden poległ w walce przygniotły go powieki :diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 :roflt: stanowczo odciął się od Was :lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8205ps.jpg?t=1292764557 Poszukam w INNEJ komunikacji :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Hahaha, a obudzi się na wiosnę... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: stanowczo odciął się od Was :lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8205ps.jpg?t=1292764557 Poszukam w INNEJ komunikacji :diabloti: weź sanki hahaha [quote name='Asiaczek']Hahaha, a obudzi się na wiosnę... Pzdr. oby....nie hahahha szukam niani od 8-16 do Jana. Zmieniłam plan przez pierwsze 2-3 miesiące chce żeby była niania a potem zobaczymy. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ja umiem tylko wychowywać psy, dzieci nie umiem... nigdy nie miałam hodowli dziecków, więc... na mnie nie licz...;) Pzdr. Quote
Maga100 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dbsst napisał(a): szukam niani od 8-16 do Jana. Zmieniłam plan przez pierwsze 2-3 miesiące chce żeby była niania a potem zobaczymy. ooo, a to nowość jakaś. Przecież byłaś zdecydowana na żł..? Quote
dbsst Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja umiem tylko wychowywać psy, dzieci nie umiem... nigdy nie miałam hodowli dziecków, więc... na mnie nie licz...;) Pzdr. łatwiej jest nie musisz wychodzić z takim na sik ;) Maga100 napisał(a):ooo, a to nowość jakaś. Przecież byłaś zdecydowana na żł..? tak ale to tylko przejściowo boje się, że w dwóch pierwszych miesiącach nie dam rady praca adaptacja do żłobka i itd. A niania przyjdzie i się zajmie. dalej jestem zwolennikiem żłobka zresztą tego zbója muszą dzieci nauczyć kilku rzeczy................................ Quote
Alicja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 O ja cie ...ale płetetwy i rura :grins: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ja się nie wypowiadam, bo znowu się na czymś nie znam, buuuuu... Pzdr. Quote
Agga Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 dbsst dla Ciebie. Wprawdzie rzadko zaglądam, ale jak już zajrzę, to z konkretem:loveu: Quote
dbsst Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Alicja']O ja cie ...ale płetetwy i rura :grins: jaka rura FAJKA :evil_lol:;) [quote name='Asiaczek']Ja się nie wypowiadam, bo znowu się na czymś nie znam, buuuuu... Pzdr. oj Asiaczku [quote name='Agga']dbsst dla Ciebie. Wprawdzie rzadko zaglądam, ale jak już zajrzę, to z konkretem:loveu: nie wiem co powiedziec więc powiem, DZIĘKUJĘ za tak piękne pamiątki :loveu::loveu: jaki Jan był mały na drugiej fotografii :shake: faktycznie jak wpadasz to z impetem :multi: Quote
dbsst Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 a oto moja latte robione bez ekspresu bez spieniacza mleka i z kawy rozpuszczalnej (w smaku niestety to czuć) Quote
Recommended Posts