Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Maga - przecież to juz "za parę chwil", prawda? Ja rozwija się tak szybko i jest tak mądry, że juz niedługo będzie jadł schabowego, którego sam sobie pokroi...

pzdr.

Posted

Jemy mięsko!!!! i co i Jaśkowi chyba właśnie wyrastają kły do rozszarpywania papki.
Szpilka rozwaliła rozwaloną łapę. Przecieła łapę nieopodal szwu!!!!
NA szczęście jednak bez szycia!!!!

Posted

[quote name='dbsst']Jemy mięsko!!!! i co i Jaśkowi chyba właśnie wyrastają kły do rozszarpywania papki.
NA szczęście jednak bez szycia!!!![/QUOTE]

Ooooo drapieznik Ci rosnie:-D
I po co wychodzisz z tym psem?znaczy suka??do kuwety niech sika i kupa;-)

Posted

[quote name='malawaszka']:mdleje: gdzie Ty z tymi dziećmi na spacer chadzasz co?????[/QUOTE]
no właśnie gdzie nie pójdę to zong!!!!
[quote name='agbar']Ooooo drapieznik Ci rosnie:-D
I po co wychodzisz z tym psem?znaczy suka??do kuwety niech sika i kupa;-)[/QUOTE]
a jak po tatusiu tatuś z warzyw najbardziej lubi kurczaka hahahhahaha

Posted

[quote name='dbsst']Jemy mięsko!!!! i co i Jaśkowi chyba właśnie wyrastają kły do rozszarpywania papki.
NA szczęście jednak bez szycia!!!![/QUOTE]
A skąd miałaś mięsko...?

Jak Szpilka...?

pzdr.

Posted

Szpilka broni się przed szyciem nie jest dobrze!!!!! teraz jest w kołnierzu i na kolejnych antybiotykach jak się nie zacznie zrastać do środy to będzie problem :(
a ja właśnie wróciłam --> dostałam się na ekskluzywny kurs!!!! szkoda tylko, że egzamin po ingleze hahhaha

Posted

[quote name='dbsst']Szpilka broni się przed szyciem nie jest dobrze!!!!! teraz jest w kołnierzu i na kolejnych antybiotykach jak się nie zacznie zrastać do środy to będzie problem :(
a ja właśnie wróciłam --> dostałam się na ekskluzywny kurs!!!! szkoda tylko, że egzamin po ingleze hahhaha[/QUOTE]
Po środzie to juz nie ma co szyć. Wtedy chyba juz tylko opatrunki, zastrzyki itp.

Kurs po ingleze? Oh, super wyzwanie!

A Ty juz jestes w swojej firmie? Pracujesz normalnie?

Pzdr.

Posted

ooooo a cóż to za kurs?? :cool3:

:kciuki: za Szpilową....oby się zrstało i nic nie babrało

jak tam Jan się chowa? chodzi już?

Posted

[quote name='Cola']ooooo a cóż to za kurs?? :cool3:

ale głupie ptanie :obrazic: :diabloti: ....Jan już na studiach jest :grins:

Posted

[quote name='Alicja']

Jan sie nie chowa..siedzi na widoku na sali wykladowej hihihi

Posted

[quote name='Alicja']

:splat: no tak

[quote name='agbar']Jan sie nie chowa..siedzi na widoku na sali wykladowej hihihi

i zawsze podnosi rączkę z myślą, że pozwolą mu odpowiedzieć na zawiłe pytanie pana psora :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']jaki to kurs ??
dbaj o Szpilkę ....
a taki
http://www.kinesiotaping.com/course-information.php
dba o nią TZ :roll:

[quote name='Asiaczek']Po środzie to juz nie ma co szyć. Wtedy chyba juz tylko opatrunki, zastrzyki itp.

Kurs po ingleze? Oh, super wyzwanie!

A Ty juz jestes w swojej firmie? Pracujesz normalnie?

Pzdr.
Rana wygląda lepiej więc może się uda :roll: ale miałam stracha wszystko spaskudziło to dodatkowe rozwalenie :roll::shake:
kurs po polsku, materiały po ingleze, egzamin po ingleze, kolejny kurs po polsku, jeśli się zdecyduje a ponoć mam :roll: to wyjazd do stanów lub gdzieś w jurop i trzy dni kurs po ingleze i egzamin po ingleze u twórcy metody :roll:
ale chyba jeszcze tylko KT3 w orthopedica no i pierwszy egzamin :roll:
jestem w firmie codziennie od 15-................:diabloti:

[quote name='Cola']ooooo a cóż to za kurs?? :cool3:

jw. pewnie znasz te techniki w taipowaniu koni :p
oby :shake: bo zyrandol i lampka nocna jak sra mnie rozwala :diabloti:
nie wiem jak Jan nie widziałam go w sumie od trzech dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']

Jan jest juz w łózku z misiem :evil_lol:

[quote name='agbar']Jan sie nie chowa..siedzi na widoku na sali wykladowej hihihi

Jan się schował hahahhaa w swoim nowym krześle do jedzenia :diabloti:

[quote name='Cola']:splat: no tak

i zawsze podnosi rączkę z myślą, że pozwolą mu odpowiedzieć na zawiłe pytanie pana psora :evil_lol:

nie nie z takim Janem nie mam do czynienie ale za to TZ właśnie rozmawia z komentatorem i uczy go niemieckiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']a takijw. pewnie znasz te techniki w taipowaniu koni :p
oby :shake: bo zyrandol i lampka nocna jak sra mnie rozwala :diabloti:
nie wiem jak Jan nie widziałam go w sumie od trzech dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie nie z takim Janem nie mam do czynienie ale za to TZ właśnie rozmawia z komentatorem i uczy go niemieckiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

coś niecoś tam znam z taipowania koni :roll:
dlatego J zawsze zdejmowałam na czas spaceru abażur :evil_lol: inaczej bym sama sie poszczała na trawnik ze śmiechu :roflt:
jak wytrzymałaś 3 dni bez syna?? :crazyeye: wyrodna matka jesteś ;):eviltong:
haha nauka języków obcych od samego początku :evil_lol: zanim nauczy się chodzić będzie szprechać

Posted

[quote name='Alicja']O kurde , poczytalam
http://www.fizjoterapia.pl/kinesio-taping,546
ciekawe toto

dawa fote w nowym krześle Jana
ja na wszelkie rozcięcia stosuje u Ozulca alu spray
no to mniej więcej to tylko ja kończyłam u trenera dr Kenzo Kase wynalazcy i u niego ponoć mam buuuuuuuuuuuuuuuhahahha zdawać drugi egzamin hahahahha
On do 2005 chyba prowadził kursy w Polsce też teraz bywa na sympozjach za to jego stowarzyszenie zapewnia zajebiste warunki jak chcesz prowadzić badania kliniczne nad ta metodą.
W każdym razie taping DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!
wiesz co u niej jest kwestia rozwarstwienia przy szwie które nowe rozdarcie powodowało. wyrwało sie mięcho z nici w jednym miejscu myślisz, że na to coś pomoże oprócz modlitwy i leków hahahha

Jana dziś wieczorem w nowym tronie widziałam hahahahhahaha ale napewno miliardy zdjęć beda możesz na mnie liczyć :D

Posted

[quote name='Cola']coś niecoś tam znam z taipowania koni :roll:
dlatego J zawsze zdejmowałam na czas spaceru abażur :evil_lol: inaczej bym sama sie poszczała na trawnik ze śmiechu :roflt:
jak wytrzymałaś 3 dni bez syna?? :crazyeye: wyrodna matka jesteś ;):eviltong:
haha nauka języków obcych od samego początku :evil_lol: zanim nauczy się chodzić będzie szprechać[/QUOTE]
a jakich taśm stosujecie do koni??
wytrzymałam było ciężko ale właśnie wstał i jadł więc się tuliliśmy chyba potrzebny mi był zryw :roll:
nie Tz Babiarza właśnie uczy hahahhahahha
a Jan aJan poza pluciem i mruczeniem jak je coś super pysznego w jego mniemaniu to nie wiele więcej dzwięków paszczą daje hahahha

Posted

[quote name='malawaszka']noooo - kurs na pewno fajny - nic z tego nie rozumieć :lol: ale wierzę, że fajny :lol:

ojjj Szpilka Szpilka - kuruj się dziołszka :kciuki:[/QUOTE]
kurs zajefajny nie musisz rozumieć ale przyjedź to cie oblepię od stóp do głów na koszt firmy oczywiście hahahhahaha
A szpilka srająca lampka nocna robi furorę na dworze hahahhaha

Posted

ołłłłłł yeah dam się pooblepiać byle mi to coś pomogło bo ostatnio mi sie za często powtarzają bóle i w lędźwiowym i wyżej i szyi nie moge mocno w prawo obrócić... na pewno pomoże mi dłuższe siedzenie przy komputerze w pozycjach przypominających paragraf....

Posted

[quote name='Alicja']to szkol się a potem mi zastosujesz na moim szyjnym tą metodę ;)

mam klinknąć i rzykać co by się Szpilce zagoiło ;)
i czekam na Jana na tronie :)

jakbym wiedziała że wezmę cie na tasmowanie to bym zdradziła ci sekret robię to od jakiegoś czasu bez certyfikatu hahahhahaha wpadaj