Cola Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dbsst napisał(a):Jak to możliwe obciełam pazury WYPIŁOWAŁAM! a on się zadrapał :roll::evil_lol: pewnie masz złą technikę piłowania :evil_lol: nie piłuje się w stożek :diabloti: prasówki są w dechę :p tygrys w ciągu dnia ma tam kryjówkę, a w nocy...hihi :diabloti: Quote
dbsst Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='malawaszka']http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2875ps.jpg?t=1271970286 ale ma tatoo na czaszce :lol: no właśnie mózg pracuje tatoo robi się więcej i więcej a włosy a gdzie bujna zupryna o gdzie :shake::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Oj, Ty niedobra matko! Juz zapomniałaś, ze ślina psa może spowodowac wysypkę? A przecież czeka was nastepna niezapowiedziana wizyta położnej(?)... Ja chyba doniosę , co się tam u Was wyprawia... Pzdr. hahahhahahhahahahaha Asiu nie donoś bo naprawdę nam go zabiorą ma siny nos, lizany przez psa i jak byla położna to jego leżaczek stał w przedpokoju w ciemnym koncie - przeszkadzał mi jak sprzątałam. Ale ona go zmierzyła i pewnie sobie pomyśala oho terroryzuje dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']HAhahahahahahahahahaha dwie krople wody:evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/ps.jpg?t=1271942435 Dlaczego kupujesz mu militerne zabawki......przeca do dzialko jest...już sie przymierza co by z tego strzelać:roll::evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2821ps.jpg?t=1271967431 Szpila czyścicielka:diabloti: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2826ps.jpg?t=1271967611 [quote name='apple']P.S. Dlaczemu on podprowadził mojej córce książeczkę- pytam się!?:mad: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2872ps.jpg?t=1271970215 1. identycznie tacy sami pies upodabnia się do właściciela dziecko do psa :evil_lol: 2. Szpilka ponieważ już może lizać trochę JAśka (kto ma boksera wie czemu trochę i pod kontrolą) więc wykorzystuje to w każdej wolnej chwili hahahah 3. Bo taniej mi wyszło niż kupowanie :evil_lol: [quote name='Yana']jak ładnie główkę podnosi :-) tylko kto mu taką szrame na czole zostawił ;-) ten tygrys z książki i tej wersji będę się trzymać [quote name='Cola']pewnie masz złą technikę piłowania :evil_lol: nie piłuje się w stożek :diabloti: prasówki są w dechę :p tygrys w ciągu dnia ma tam kryjówkę, a w nocy...hihi :diabloti: jestem pewna, że on wyskakuje w nocy i w dzien bo ta szrama z dnia :roll: Piękna pogoda odliczanie rozpoczęte młode moje śpi ale zaraz musi wstać bo powoli wychodzimy. Dziś jedziemy po nową komodę KORNIKI WYSZŁY PRZODEM pan powiedział o cholera przyjedźcie coś sobie wybrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dbsst napisał(a): Dziś jedziemy po nową komodę KORNIKI WYSZŁY PRZODEM pan powiedział o cholera przyjedźcie coś sobie wybrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha pokaaaaa :laola: Quote
dbsst Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha pokaaaaa :laola: hahahha czyją ty stronę trzymasz kochana! zrobiłam foto ale wstawie wieczorem bo musimy już wychodzić słońce na dworze małolat łaskawie wstał! Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Uh, powodzi Wam się, widzę... Nowa komódka, w starej bonusik w postaci korników... Pzdr. Quote
Justa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dominiko, tylko nie pokazuj tego na dzieciowym forum ! :mdleje: :loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2826ps.jpg?t=1271967611 Jestem w Jasiu tak samo zakochana jak w Tadeuszu ! :loveu: Quote
dbsst Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Uh, powodzi Wam się, widzę... Nowa komódka, w starej bonusik w postaci korników... Pzdr. hahahahhaha złośliwa z natury czy jak hahahhaha nie pojechaliśmy cała Warszawa stoi! Koło nas korki jak ta lala :shake: beznadzieje :shake: [quote name='Justa']Dominiko, tylko nie pokazuj tego na dzieciowym forum ! :mdleje: :loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2826ps.jpg?t=1271967611 Jestem w Jasiu tak samo zakochana jak w Tadeuszu ! :loveu: myślisz, że na dzieciowym forum pani mamy by były oburzone :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a miło mi miło :cool1: zaraz przychodzi babcia i wymykamy na tany tany hurrrrra :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 POka te korniki zanim wyjdziesz :grins: Na ławce pod kasztanem :roll: siedziała psina ze swym panem ;) Pan zaczytany był w gazecie ...zapomniał o calutkim świecie ;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2878ps.jpg?t=1271970307 Quote
Maga100 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Justa'] Jestem w Jasiu tak samo zakochana jak w Tadeuszu ! :loveu: no dobra, ale za którego w takim razie wyjdziesz? Ja bedę lepszą teściową niż Debe :diabloti: Quote
Justa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Maga100']no dobra, ale za którego w takim razie wyjdziesz? Ja bedę lepszą teściową niż Debe :diabloti: Tak bardzo chcesz mieć synową prawie w swoim wieku? :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Justa napisał(a):Tak bardzo chcesz mieć synową prawie w swoim wieku? :diabloti: prawie robi WIELKĄ różnicę:errrr: Quote
Justa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 malawaszka napisał(a):prawie robi WIELKĄ różnicę:errrr: Mówisz? Za 2 tygodnie stuknie mi 22 :placz: Quote
malawaszka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Justa napisał(a):Mówisz? Za 2 tygodnie stuknie mi 22 :placz: nooo przerąbane!!!!!!! teraz to już z górki :shake: Quote
Justa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 malawaszka napisał(a):nooo przerąbane!!!!!!! teraz to już z górki :shake: Podobno w 2013 koniec świata - nawet nie skończę studiów :mdleje: Nie mówiąc o założeniu rodziny, wybudowaniu domu i zasadzeniu drzewa :placz: Quote
Vectra Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Napisał Justa Mówisz? Za 2 tygodnie stuknie mi 22 Dziecko kochane , co Ty tu robisz ? :evil_lol: Quote
Justa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Vectra napisał(a):Dziecko kochane , co Ty tu robisz ? :evil_lol: Zadomowiłam się przez te 8 lat :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 dbsst napisał(a):hahahahhaha złośliwa z natury czy jak hahahhaha nie pojechaliśmy cała Warszawa stoi! Koło nas korki jak ta lala :shake: beznadzieje :shake: myślisz, że na dzieciowym forum pani mamy by były oburzone :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a miło mi miło :cool1: zaraz przychodzi babcia i wymykamy na tany tany hurrrrra :multi::multi::multi: Ja złosliwa...? W zyciu... Justa napisał(a):Podobno w 2013 koniec świata - nawet nie skończę studiów :mdleje: Nie mówiąc o założeniu rodziny, wybudowaniu domu i zasadzeniu drzewa :placz: Toś Ty facet? Bo ja słyszałam, że to tylko faceci mają wybuidować dom, posadzic drzewo. A, i spłodzić syna...;) pzdr. Quote
Justa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Toś Ty facet? Bo ja słyszałam, że to tylko faceci mają wybuidować dom, posadzic drzewo. A, i spłodzić syna...;) Tak było jeszcze przed równouprawnieniem :diabloti: :lol: ;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Jasne... że tez ja tego nie wiedziałam wczesniej, to bym pewnie za tego syna się zabrała (aby go spłodzić...) Pzdr. Quote
Maga100 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Justa']Tak bardzo chcesz mieć synową prawie w swoim wieku? :diabloti: [quote name='malawaszka']prawie robi WIELKĄ różnicę:errrr: Waszka już ci uprzejmie wyjaśniła :diabloti: W moim wieku na synową to by się Waszka własnie nadawała :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja chciałam się upomnieć o kornikowe i nowej komody fotaski Quote
Asiaczek Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Alicja']Ja chciałam się upomnieć o kornikowe i nowej komody fotaski Nasze prośby pozostaja bez echa... ciekawe... może to swoista forma zaproszenia, abyśmy sobie same, na własne oczy oglądnęly komodę..? Pzdr. Quote
dbsst Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 stare i młode równouprawnione i te mniej nowej komody nie mam :placz::placz::placz: nie było nic równie fajnego jak "stara" :placz::placz: za to ta z mieszkańcami jest do jutra :angryy: powiedziałam panu, że jej nie chce :angryy::angryy::angryy: w środku pod komodą wygląda jak to to jest na lekko wysuniętej szufladzie kopczyk. Obok widać dziurki to też ich kanały. Cały przód tak wygląda. Quote
dbsst Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 a ty z daleka bardziej obrazowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A bo byś se kupiła komode modułową ze sklepu a nie jakieś burżujstwo uprawiasz:roflt: Quote
Recommended Posts