Hanna R. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='dbsst']kurna nie śpisz, kurna musisz wszystko czytać :cool1: No nie śpię. Czekam na Ciebie.:loveu: I powiedz R. że śliczne dziecko sobie zrobił :p Quote
dbsst Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Maga100 napisał(a):oo, jesteś, odkurzyłaś się trochę widzę. Jan jest niesamowity, zmienił się strasznie, a przecież widziałam go nie tak dawno! Mówiłam, że po ukonczeniu pół roku zacznie być DZIECKIEM teraz już będzie tylko fajniej..... :diabloti: tak przetarłam sobie kurz z powłok tych i tamtych :evil_lol: Jan jest mega giga "obcym" dzieckiem :roll: nie poznaje go a jestem z nim NON STOP! i ja nie chce fajniej.................................już nie nadążam :evil_lol: Hanna R. napisał(a):No nie śpię. Czekam na Ciebie.:loveu: I powiedz R. że śliczne dziecko sobie zrobił :p iiiiiiiiii tak mi mów łachocz mnie pod brodą, drap mnie za uszkiem :loveu: tak R mi dziś oświadczył chciałaś mieć dziecko coś tam coś tam...............:evil_lol: najważniejsze, że Jan syn R to wykapany ojciec :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 buraczycho :roflt: :loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5685ps.jpg?t=1280436706 Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Hej po niezapowiedzianym urlopie. Jak się odkurzyłaś, to i fotki od razu ciekawsze...:) Pzdr. Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 dbsst napisał(a): Waszko przestań nas prześladować!!!!!! siedziałaś ostatnio na wózku Jana w centrum Warszawy budząc zachwyt nie tylko nasz :evil_lol: ahhh śniłaś o mnie ahhh ahhh :loveu: a w co byłam ubrana? :evil_lol: bodziaka i pampersa rozmiar XXXXXXL? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='malawaszka']ahhh śniłaś o mnie ahhh ahhh :loveu: a w co byłam ubrana? :evil_lol: bodziaka i pampersa rozmiar XXXXXXL? :evil_lol: :roflt: i w takiej czapusi :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='malawaszka'] a w co byłam ubrana? :evil_lol: bodziaka i pampersa rozmiar XXXXXXL? :evil_lol: [quote name='Alicja']:roflt: i w takiej czapusi :roflt: :roflt: :roflt: naprawdę zobaczyłam Waszkę w tej czapeczce. Usmiech też podobny :evil_lol: Pytanie tylko, co MONIŚ dostała do picia w butelce? Mleczko z cysia? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 poniosło Cię droga Magdaleno :mdleje: bleeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 malawaszka napisał(a):poniosło Cię droga Magdaleno :mdleje: bleeeeeeeeeeeeee :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 malawaszka napisał(a):poniosło Cię droga Magdaleno :mdleje: bleeeeeeeeeeeeee hahahaha, mnie nie poniosło, to byla wizja, a nad wizjami się nie panuje :evil_lol: Quote
Cola Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jan niesamowicie się zmienił :crazyeye: i tak mi się zdaje, że komary go pożarły :evil_lol:;) Quote
dbsst Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Hej po niezapowiedzianym urlopie. Jak się odkurzyłaś, to i fotki od razu ciekawsze...:) Pzdr. hahahah ciekawsze o mniej dzieci więcej psa hahahhahahaha [quote name='malawaszka']ahhh śniłaś o mnie ahhh ahhh :loveu: a w co byłam ubrana? :evil_lol: bodziaka i pampersa rozmiar XXXXXXL? :evil_lol: [quote name='Alicja']:roflt: i w takiej czapusi :roflt: :roflt: buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaha [quote name='Cola']Jan niesamowicie się zmienił :crazyeye: i tak mi się zdaje, że komary go pożarły :evil_lol:;) zmienił zmienił a komary to pikuś wczoraj zjadły go meszki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Waszko ja o tobie nie śniłam ja cię powoziłam proszę o to dowód marny ale.......................... Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 nic się Waszka nie pochwaliła że do Stolycy uderza ;) Quote
dbsst Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja']nic się Waszka nie pochwaliła że do Stolycy uderza ;) ja to tylko nie rozumiem czemu ona mi się na wózek pchała :shake::diabloti: .................................................................................... Jacek i Placek Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Szkoda że nie ma foty ...Gucio i Cezar :diabloti: Quote
dbsst Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Alicja napisał(a):Szkoda że nie ma foty ...Gucio i Cezar :diabloti: hahaha, że co ty do mnie rozmawiasz hahahahha Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dbsst napisał(a):Ala widzisz pierwszą fotkę?? w sumie widzę 3 sztuki fotek Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dbsst napisał(a):hahaha, że co ty do mnie rozmawiasz hahahahha a nic ... wspominam bajki dla dziecków ;) Quote
dbsst Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja']w sumie widzę 3 sztuki fotek git to dokładam 4 [quote name='Alicja']a nic ... wspominam bajki dla dziecków ;) jeżu kolczasty to jeszcze tylu rzeczy nie wiem!!! Quote
agbar Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Piekne Lolki i Bolki ,Tola tyz nieczego sobie;-) Ja to bym chciala wiedziec cos o tej zabawce ,ktora na ostatnim zdjeciu trzyma Tadzio.Gdzie ona,skad ona,za ile ona,jak sie zowie.Tez chcem takom dla synusia mojego:-) Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='agbar']Piekne Lolki i Bolki ,Tola tyz nieczego sobie;-) Ja to bym chciala wiedziec cos o tej zabawce ,ktora na ostatnim zdjeciu trzyma Tadzio.Gdzie ona,skad ona,za ile ona,jak sie zowie.Tez chcem takom dla synusia mojego:-) a dokładnie mam z allegro http://allegro.pl/item1167482561_a_wesole_koleczko_tiny_love_grzechotka_gryzak.html taka oto to grzechotka bardzo fajna bo dużo się dzieje i można "psuć" a to ulubione zajęcie mojego syna :placz: Quote
agbar Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst']a dokładnie mam z allegro http://allegro.pl/item1167482561_a_wesole_koleczko_tiny_love_grzechotka_gryzak.html taka oto to grzechotka bardzo fajna bo dużo się dzieje i można "psuć" a to ulubione zajęcie mojego syna :placz: dzienkuje:grins: Quote
Recommended Posts