Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']zjadacz i zasliniacz zabawków ;)

hahahahhaha dokładnie tak jest hahahhaha

[quote name='Cola']moje dziecie ledwo daje mi czas na jedzenie, przez co wyglądam znowu jak kości obleczone skórą :roll: ...a co dopiero mówić o zdjęciach :diabloti:

tak jesteście rodziną patologiczną, jeśli można was nazwać rodziną :diabloti: przeca to konkubinat patologiczny :evil_lol: a Jaś nie tylko wącha królika zapomniałaś o marchewce :evil_lol:

:shock::mdleje::mdleje::mdleje:
ale to co on ci robi??? kaze ci czytać prozę hahahhaa
masz rację to konkubinat o cechach patologii zaawansowanej - trudno co robić muszą być na świecie ci dobrzy i ci źle hahahhaa
Waszko z nas przykładu nie bierz jeśli chcesz mieć szczęśliwe dziecko hahahha

co za pogoda Jan znowu śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
ale to co on ci robi??? kaze ci czytać prozę hahahhaa

co za pogoda Jan znowu śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prawie :evil_lol: on nie śpi w ciągu dnia :roll: chyba, że jesteśmy na spacerku albo jak zaśniemy razem podczas karmienia...to kiedy ja mam jeść??

a moje dziecię nie chce spać...ciągle je i ładuje w pieluchę :evil_lol: dobrze, że chociaż w nocy daje odpocząć :loveu:

Posted

u mnie Jaś bije dziś rekordy spania!!!!!!!! jestem w szoku czuje się jakbym nie miała dziecka!!!!!!!!!
jest cudownie hahahahahahahahaha
teraz śpi na balkonie trochę na niego padało przed sekunda ale jemu to jak widać nie przeszkadza.

Posted

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za 15 minut będzie pan co mi zrobi drzwi do syfiarni pipipip lilili będe miała kolejne drzwi to lepsze niż sprzątanie hahahhaa

Posted

[quote name='Cola']haha oczy mają identyczne i uszy podobne :D

nie no z uszami przegięłaś :diabloti: własnie uszy mają inne ...ale fafle podobne , a oczy identyczne ;)

Posted

dbsst napisał(a):
u mnie Jaś bije dziś rekordy spania!!!!!!!! jestem w szoku czuje się jakbym nie miała dziecka!!!!!!!!!
jest cudownie hahahahahahahahaha
teraz śpi na balkonie trochę na niego padało przed sekunda ale jemu to jak widać nie przeszkadza.

wirus jakis...moj tez dzis je,ziewa spi i spi i spi je ziewa spi i spi....a ja nie wiem co ze soba zrobic ;-)

Posted

[quote name='Alicja']nie no z uszami przegięłaś :diabloti: własnie uszy mają inne ...ale fafle podobne , a oczy identyczne ;)
hahahhaha jużn ie chciałam wspominać o faflach hahahhahaha
[quote name='agbar']wirus jakis...moj tez dzis je,ziewa spi i spi i spi je ziewa spi i spi....a ja nie wiem co ze soba zrobic ;-)

no moje się jeszcze bawiło ale on zawsze się bawi :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tylko znacznie krócej i padało w trakcie - co też jest normą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Ryjek taki w ciup:0 Tak to kiedys, dawnymi czasy się określało...
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2685ps.jpg?t=1271877243

Pzdr.

no i tak się nosiło i tak było panią wygodnie :evil_lol:

[quote name='Vectra']Szpilka Ci się w blondynizm zmienia na ryjku :)

no strasznie nam siwieje :shake:

[quote name='Cola']fafle swoją drogą...ale uszy są identyczne :diabloti: tylko Janowi się wyprostowały i legły do tyłu :evil_lol:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/ps.jpg?t=1271942435

to jedyna róznica między nimi :evil_lol:

Posted

i znowu JAN :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

poranna książka po śniadanku

on gdzieś tu jest

nie ma jak zabawki mój tata dziś zadał pytanie czemu on jest taki zasypany zabawkami hahahhahahaha

no czemu!!!!

i w końcu sen - nie przeszkadzało mu, że wózkiem targało po całym balkonie a deszcz walił po ryjku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a to już w domu jakby ktos nie zauważył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i kombinujemy gdzie by tu wepchnac skoczka - skoczek dziś bił rekordy

taaaaaaaaaak włoże go tam gdzie jego miejsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak to możliwe obciełam pazury WYPIŁOWAŁAM! a on się zadrapał :roll::evil_lol:

zgadnijcie co było potem

tak nie musiałam isć po pieluchę :loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi: Szpilka higienistka :roflt:
hahah a jak

[quote name='Maga100']i cóż ja mogę dodać ponad to co dodaję zwykle?
Już się mogę doczekać aż on zacznie pełzać :grins:
ja nie

................................

wielki kocur na ramieniu zrobił miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau

:diabloti:

i jedyne co mi się udało na brzuchu bo kocur sięgał po zabawki robił fikołki nie usiedział :roll:

nie muszę mówić, że JAś robi awantury jak go zabieram z brzucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']o dżisys ....jakie niewniatko :loveu:

jak mamunia :diabloti: ;)

tak tak tak to wszystko racja tylko nie rozumiem tej emotki :diabloti: pewnie przez przypadek ją dodałaś :loveu::evil_lol:

i popołudniowa prasówka Jan musi być na topie :evil_lol:

jak ten tygrys sie tam dostał :diabloti:

koniec :diabloti:

Posted

Oj, Ty niedobra matko! Juz zapomniałaś, ze ślina psa może spowodowac wysypkę?
A przecież czeka was nastepna niezapowiedziana wizyta położnej(?)... Ja chyba doniosę , co się tam u Was wyprawia...

Pzdr.

Posted

HAhahahahahahahahahaha dwie krople wody:evil_lol:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/ps.jpg?t=1271942435

Dlaczego kupujesz mu militerne zabawki......przeca do dzialko jest...już sie przymierza co by z tego strzelać:roll::evil_lol:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2821ps.jpg?t=1271967431

Szpila czyścicielka:diabloti:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2826ps.jpg?t=1271967611