malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Maga100']ja nie sprzątam, nie mam trawy i nie będe gotować! :evil_lol: znaczy, że Ty nie masz kontroli????? :lol: Quote
apple Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja wiem Ja wiem! Demakijaż Ci robi:evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1908ps.jpg?t=1269602897 Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='malawaszka']znaczy, że Ty nie masz kontroli????? :lol: ona ma twardą psychę nie to co ja mięczak [quote name='apple']Ja wiem Ja wiem! Demakijaż Ci robi:evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1908ps.jpg?t=1269602897 tak a syn fastryguje grzywę hahahaha juz jest jest w stolycy już się szykuje juz za chwilę kontrola SANEPIDu czy ktos oprócz mnie ma siłę ogladać zdjęcia Jana hahahhahah ja mówię mamo ja mówie! ja mam zalążki czupryny hahahahha a ja mam dość! Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 malawaszka napisał(a):ja oglądam ja :grins: ha ha Wiernawaszko moje ty pocieszenie :loveu::evil_lol: Quote
apple Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No nie czupryna wymiata:roflt: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1938ps.jpg?t=1269613310 Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 była poszła padła trupem z wynudzenia :roll::megagrin::megagrin::megagrin: dlaczego uciekała tak, że aż kurz szedł czy jutro ją ujrzę:smhair2::niewiem::grab: Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Alicja']Ja też oglądam widziałam blondyna niezły łysy blondyn co hahahhaha [quote name='apple']No nie czupryna wymiata:roflt: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1938ps.jpg?t=1269613310 chyba go przytnę bo mu grzywa w oczy wchodzi hahahhaa mój syn ma klasyczną fryzure na Fronczewskiego z tyłu mozna mu już warkocze pleść a przody jakby łyse hahahha Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dbsst napisał(a):była poszła padła trupem z wynudzenia :roll::megagrin::megagrin::megagrin: dlaczego uciekała tak, że aż kurz szedł czy jutro ją ujrzę:smhair2::niewiem::grab: hahaha opowiedz nam coś wiecej :roflt: Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 uwielbiam sama ze soba gadać........................... kornik ŻYJE ten cyborg co gorsza ma towarzysza :shock::shock::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha opowiedz nam coś wiecej :roflt: nie bo już nikt nas nie odwiedzi już nikt nas nie pokocha :bigcry: Hani nie musicie prosić żeby cos powiedziała -- ona siedziała w milczeniu zupełnie nie wiem czemu :roll: dlaczego również nerwowo tupała nogą i wpatrywała się błagalnie w telefon "proszę zadzwoń uwolnij mnie" :roll: żeby nie uciekła przygniotłam ja kłodą z Jasia :errrr: Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 wstawie se nasze akwarium zaraz idę na leżak popatrzeć w nie ---- sezon leżakowy rozpoczęty hahahahaha Quote
Justa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dominiko, jak my blisko siebie mieszkamy ! :lol: A Jan jest oh ah cud miód orzeszki ! :loveu: Też już chcę takiego :p Quote
Maga100 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='malawaszka']znaczy, że Ty nie masz kontroli????? :lol: Mam, jutro mam :shake: Na wszelki wypadek nie ruszam tostera, żeby nic z niego nie wypadło..... [quote name='dbsst'] ja mam zalążki czupryny hahahahha http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_1938ps.jpg?t=1269613310 a dlaczego on ma włosy w tym samym kolorze co Tadeusz? :hmmmm: [quote name='dbsst']Hani nie musicie prosić żeby cos powiedziała -- ona siedziała w milczeniu zupełnie nie wiem czemu :roll: mam deja vu, tylko wtedy w roli gościa występowała Waszka :lol::lol: [quote name='Justa'] A Jan jest oh ah cud miód orzeszki ! :loveu: Też już chcę takiego :p Ależ Justo, a wproblem w czym? :hmmmm: acha, Justo, 24 kwietnia otwarcie sezonu na Bemowie, wiem, ze już się cieszysz :grins: Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Justa']Dominiko, jak my blisko siebie mieszkamy ! :lol: A Jan jest oh ah cud miód orzeszki ! :loveu: Też już chcę takiego :p no bardzo blisko :D ale że ja mam ci go zrobić czy jak hahha [quote name='Maga100']Mam, jutro mam :shake: Na wszelki wypadek nie ruszam tostera, żeby nic z niego nie wypadło..... a dlaczego on ma włosy w tym samym kolorze co Tadeusz? :hmmmm: mam deja vu, tylko wtedy w roli gościa występowała Waszka :lol::lol: to ja poproszę TOSTA hahaha módl się, żebym nie dojechała hahahahhahaha bo to bliźniacy! Ta Waszka co nagle zamilkła o tą ci chodzi czy o inną :D Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Maga100'] mam deja vu, tylko wtedy w roli gościa występowała Waszka :lol::lol: muszę to przemyśleć... ale jutro bo dziś już nie da rady :roll: bo nie wiem czy powinnam się obrazić czy nie :roll: Quote
dbsst Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 malawaszka napisał(a):muszę to przemyśleć... ale jutro bo dziś już nie da rady :roll: bo nie wiem czy powinnam się obrazić czy nie :roll: na nia tak ona i tak tego nie skuma więc obrażaj się ile wlezie hahahha Quote
Maga100 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='malawaszka']muszę to przemyśleć... ale jutro bo dziś już nie da rady :roll: bo nie wiem czy powinnam się obrazić czy nie :roll: obrażanie się jest niemodne, możesz się obdąć Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Maga100']obrażanie się jest niemodne, możesz się obdąć hahaha OBDĘŁAM to ja się ot tak.... sama z siebie... jestem obdęta.... Quote
Justa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='dbsst']no bardzo blisko :D ale że ja mam ci go zrobić czy jak hahha A masz taką moc? :mdleje: [quote name='Maga100'][Ależ Justo, a wproblem w czym? :hmmmm: acha, Justo, 24 kwietnia otwarcie sezonu na Bemowie, wiem, ze już się cieszysz :grins: Jakoś nie mogę znaleźć w swoim przedziale wiekowym osobnika płci męskiej, który chciałby już zostać tatusiem :diabloti: Taaaaaaaak, już się cieszę na ten ryk silników, kiedy to człowiek ma ochotę raz w tygodniu się WYSPAĆ, pomijając że człowiek nie może spokojnie wyjść z domu, a tak naprawdę też nigdzie ruszyć się poza obszar osiedla bo wszędzie MASZYNY :diabloti: Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 no dobra ...wszystko już widziałam , teraz poproszę fotę z inspekcji :diabloti: Quote
agbar Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha OBDĘŁAM to ja się ot tak.... sama z siebie... jestem obdęta.... dobrze ze cie nie WYDLO... Quote
Maga100 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Justa'] Taaaaaaaak, już się cieszę na ten ryk silników, kiedy to człowiek ma ochotę raz w tygodniu się WYSPAĆ, pomijając że człowiek nie może spokojnie wyjść z domu, a tak naprawdę też nigdzie ruszyć się poza obszar osiedla bo wszędzie MASZYNY :diabloti: ależ właśnie rusz się poza obręb i poszukaj TATUSIA wśród motocylistów :evil_lol: Na pewno chętnych będzie sporo Quote
Recommended Posts